Tabiki ederim benide bilgilendirinAyy hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua et bende inşallah varmı yokmu bugün ögrenicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki ederim benide bilgilendirinAyy hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua et bende inşallah varmı yokmu bugün ögrenicem
Direk buraya yazıcam çok heyecanlıyımTabiki ederim benide bilgilendirin
Merhaba öncelikle hayırlı olsun.. bugün bunu araştırmak için girdiğimde sizin yazdiklarinizi gördüm.. benimde adetime 15 gün kala göğüslerim acimaya basladi normalde adetime bir hafta kala acır bir hafta sonra adetim gelirdi.. erken olmasi beni sasirtti heralde adetim erken gelecek dedim.. suan adetime 6 gun var hala goguslerim aciyor kasiklarimda hafif agri var.. insalah sizinki gibi hayirla sonuclanir ve pozitifi görürüm 1 yil evvel dis gebelik gecirdim tek tüpüm yok.. 2 ay catlatma ignesi tedaviai gordum olmaz gozuyle bakıyordum ama yumurtalama zamanindan beri gogsumun acisi beni şüpheye düşürüyor.. ve içimde bir garip his ve mutluluk var dua edin banada olurmuMerhaba arkadaşlar en erken hamilelik belirtilerimden bahsetmek istedim şizede yardımcı olmak için 6 aydır evliydim son 3 aydır çocuk düşünüyorduk çünkü eşimle uzun uzun yıllar beraberliğimiz vardı ilk ay deniyeceğimiz zaman nedense hep yumurtlama günlerimde tartışıp küsüyorduk ve cinsel ilişki olmuyordu 2 ay tam böyle devam etti hamile kaldığım ay oldu sadece adetime 12 13 gün kala göğsümde bi sızı hissettim ama fazla önemsemedim çünkü reglim yaklaştığı zamanda böyle olurdu galiba erken olucam diye düşündüm ileriki günlerde kasık ağrısı da eşlik etti aşağı doğru çekiliyor gibi yine önemsemedim çünkü her ay yaşadığım belirtilerdi reglime 6 gün kala 5-10 saniyelik karın ağrıları yaşamaya başladım tıpkı olacakmışım gibi hiç bir farkı yok hatta daha şiddetliydi dedim tamam kesin adet olucam böyle de 1 hafta geçti adet günüm geldi sabah kalktığımda hiç bir şeyim yoktu adet olmamıştım yaklaşık 10 gündür böyle ağrı çektiysem şimdiye çoktan gelmesi lazımdı diye düşündüm hemen kalkıp eczaneye gittim bi test aldım yaptım önemsemedim kutusunu çöpe atmaya gittim geldiğimde çift çizgiyi gördüm inanamadım çünkü resmen 1 haftadır adet sancısı çekiyordum hemen hastaneye gittim kan verdim sonuç 200 çıktı kesinleşti şuan 5 haftalık ve hala göğüs ağrım kasık ağrısı ve karın ağrısı yaşıyorum doktorum idrar testinde gün gün koyulaşma olursa kimyal gebelik değildir demişti bende 3 gün boyunca yaptım ve gün gün koyulaştı sırayla olucak şekilde resmini ekliyorum.Eki Görüntüle 3170995
Sonuç ne olduuDirek buraya yazıcam çok heyecanlıyım
İnşallah vardır tabiki dua ederim sizin içindeMerhaba öncelikle hayırlı olsun.. bugün bunu araştırmak için girdiğimde sizin yazdiklarinizi gördüm.. benimde adetime 15 gün kala göğüslerim acimaya basladi normalde adetime bir hafta kala acır bir hafta sonra adetim gelirdi.. erken olmasi beni sasirtti heralde adetim erken gelecek dedim.. suan adetime 6 gun var hala goguslerim aciyor kasiklarimda hafif agri var.. insalah sizinki gibi hayirla sonuclanir ve pozitifi görürüm 1 yil evvel dis gebelik gecirdim tek tüpüm yok.. 2 ay catlatma ignesi tedaviai gordum olmaz gozuyle bakıyordum ama yumurtalama zamanindan beri gogsumun acisi beni şüpheye düşürüyor.. ve içimde bir garip his ve mutluluk var dua edin banada olurmu
Yagrin cikacakmis sonucSonuç ne olduu
Sonucu aldinmiYagrin cikacakmis sonuc
Aldım e nabizdan baktım 1.20 adetime daha 16 gün var doktorla konuşamadım geç gittimisim yükselir mi ki acaba sonucumSonucu aldinmi
Yani düzenli adet olan biriysen bu sıralar yumurtlama günün sayılır neden bu kadar erken yaptinkiAldım e nabizdan baktım 1.20 adetime daha 16 gün var doktorla konuşamadım geç gittimisim yükselir mi ki acaba sonucum
Düzenli oluyorum bir ay içinde olanlar oluyo valla hiç böyle birşeyle karşılaşmadım ömrüm boyuncaYani düzenli adet olan biriysen bu sıralar yumurtlama günün sayılır neden bu kadar erken yaptinki
Ağrılarım çok bak saat kaç olmuş uyuyamıyorum belim sırtım hafif bulantı kasik dengem şaştı yatmaya çalışıyorum sıcak basıyorYani düzenli adet olan biriysen bu sıralar yumurtlama günün sayılır neden bu kadar erken yaptinki
Tamm işte yumurtlama günlerin değerlendir bugünleriAğrılarım çok bak saat kaç olmuş uyuyamıyorum belim sırtım hafif bulantı kasik dengem şaştı yatmaya çalışıyorum sıcak basıyor
Aynı şeyleri yaşadım adetime 11 gün kala şiddetli kasık ve bel ağrısı sonra azaldı ağrı ama ara ara açken oluodu yine. Şimdi 2 gün var adetime göğüslerim de şişti ve hassaslaştı yürürken hissediyorum bir de yüzüstü yatamıyorum rahat. Kasık ağrım ve bel ağrım yine başladı ve aşırı gaz. Şiş hissediyorum. Belki klomenin verdiği etki yada hamileyim yani bu kadar da psikolojikse artık belirtilere önem vermicem bundan sonra. Bakalım geciksin kan testi yaptırcam direkt.Ağrılarım çok bak saat kaç olmuş uyuyamıyorum belim sırtım hafif bulantı kasik dengem şaştı yatmaya çalışıyorum sıcak basıyor
Piskolojik desem bu kadar olmaz yani piskoloji nin bile bı sınırı vardır al benden de o kadar reglimen 16 gün varken kan verdim 1.20 çıktıAynı şeyleri yaşadım adetime 11 gün kala şiddetli kasık ve bel ağrısı sonra azaldı ağrı ama ara ara açken oluodu yine. Şimdi 2 gün var adetime göğüslerim de şişti ve hassaslaştı yürürken hissediyorum bir de yüzüstü yatamıyorum rahat. Kasık ağrım ve bel ağrım yine başladı ve aşırı gaz. Şiş hissediyorum. Belki klomenin verdiği etki yada hamileyim yani bu kadar da psikolojikse artık belirtilere önem vermicem bundan sonra. Bakalım geciksin kan testi yaptırcam direkt.
Canım artık burda öyle şeyler okudum ki aynı belirtileri yazıyorlar ve sonuç negatif onları görünce kesin hamileyim diyemiyor insan. Bakalım ne çıkacak çok merak ediyorumPiskolojik desem bu kadar olmaz yani piskoloji nin bile bı sınırı vardır al benden de o kadar reglimen 16 gün varken kan verdim 1.20 çıktı
Aynen öyle valla yaCanım artık burda öyle şeyler okudum ki aynı belirtileri yazıyorlar ve sonuç negatif onları görünce kesin hamileyim diyemiyor insan. Bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum
Güzel haberleri yazarız buraya inşAynen öyle valla ya
İnşallah sende haber verGüzel haberleri yazarız buraya inş
Ben aynı belirtileri yaşıyorum adete 8 gün kala aynı adet ağrısı gibi ağrılar saplandı geçti gün gün devaM etti sonra sırtıma çok ağrılar girdi şuan adetime 3 gün var hafif midem bulanıyo ateş basmaları oluyor bilmiyorum hamilemiyim bana da dua eder msn nolur(9 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım)Merhaba arkadaşlar en erken hamilelik belirtilerimden bahsetmek istedim şizede yardımcı olmak için 6 aydır evliydim son 3 aydır çocuk düşünüyorduk çünkü eşimle uzun uzun yıllar beraberliğimiz vardı ilk ay deniyeceğimiz zaman nedense hep yumurtlama günlerimde tartışıp küsüyorduk ve cinsel ilişki olmuyordu 2 ay tam böyle devam etti hamile kaldığım ay oldu sadece adetime 12 13 gün kala göğsümde bi sızı hissettim ama fazla önemsemedim çünkü reglim yaklaştığı zamanda böyle olurdu galiba erken olucam diye düşündüm ileriki günlerde kasık ağrısı da eşlik etti aşağı doğru çekiliyor gibi yine önemsemedim çünkü her ay yaşadığım belirtilerdi reglime 6 gün kala 5-10 saniyelik karın ağrıları yaşamaya başladım tıpkı olacakmışım gibi hiç bir farkı yok hatta daha şiddetliydi dedim tamam kesin adet olucam böyle de 1 hafta geçti adet günüm geldi sabah kalktığımda hiç bir şeyim yoktu adet olmamıştım yaklaşık 10 gündür böyle ağrı çektiysem şimdiye çoktan gelmesi lazımdı diye düşündüm hemen kalkıp eczaneye gittim bi test aldım yaptım önemsemedim kutusunu çöpe atmaya gittim geldiğimde çift çizgiyi gördüm inanamadım çünkü resmen 1 haftadır adet sancısı çekiyordum hemen hastaneye gittim kan verdim sonuç 200 çıktı kesinleşti şuan 5 haftalık ve hala göğüs ağrım kasık ağrısı ve karın ağrısı yaşıyorum doktorum idrar testinde gün gün koyulaşma olursa kimyal gebelik değildir demişti bende 3 gün boyunca yaptım ve gün gün koyulaştı sırayla olucak şekilde resmini ekliyorum.Eki Görüntüle 3170995