- 13 Haziran 2019
- 139
- 105
- 53
- 32
Aynı belirtiler. Benimde 200 çıktı haftaya keseye bakacakMerhaba arkadaşlar en erken hamilelik belirtilerimden bahsetmek istedim şizede yardımcı olmak için 6 aydır evliydim son 3 aydır çocuk düşünüyorduk çünkü eşimle uzun uzun yıllar beraberliğimiz vardı ilk ay deniyeceğimiz zaman nedense hep yumurtlama günlerimde tartışıp küsüyorduk ve cinsel ilişki olmuyordu 2 ay tam böyle devam etti hamile kaldığım ay oldu sadece adetime 12 13 gün kala göğsümde bi sızı hissettim ama fazla önemsemedim çünkü reglim yaklaştığı zamanda böyle olurdu galiba erken olucam diye düşündüm ileriki günlerde kasık ağrısı da eşlik etti aşağı doğru çekiliyor gibi yine önemsemedim çünkü her ay yaşadığım belirtilerdi reglime 6 gün kala 5-10 saniyelik karın ağrıları yaşamaya başladım tıpkı olacakmışım gibi hiç bir farkı yok hatta daha şiddetliydi dedim tamam kesin adet olucam böyle de 1 hafta geçti adet günüm geldi sabah kalktığımda hiç bir şeyim yoktu adet olmamıştım yaklaşık 10 gündür böyle ağrı çektiysem şimdiye çoktan gelmesi lazımdı diye düşündüm hemen kalkıp eczaneye gittim bi test aldım yaptım önemsemedim kutusunu çöpe atmaya gittim geldiğimde çift çizgiyi gördüm inanamadım çünkü resmen 1 haftadır adet sancısı çekiyordum hemen hastaneye gittim kan verdim sonuç 200 çıktı kesinleşti şuan 5 haftalık ve hala göğüs ağrım kasık ağrısı ve karın ağrısı yaşıyorum doktorum idrar testinde gün gün koyulaşma olursa kimyal gebelik değildir demişti bende 3 gün boyunca yaptım ve gün gün koyulaştı sırayla olucak şekilde resmini ekliyorum.Eki Görüntüle 3170995