• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

çok duygulandım yine ya ağlıcam yine akşam akşam sizde benim canımsınız

bende inanıyorum bu sefer kızma nolur ben isteyerek zarar verirmiyim ne kadar bekledim onu siz biliyosunuz işte söz verdim hem kendime hem size bıraktım artık içmicem

bravooo.benim bi arkadsata iciodu. hamile oldugunu ogrenince agzina surmedi bi daha

sizlere doyum olmuyor ben çıkıyorum yarın iş var ve herkesi öpüyorum(baharcan hariç leş gibi kokarsın)

bana bak baharcan bir bırakma topic listesine yazacaklarımı düşün istersin ameliyat olmuş gibi olursun

Bence de. Benm babam da belki 20 sene kullandı sigara ama birgün eve gelmiş ve öksürük tutmuş, zaten kronik astım bronşiti var. Babam o öksürüğün üstüne, cebinden çıkarmış paketi ve "Hep bunlar senin yüzünden"diyip fırlatmış paketi. Bir daha da eline almadı çok şükür 15 sene falan oldu aşağı yukarı. İrade diye buna derler duydun mu Baharcaaaaaaaannnn

gncam benim elime adam düştü mü varya feleğini şaşırır :1closedeyes:
Duvara çarpmış gibi birde baharcan nickime yazarım baharcanla kimse konuşmasın diye bir daha düşün derimkaydirigubbakcemile3

tamam bıraktım söz iradeli olucam bu sefer dayanıcam yapamazsam söz itiraf edicem bütün kötü şeyleri yapın anlaştıkmı

iyi geceler canım öpüldünüz bu gece bebişini gör rüyanda...

Ceylanıım iyi geceler tatlım. Hamişsen Allah rüyanda ya da eşinin rüyasında bebişinizi göstersin size işaret versin inşallah bu gece. Öptüm.

saol canim benim delikafaduldeniyi kedi buketkaydirigubbakcemile3
kotu kedi serafettin pardon baharcan naniknaniklaelaelaelaelae
iyi kedi oldum artık bende
hadi bakalım buyrun bence burdan yakın baharcan hanımlülülülülülü
bıraktımm bişey yapmaz artık kıyamaz
bravooo.benim bi arkadsata iciodu. hamile oldugunu ogrenince agzina surmedi bi daha
bende bırakcam bu sefer valla
sizlere doyum olmuyor ben çıkıyorum yarın iş var ve herkesi öpüyorum(baharcan hariç leş gibi kokarsın)

benide öp bıraktım ben sigarayı

baharcan bu arada ben sana bişi sprcaktım sohpete daldık illah göğüs ucumu acıyo yaa benim adet belirtim yok ama göğüslerim şişti gerçi bi haftam var dahada ama göğüslerim koltuk altımdan doğru acıyo aşkım

Back