• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

günaydın kızlar nasılsınız necla akşam test yapacaktı haberi olan varmı sonuç n çıktı

ya kısslar dün gece çok kısa bi rüya gördüm bi erkek çocuk vardı 2-3 yaşlarında kucağıma alıyorum yüzüklerimle oynamaya başlıyo bende diyorumki oğlum onları bana baban aldı :))))
rüya tabirine baktım çevremde güvenebileceğim dostlarım olduğu anlamına geliyomuş anlamıda güzelmiş ama keşke başka bi anlamı olsaydı :)))))

ya kısslar dün gece çok kısa bi rüya gördüm bi erkek çocuk vardı 2-3 yaşlarında kucağıma alıyorum yüzüklerimle oynamaya başlıyo bende diyorumki oğlum onları bana baban aldı :))))
rüya tabirine baktım çevremde güvenebileceğim dostlarım olduğu anlamına geliyomuş anlamıda güzelmiş ama keşke başka bi anlamı olsaydı :)))))

bizi görmüşsün kaydirigubbakcemile3güvenilir Dost:lepi:

Günaydın kıslarrr

iyiyim ebrucum çookk şükür bebişimde iyi inş

geçmişi okudum ceylana sarılmak istedim gözlerim doldu sizleri çok seviyorum

bizi görmüşsün kaydirigubbakcemile3güvenilir Dost:lepi:

orası kesin canım yüzyüze görüşmesekte herkes kendiymiş gibi değer veriyo ya çok güzel kardeşlerimiz var burada bigün seninde ist olduğun bi zaman hep beraber buluşalım tanışalım ya :)))

Back