Allah sahibine bağışlasın seni...))
teşekkür ederim kızlarrr güzel sözler için
baharcancım hiçbişi yapamıyosan bi merkeze başvur babam o şekilde bıraktı terapistle 30 senedir günde 2 paket içiyodu bianda bitti...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sahibine bağışlasın seni...))
Amin canım aminn..Allaha şükürki çok iyi cadı bi kız 6 yaşında şimdi...Allah sana da göstersin o günleri inş...
Formüll mü düğününe maloldu 5 dak.izinli çıktı ilk 2 gecemiz hastanede geçti nikahı olacak diye canlı canlı kestiler daha gerekli mi sence bitti de bitir meleğin sağlıklı olsun ya
yani ne bileyim canı istemedimi diye sordum çok üzüüldüm çok geçmiş olsun bende söz bu sefer bitti elimden geleni yapıcam gerçekten..
Amin allah rahmet eylesin
kadişim üst komşumuz doğum yapmış bizde onlara gittik bugün orda verdiler kucağıma kapişş
hiç bulanmıyorum ama bırakıcam ablanın bebeği iyi dimi şimdi..
biliyorum çok da haklısın daha güzel bi sebep olamaz hep bugünü bekledim bırakmak için arka arkaya içtim hep nasılsa bırakcam diye sonunda iyice bağımlı oldum çıktım
nasıl bıraktı eşin ne yaptı bi formülü varmı
teşekkür ederim kızlarrr güzel sözler için
baharcancım hiçbişi yapamıyosan bi merkeze başvur babam o şekilde bıraktı terapistle 30 senedir günde 2 paket içiyodu bianda bitti...
yok kıs daha var o gün tamamıyla sessizliğe bürünürüm merak etmekaydirigubbakcemile3Hay Allah iyiliğini versin kısss:bbo:Ben de kırmızı kartı yedin zannettim(Allah korusun tabi ki)erkenden:1shok:
ben biri yanimda sigara icse kacmaya calisiorum o ortamdan ki bebegim etkilenmesin die.sen bebegini direkt maruz birakiosun o dumana. yazik deil mi senin bebegine? klava:benim bebegimden ne farki var o yavrunun da sen ona bunu yasatiosun? sana kiziorum baharcan. bu kadar iradesiz olamazsin dimi. suandan itibaren biraktigina inaniorum
çok duygulandım yine ya ağlıcam yine akşam akşam sizde benim canımsınızbaharcan biz seni canımız bildik biz katlanabiliriz ama meleğin o havada boğulmasına katlanamaz
ben biri yanimda sigara icse kacmaya calisiorum o ortamdan ki bebegim etkilenmesin die.sen bebegini direkt maruz birakiosun o dumana. yazik deil mi senin bebegine? klava:benim bebegimden ne farki var o yavrunun da sen ona bunu yasatiosun? sana kiziorum baharcan. bu kadar iradesiz olamazsin dimi. suandan itibaren biraktigina inaniorum
ne terapisti gncam boş işler melekten başka bahane olamazzz bir bağımlıya
yani doğru dion ceylan ama çok içiyosa napsın bee oda bi nevi bağımlılık işte
yok kıs daha var o gün tamamıyla sessizliğe bürünürüm merak etmekaydirigubbakcemile3
aferin bukettcim sen iyi anne seni seviyorus
baharcana tüm topic küssünkaydirigubbakcemile3
gncam benim elime adam düştü mü varya feleğini şaşırır :1closedeyes:
Duvara çarpmış gibi birde baharcan nickime yazarım baharcanla kimse konuşmasın diye bir daha düşün derimkaydirigubbakcemile3