Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baharcan bu arada ben sana bişi sprcaktım sohpete daldık illah göğüs ucumu acıyo yaa benim adet belirtim yok ama göğüslerim şişti gerçi bi haftam var dahada ama göğüslerim koltuk altımdan doğru acıyo aşkım
hah tamam benimde aynen öyle olmuştu koltuk altından hergün uçlara doğru kaydı biraz biraz sonrada uçları büyüdü böyle çatladı gibi
hamilesindir inşallah:1hug:
hadi kısssss inşallah dua et senin duan kabul olur bende sana bu illet için dua etcem bu gece kolaycana silsin rabbim beyninden inşallah:Saruboceq:
Ben hergece dua ediyorum sizin için zaten bu gecede edicem söz ama bence hamile olma ihtimalin çok yüksek benim göğüslerim ilk defa böyle koltukaltından ağrıdı annem süt yürüyo demişti
fatıma 38 tebrik ediyorum hayırlısıyla sağlıkla yavrucuğunu kucağına alır inşallah darısı da isteyen herkese
Fatima38 şimdi gördüm güzel haberini. Hayırlı olsun Allah ağlıkla kavuştursun bebişinize. Allah'ım bizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah (amin).
fatima hamilemisin :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ne güzel allahım bak biz sana boşuna dememişiz test yaptır diye hadi hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip eder inş.
bu arada günaydın kızlarrrrr
Merhabalar;
Aranıza yeni katıldım;
bebek istiyorum geçene ay reglim 22 sinde başlamıştı bu ay 14 ünde kahverengi-pembe çok az akıntım var günde 1-2 damla
Bu belirti hamilelik belirtisi olabilir mi;karnım ağrımıyor fakat belim ağrıyor;
Cevaplarınızı bekliyorum