• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Baharcan yorum bile yapmıyorum kuzum sana. Çok ayıp yaaaa, bebişim olsun bana tutunsun diye dua ettiğin günleri unuttun mu? At sigarayı artık ve birdaha elini sürme ona, Allah Allah yaaa, gelmiyeyim bak oraya...... Bebeğini boğuyorsun kızım.

biliyorum tüm kötü sözleride hakediyorum yarın tekrar denicem bırakmayı
ama çok sinirli alıngan oluyorum çekebilecekmisiniz beni

bu arada kızım olursa adını beren koyucam

evet doğru söylüyosun ben iradesiz kafasızın biriyim ama olmuyo çok fena bağımlıymışım ben
tabiki hiçbişey meleğimden değerli diil ama beceremiyorum hergün söz veriyorum kendime hergün deniyorum ama basaramıyorum bi türlü
Allahım affetsin korusun meleğimi nolur banada yardım etsin bırakıyım şu pisliği

Hiç miden bulanmadı mı kimileri tiksiniyor benim yengem öyle olmuştu yasakkelime ama ablamda nerdeyse ekmek arası yapıp yiyecekti mereti...delikafadulden

evet doğru söylüyosun ben iradesiz kafasızın biriyim ama olmuyo çok fena bağımlıymışım ben
tabiki hiçbişey meleğimden değerli diil ama beceremiyorum hergün söz veriyorum kendime hergün deniyorum ama basaramıyorum bi türlü
Allahım affetsin korusun meleğimi nolur banada yardım etsin bırakıyım şu pisliği

Hepinizin ciğerini öğrendim nasıl bilmiyim kuzumm..
Bence İrade mevzusu beyinde içmeyeceğim dedin mi biter meleğin seninle bundan daha güzel bir sebep olamaz
sonradan pişmanlık fayda etmez
Eşim yıllarca tiryakisiydi biri biter birini yakardı Düğün arifesinde acil ameliyata aldılar hemde narkossuz kamurgalarını açtılar çünkü ertesi günü düğünü vardı ve o gün son içisi oldu şimdi 2 senedir ağzına koymuyor :mymeka:

biliyorum tüm kötü sözleride hakediyorum yarın tekrar denicem bırakmayı
ama çok sinirli alıngan oluyorum çekebilecekmisiniz beni

bu arada kızım olursa adını beren koyucam

Sinirli ol, alıngan ol, bağır, çağır biz çekeriz seni yeterki bırak o illeti, bebeşin rahat etsin. Lütfen yaaaaa.

baharcan bırak güzelim
kuzenimin kızı mosmor doğdu küvesde kaldı haftalarca sırf sigaradan bak

Hiç miden bulanmadı mı kimileri tiksiniyor benim yengem öyle olmuştu yasakkelime ama ablamda nerdeyse ekmek arası yapıp yiyecekti mereti...delikafadulden
hiç bulanmıyorum ama bırakıcam ablanın bebeği iyi dimi şimdi..
Hepinizin ciğerini öğrendim nasıl bilmiyim kuzumm..
Bence İrade mevzusu beyinde içmeyeceğim dedin mi biter meleğin seninle bundan daha güzel bir sebep olamaz
sonradan pişmanlık fayda etmez
Eşim yıllarca tiryakisiydi biri biter birini yakardı Düğün arifesinde acil ameliyata aldılar hemde narkossuz kamurgalarını açtılar çünkü ertesi günü düğünü vardı ve o gün son içisi oldu şimdi 2 senedir ağzına koymuyor :mymeka:

biliyorum çok da haklısın daha güzel bi sebep olamaz hep bugünü bekledim bırakmak için arka arkaya içtim hep nasılsa bırakcam diye sonunda iyice bağımlı oldum çıktım
nasıl bıraktı eşin ne yaptı bi formülü varmı

Sinirli ol, alıngan ol, bağır, çağır biz çekeriz seni yeterki bırak o illeti, bebeşin rahat etsin. Lütfen yaaaaa.
söz tekrar bırakıyorum şu anda nolur yardım edin
baharcan bırak güzelim
kuzenimin kızı mosmor doğdu küvesde kaldı haftalarca sırf sigaradan bak

Allahım sen koru bebeğimi..

kadişim üst komşumuz doğum yapmış bizde onlara gittik bugün orda verdiler kucağıma kapişş

Allaha şükürki çok iyi cadı bi kız 6 yaşında şimdi...Allah sana da göstersin o günleri inş...

hiç bulanmıyorum ama bırakıcam ablanın bebeği iyi dimi şimdi..

biliyorum çok da haklısın daha güzel bi sebep olamaz hep bugünü bekledim bırakmak için arka arkaya içtim hep nasılsa bırakcam diye sonunda iyice bağımlı oldum çıktım
nasıl bıraktı eşin ne yaptı bi formülü varmı
Formüll mü düğününe maloldu 5 dak.izinli çıktı ilk 2 gecemiz hastanede geçti nikahı olacak diye canlı canlı kestiler daha gerekli mi sence bitti de bitir meleğin sağlıklı olsun ya

kıslar gazanfer özcan ölmüş Allah rahmet eylesin

Amin allah rahmet eylesin

Back