yarında doktora gidicem kızlar biz 9 aydır deniyoruz bişi olmadı şimdiye kadar(
Bikaç doktora gitmiştim over kisti var dediler en son gittiğim doktor yok demişti.
bende yarın doktora gidip test falan yaptırıcam artık
yok yok sen kaşındın ben sana teyze dıcem artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dance:
inşallah canım geçen ay 10 gün geçikmişti adetim bu ay aslında gününde olmam gerek ama olmadım daha inşallah yarın doktor bebiş haberi verir:1rolleyes:
umarım kırmızıları göemezsiniz.Hamişsinizdir.Kızlar birde bişe sölicem olmadı niye olmadı deyip hemen doktora koşuşturmayın.Üç sene beklemek lazım eğer olmazsa gidin doktora boş yere hormonlarınızla oynatıp gereksiz tüp bebek uygulamalarında bulursunuz kendinizi.Ortalama olarak yaşınız küçük Bekleyin bence boş yere doktorlara koşuşturmayın.
ağlarım amaasenağlama
ağlama kıss sümüklü:dilcikar:
Ben umudumu kestim ama genede bu bölüme uğramadan geçemedim...
Şimdi, adetime 7 gün var..
geçen hafta midem bulandı hele ki bi gün sabahtan akşama kadar.
çok üşüyorum...
karnımda şişlik var...
sürekli yemek yiyorum...
uyku halim çok,halsizim....
kollarım ağrıyor...
not: dün erken test yaptım.negatif çıktı.
sanırsam benim ki psikolojik...
umıtsızlık yok canım ama ya bu topiğe her zaman ugra bak burda bırbırımıze cok destek oluyoruz olana da olmayana da gelıcek bebıslerımız gelıcekk
özlem cim bence sen hamilesin içime doğuyor hayatım hamilesin gibi geliyor sürekli.. inşallah hamilesin hayatım sıkma canını teyzoş olucam bende hıh :))
sakin ol özlem cim bekle adetinden en az bi5 gün gewçsin ama bu aradada kendine çok dikkat et olurmu ağır kaldırma oturup kalkarken dikkatli ol dikkat et işte inşşallah hamilesin hayatım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?