• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

katalıtık ufak elektrıklı soba canım ufak dedıysem de mınıcık degıl ama =P
tamam canım optum gorusuruz :emir_bebek:

anladım hayatım ama kaldırma dikkat et kendine tekerlekleri varsa çekerek yap yapmak istediğini ama ağır kaldırma bebiş varsa hassas dönemler biliyorsun kendine iyi bak öptüm

napıyonusss kıslarrrr,, ayyy akşam oldu iki lafın belini bükemedik şurda yaaa yuhh banaa :))

ayyy gebermeyesicelerrr ben geldimmm selam veren yokk, hamile gelince saldırışa geçiyolarrrrrrrr....

küstüm sizeee bidahaki aya hamile kalayımda bari bi itibarım olsun aranızda benide kaale alınn :p:p

:))))

ayyy gebermeyesicelerrr ben geldimmm selam veren yokk, hamile gelince saldırışa geçiyolarrrrrrrr....

küstüm sizeee bidahaki aya hamile kalayımda bari bi itibarım olsun aranızda benide kaale alınn :p:p

:))))

çook şirinsinn yaaaakaydirigubbakcemile3

benım de bebiğim yok itibarım yokk hehekaydirigubbakcemile3

ben sana verıyım selam aşkolsun tatlos yaaananiknanika.s.

ndkk hemen ol canim...benden pas ama şakkıdı
neyse ben kacar bugun de bitti
opcuklerrr
canım benim niye umutsuzsun sen bakıymmm aşılama yaptırırsın ve tutunur bebğinnn, bu ay ben deneyeceğim aşılamayııı konuşuruz detaylıı şimdi çıkmam lazımm, mckk
çook şirinsinn yaaaakaydirigubbakcemile3

benım de bebiğim yok itibarım yokk hehekaydirigubbakcemile3

ben sana verıyım selam aşkolsun tatlos yaaananiknanika.s.

valla gülüm bu fışkılarr bebek yoksa bişeye takmazlar insanı :p:p karnına bebeğini konduruverince itibarın olur burdaa kaydirigubbakcemile3

neyse kıslar kaçtımmmmmmmm öpüyorum hepinisii aşkitolarımmmmmmmmmmma.s.:1hug:

ceylanlistehd6.jpg
[/IMG]

hosgeldın hamişşşa.s.

hg hamişş hamişlk nasıl alıştınmı:CüvCüv:

yeganecim haberler sende vallaa...
esime dr ameliyat demis ya da asilama senağlama simdi konustuk

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

ticker ını nasıl yapmıssın öyle görünce gözlerim doldu

canıma hoşgeldin meleğimmmmsenağlama

annelik nası bişiydir böyle demi kızlar yaaa Şeniz

ayağımı sürüdüm yeganem gelmiş :)))

hoşbulduk canlarr valla rüya gibi daha bişey anlamadım ki ama midem yanıo kıslar öslemcim sende yaparsın öle tıckerlar hayatım ebrucum ne ameliyatı hayatım ya hayırdın canımm

ceylanımmm buralar sana emanet meleğimm asayişberkemal olsunnn :pp

öpoorumm kocamannnnnnnnnnnnnnn

Back