• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

evet usuyorum canım akıntım devam edıyor ve de gossumde bı yanma var mıgdeme dogru ınen sankı kazınıyoo dun gece tam 4 kere sol kasıgıma kramp gırdı hareket edemedım kaldım :bbo:

yarın adet gunum bakalım ne olucak:çok üzgünüm:

Hayırlısı olsun canım inş :CüvCüv:dir.Benimde yapmam lazım artık ama korkuyorum yaaa :bbo:

Beklemeyi becerebilirsem sabah yaparım yoksa akşam, ben çıkıyorum akşam gelmeye çalışırım görüşmek üzere

evet usuyorum canım akıntım devam edıyor ve de gossumde bı yanma var mıgdeme dogru ınen sankı kazınıyoo dun gece tam 4 kere sol kasıgıma kramp gırdı hareket edemedım kaldım :bbo:

yarın adet gunum bakalım ne olucak:çok üzgünüm:

hamılesınn seeeennnn! ! !:CüvCüv:hayırlı olsunn kuzumm,,allah analı babalı buyutsüüünnnn.....
senın su avatarlarınada hasta oluyorum heekaydirigubbakcemile3

sağol canım..martta 20yım:lepi:

hamılesınn seeeennnn! ! !:CüvCüv:hayırlı olsunn kuzumm,,allah analı babalı buyutsüüünnnn.....
senın su avatarlarınada hasta oluyorum heekaydirigubbakcemile3

uuu 20yenı olucan demek ben senden buyugummkaydirigubbakcemile3 ablanım ablannnaniknanik

yaaa suna da baak hemen teshısı koydu hamişim mişşş dettkaydirigubbakcemile3

nerden de bılıyonnn belkı deılımmmşakkıdı

ama coook ıstıyoooomm yaaaasositososito

ama sızın guzell dıllerınız de olmasa hayat cekılmezdi vallaaa ıyıkı varsınız kızlarrr:Saruboceq:

bu arada avatarlarım superdır ozelll cok komık dımııı bak bak güllkaydirigubbakcemile3

canım tabıkı bıldığimden değil,,kadere iyi fetva vereceksınn...ee bu ay değilsen bıle onumuzdekı aylardan bırınde muhakkak hamılesınkaydirigubbakcemile3
yaşa gelınce teyze dıyım ıstersen,,buyuksun yaakaydirigubbakcemile3taş çatlasa ıkı yaş buyuktursunn heeee..

canım tabıkı bıldığimden değil,,kadere iyi fetva vereceksınn...ee bu ay değilsen bıle onumuzdekı aylardan bırınde muhakkak hamılesınkaydirigubbakcemile3
yaşa gelınce teyze dıyım ıstersen,,buyuksun yaakaydirigubbakcemile3taş çatlasa ıkı yaş buyuktursunn heeee..

yok canım ya benn 21yasındayımmm ne teyzesı teyze olcak yasa gelmedım dahaakaydirigubbakcemile3

yarında doktora gidicem kızlar biz 9 aydır deniyoruz bişi olmadı şimdiye kadar :((
Bikaç doktora gitmiştim over kisti var dediler en son gittiğim doktor yok demişti.
bende yarın doktora gidip test falan yaptırıcam artık

Back