E
EU1
Ziyaretçi
kıslarr bu arada bu benımm..bı arkadaş gormek ıstemişti o yuzden koydum:)değiştircem bırazdan
cok tatlısın canımmm maşallahhh nazar degmesınn yas ufak duruyooo sankım kac yasındaydınn:1rolleyes:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslarr bu arada bu benımm..bı arkadaş gormek ıstemişti o yuzden koydum:)değiştircem bırazdan
Kızalr çıkıcam birazdan ben şimdi test yapayım mı yapmayayım mı, yoksa sabahımı beklesem ne diyorsunuz...
evet usuyorum canım akıntım devam edıyor ve de gossumde bı yanma var mıgdeme dogru ınen sankı kazınıyoo dun gece tam 4 kere sol kasıgıma kramp gırdı hareket edemedım kaldım :bbo:
yarın adet gunum bakalım ne olucak:çok üzgünüm:
cok tatlısın canımmm maşallahhh nazar degmesınn yas ufak duruyooo sankım kac yasındaydınn:1rolleyes:
Hayırlısı olsun canım inş :CüvCüv:dir.Benimde yapmam lazım artık ama korkuyorum yaaa :bbo:
evet usuyorum canım akıntım devam edıyor ve de gossumde bı yanma var mıgdeme dogru ınen sankı kazınıyoo dun gece tam 4 kere sol kasıgıma kramp gırdı hareket edemedım kaldım :bbo:
yarın adet gunum bakalım ne olucak:çok üzgünüm:
sağol canım..martta 20yım:lepi:
hamılesınn seeeennnn! ! !:CüvCüv:hayırlı olsunn kuzumm,,allah analı babalı buyutsüüünnnn.....
senın su avatarlarınada hasta oluyorum heekaydirigubbakcemile3
ya kimse ne konuşuyo ne cevap veriyoooo
canım tabıkı bıldığimden değil,,kadere iyi fetva vereceksınn...ee bu ay değilsen bıle onumuzdekı aylardan bırınde muhakkak hamılesınkaydirigubbakcemile3
yaşa gelınce teyze dıyım ıstersen,,buyuksun yaakaydirigubbakcemile3taş çatlasa ıkı yaş buyuktursunn heeee..
selam kızlar
benimde bugün adet günümdü ama olmadım hala gögsümdede bi acıma şişme yok
selam kızlar
benimde bugün adet günümdü ama olmadım hala gögsümdede bi acıma şişme yok
yok canım ya benn 21yasındayımmm ne teyzesı teyze olcak yasa gelmedım dahaakaydirigubbakcemile3
inş hamılelıktendir kamyas.:Saruboceq: