En erken hamilelik belirtileri

klomen kullanna arkadaşalr çatlatmaya ve yumurtlama probelerine karabiber tanesi iyiy geliyo haberiniz olsun daha öncede yazmıştım

hoşgeldin yaptınmı test

öslam cim hg hayatım test yaptınmı bebiş varmı haberler neler ve nasılsın ???

hosbulduk canlarımmm

yok kızlar test yapmadım daha nerdeee yarın adet gunumm bı belırtı yok kurstan sımdık gelebıldım sabahın kornden berı dersteyımkaydirigubbakcemile3

ya sızınle paylasmak ıstıyorum hemen dun benı cok mutlu eden bısıy oldu
esım geldı her zamankı saatınden bıraz erken bılgısayarın basına gectı bır ıkı ısı varmıs hallettı sonra ben televızyon ızlerken alısverıs sıtelerınden bırınde anne ve bebek bölümüne bakarken yakaladım onu... anlamlı bı bakıs yaptı ayyy:asigim:
napıyon dedımmm hıcc anneciğe bişiler bakıyom dedı nerden bılıyosun askım dedım oldugunu bılmıyorum ama artık cok cok emınım ıstedıgımden dedınaniknanik senı kontrole gotrmustuk bı problem yok allaha sukur ben de saglıklıyım neden olmasın kı ... enınde sonunda olur dua edıyorum dedı:asigim:

cok mutlu ettı benı yaaa :icecream:

Ayyy çok güzel, :1rolleyes: Allah mutluluğunuzu daim etsin, sende biran önce hamiş ol...:CüvCüv:

[QUOTE=ozlemacar;53

ne guzell oslemm ya maaşallah,,kıslar bız hep kendımıze dua edıyoruzda baba adaylarını unutmayalm dı mı...alllahım inş hep boyle ılgılı eş ve ılgılı :1hug:Şeniz:asigim:baba olurlar...amın!!

Kızalr çıkıcam birazdan ben şimdi test yapayım mı yapmayayım mı, yoksa sabahımı beklesem ne diyorsunuz...

ummahancım sıkma canını bitanem hayırlısı olsun inşallah...

özlem hg canım ne var ne yok üşüyor musun hala..?

kıslarr bu arada bu benımm..bı arkadaş gormek ıstemişti o yuzden koydum:)değiştircem bırazdan

özlem hg canım ne var ne yok üşüyor musun hala..?

evet usuyorum canım akıntım devam edıyor ve de gossumde bı yanma var mıgdeme dogru ınen sankı kazınıyoo dun gece tam 4 kere sol kasıgıma kramp gırdı hareket edemedım kaldım :bbo:

yarın adet gunum bakalım ne olucak:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…