En erken hamilelik belirtileri

ndk görüşürüz bebiğim kendıne dıkkat ett Şeniz

ceyloşş fıstık hosgeldın
ayy lısteyı de kondurmuss vallaaa:1shok: sıra da bana gelmıs yarın ayyyy kaydirigubbakcemile

Kızlar yaa yaşlar 20-21 maşşallah bu yaşta bebek istiyosunuz tebrik ediyorum....
ben o yaşta akıl havada üniv.de ödev yapıyordum.... sonra iş bul çalış -evlen oldu...

siz ne zaman okulu bitirip koca buldunuz sonra da cocuk da istiyosunuz
valla ben geç kalmışım...
Kızım olursa uyarayım onu :)

ndk görüşürüz bebiğim kendıne dıkkat ett Şeniz

ceyloşş fıstık hosgeldın
ayy lısteyı de kondurmuss vallaaa:1shok: sıra da bana gelmıs yarın ayyyy kaydirigubbakcemile
canım hoşbulduk nasılsınız? evet sıra sende hayırlısı güzelim

TIFF gibi başlama sende aklım olsaydı erken anne olmak isterdim :jeyyar:
Benim okul bitti atıldım işe kocaya lülülülülülü
26 Yaşındayım :1hug:

YOOK canım benim bünyem kaldırmazdı 20 yaşındayken zaten...ondan pişman değilim..
kaderde bakalım ne zaman gelcek..26 da anne olmuş oluruz insallah..

Kızlarrrrr test yaptım az önce pozitif çıktı, hamileyim galibaaaahihoyyytdelikafadulden:lepi:

bende 26 dayım ceylancım bencede gayet olgu ve dolgun bi yaştayız öncesinde zaten üni iş falan oda lazım nasıl bakılcak o bebişler nolcak gelecek denen şey dimi...:))))

Kızlarrrrr test yaptım az önce pozitif çıktı, hamileyim galibaaaahihoyyytdelikafadulden:lepi:

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

süpppeeeeerrrrrrrrrrrrrr tebrııkkkllleeeeerrrrrrrrrr canımmm kaydirigubbakcemile5

26 dolana kadar olur mutlaka inanıyorum....1 tanecık geliverir o arada...

Fatima38 tebrik ediyorummmmmm... hayırlı olsun bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…