En erken hamilelik belirtileri

ya kızlar ben aynı anda allah izin verirse hem teyze olcam hem anne olcamdelikafadulden

açıkcası insan anne olmayı düşünmekten teyze olmayı hiç düşünmüo alla alal

Canım sizin hanginizin doğum önce merak ettim :) bu arada ablan alıştı mı hamilelik olayına :CüvCüv:

onancım ablamın 2 ekim benim 4 ekim görünüo hesaplayıcılarda ama degşio tabi bu artık allah bilir:))valla hala pek alışamadı şikayetlere devam bende onu teselli ediom bunlar olacak norman die bakalım şu ilk 3 ay bi geçsin alışcak inş oda bende:

yurda0101 hamile 2441 e bak canım tahtta oturuyor :)
teşekkür ederim canımçok saol ya hamişimizi tebrik ediyorum hayırlısı ile kucağınada alır inş
onancım ablamın 2 ekim benim 4 ekim görünüo hesaplayıcılarda ama degşio tabi bu artık allah bilir:))valla hala pek alışamadı şikayetlere devam bende onu teselli ediom bunlar olacak norman die bakalım şu ilk 3 ay bi geçsin alışcak inş oda bende:

handancım kız aynı gün doğurmayın ennecin nereye gideceğini şaşırır kadın sana mı gelsin ablana mı gitsin kafamçokkarıştı

ayyy güzelim ben anneciğine üzüldüm şimdi kadın hanginize birinize koşturucak kaydirigubbakcemile

valla ya hangimize gidicek kadıncagız ama bence aramızda bi bi hafta felan oynar çünkü ablam benden bi hafta önce yumurtlamıştı onunbebişi bi hafta daha büyük galiba:))) sat a göre bakılması çok saçma aslında ya ben ilk gitmiştim keseyi görememiştim o görmüştü çünkü

arkadaşlarımmmmmmm ablacımda çıktı o da iyiymiş allahıma şükürler olsunnnn bebişkom 3.250 gr doğmuşşşşş daha 3 haftası vardı aslında minnoşumunnnnnnnnn

kızlar günaydın, tünaydınn :))

sanırım bu ay aşılamaya geçeceğizz :( kafam allak bullakkk

kızlar ben bebek mağazlarının altını üstüne getirmek istiyom bol bol alış veriş yapmak istiyom ben hamile kalmak istiyom. ay evet benimde 2 ablam aralarında 1 ay var zavallı annem kadın helak oldu valla kaydirigubbakcemile3

gelirsiniz tabi ceylancım inş ama o zamana sizinde karnınız burnunuzda olur bence:))

buketcim yok duymadım daha aslında şimdi duyabilirmişim ama doktorum 2 hafta sonra gel hep bebişi hep kalp atışını duyalım dedi bekliom ay sonunda gidicem inş

ndk canım aşılama yöntemiyle hamile kalan bi sürü tanıdıgım var en son kuzenim aşılamayla kaldı nur topu gibi bi oglu oldu 2 yada 3.aşısında tuttu canım bende çok daha hızlı işleyen bi süreç umutsuzluk yokkkk senin yanındayız

gelirsiniz tabi ceylancım inş ama o zamana sizinde karnınız burnunuzda olur bence:))

buketcim yok duymadım daha aslında şimdi duyabilirmişim ama doktorum 2 hafta sonra gel hep bebişi hep kalp atışını duyalım dedi bekliom ay sonunda gidicem inş

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlama
inşallah diyim sadece senağlama

Back