Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gerçekten çok zor ii doktor bulmak peki ne yapıcaz anlamadım yumurtalık temmelliği ile ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar lütfen
RAVZANUR GÜNAYDINNNN AMİNNNNN
ZEYNEPCİM Free Pregnancy Tickers and Birthday Baby Tickers BU ADRESTEN YAPTIM CANIM Bİ BAK İSTERSEN
inşallah canım, sona yaklaşma sendromu her kadında var sanırımkaydirigubbakcemile2
Bu arada bugün ateşim 36.8 çıktı, yarın öbürsü gün düşmezse iyidir.
günaydın arkadaşlar yumurta tembelliği olan birkaç arkadaşım vardı bu yöntemei yaptılar ikiksininde şimdi kızları var yöntem şu bunu yumurta çatlatmadada kulllanıyorlar amam bir kaç ay yapılasak 3 ay bu ayala riçersinde gebe kalanına biliniyormuş karabiber tohumunu hergün akşam bir bardak şekerli ılık suya esmaül hüsna allahın doksan dokuz ismini okuyup 6- 7 tane karebiberi tektek yutuorsun denediler ve oldu iyi geldiğinin de söylüyorlar bence bunuda deneyelim arkadaşlar
günaydın kızlar ben hala adet olmadım ne guzel umarım olmam birkaç gun daha beklemek istiyorum kan testi için bakalım bebeiş gelmişmi....
bugun kursum başlıyor...