En erken hamilelik belirtileri

Evet gerçekten çok zor ii doktor bulmak peki ne yapıcaz anlamadım yumurtalık temmelliği ile ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar lütfen

günaydın arkadaşlar yumurta tembelliği olan birkaç arkadaşım vardı bu yöntemei yaptılar ikiksininde şimdi kızları var yöntem şu bunu yumurta çatlatmadada kulllanıyorlar amam bir kaç ay yapılasak 3 ay bu ayala riçersinde gebe kalanına biliniyormuş karabiber tohumunu hergün akşam bir bardak şekerli ılık suya esmaül hüsna allahın doksan dokuz ismini okuyup 6- 7 tane karebiberi tektek yutuorsun denediler ve oldu iyi geldiğinin de söylüyorlar bence bunuda deneyelim arkadaşlar

KIZLAR günaydııııın :) var mı gelişme, Ceylancım tahta çıkan olmadı mı? Bebiş bekleyen anne adayları havalar soğuk dikkat edin kendinize iyi misiniz? Eee ne var ne yok dün giremedim hiç var mı bigelişme?

günaydın kızlar ben hala adet olmadım ne guzel umarım olmam birkaç gun daha beklemek istiyorum kan testi için bakalım bebeiş gelmişmi....
bugun kursum başlıyor...

senağlama
günaydın arkadaşlar yumurta tembelliği olan birkaç arkadaşım vardı bu yöntemei yaptılar ikiksininde şimdi kızları var yöntem şu bunu yumurta çatlatmadada kulllanıyorlar amam bir kaç ay yapılasak 3 ay bu ayala riçersinde gebe kalanına biliniyormuş karabiber tohumunu hergün akşam bir bardak şekerli ılık suya esmaül hüsna allahın doksan dokuz ismini okuyup 6- 7 tane karebiberi tektek yutuorsun denediler ve oldu iyi geldiğinin de söylüyorlar bence bunuda deneyelim arkadaşlar

senağlama canım çok sağol deniyceam tabiki kısmet kızlar yılmadan sabırla devam edicez, ve birgün bizde yazıcaz bu siteye hamiyim diye umutlarımızı yitirmiycez:lepi:

ebrucumm cokk tatli degilmii .iste oo enii orda ozluyo en onu burda ozluyorumm suan ayriyiz ama alllahimm bir gunbeni ona kavusturacakk .hee bu arada babaya benzemezzse benimm cocugun bana benzerse ayni oyle olurr herhaldee:1hug:

günaydın kızlar ben hala adet olmadım ne guzel umarım olmam birkaç gun daha beklemek istiyorum kan testi için bakalım bebeiş gelmişmi....
bugun kursum başlıyor...

inşallah gelmiştir bebişin. günün geçmiş miydi? idrar testi yapsana bak bende merak ettim şimdi naniknanik

Kimse cevap vermedi bana :a015: günaydın dedim o kadar zaten çok alınganım bugünlerde canımda sıkkın. Reglime 2 gün var yani inşallah 9 ay vardır :a015: Bebişim gel bu ay lütfen :Saruboceq:

bugun 3 gun geçti adetimden 8 de olmalıydım.psikolojikmi bilmem midem bulanıyor ara ara.sancım oluyor adet olcak gibi ara ara.birde hayatımda çıkarmadıgım kadar sivilcem çıktı...beklemek istiyorum.zaten varsa da hemen dr gitcek degilim ya.

Back