En erken hamilelik belirtileri

bende kaçayım o zaman ya,,grip oluo gıbıyım zaten,,burnum başım bı tuhaf..off hıç sevmıyorum ben bu grıpı yaa...hadı herkeese ıyı gecelerrr,,bolll bebişlerr

gebelik başlığı altında doktor ve hastane tavsiyeleriniz varya fd7 oraya açtım izmir menemen özel yaşam hastanesinden bahsettim

kızlar çok üzgünüm........ adetim çarşamba günü ama ben belirliter üzerine hcg yaptırdım.ilk defa yaptırdım.HCG 0,01 Diyor.negatif yani.bu tam olarak ne demek istiyor.bende nekadar ümitlenmiştim oysa....lütfen yardımcı olun.ne yapmalıyım...

kıslar ben çıkıyorum iyi geceler aşkım gelecek az sonra biricik hayatım gelecek işten hazırlık yapmam gerek bby öptüm hepinizi.. bana dua edin bebişim olsun :)

bişey sorucam kızlar..hamilemiyim bilmiyorum ama belirtileri var yarın adet günüm bu ay çok erken başladı kasık sancılarım ve göğüslerim acıyo şişlik var sanki adet olucak gibiyim akıntı geliyo iki gündür daha fazla şimdide kahverengi gibi bulanık acaba adet mi olucam hamilemiyim test içinde erken die düşündüm..sizce ne olabilirr.??

kızlarr yapılan araştırmalara gore sperm yumurtaya 2,5 sanıyede ulaşıyormuşş..bız nıye ayaklarımız kaldırıp yarım saat beklıyoruzz??:1shok:

mehlikameryem birdahaki aya kadar denemelisin tatlım hiç doktora gitmediysen doktora git ve hormonlarını falan ölçtür kolay gelsin güzelim iyi geceler..

fd7 güzelim 2 saniyede ulaşma gibi bir durum söz konusu değil o yalan bence yoksa herkes heran hamile kalırdı.seçil26 tatlım yarını bekle bende yaırını bekliyorum eğer adetimiz gelmezse ikimizde kan tahlili yaptıralım ok kesin çözüm düşünmeye gerek yok sıkma canını hadi öptüm senide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…