• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

arkadaslar benım esım geldı cıkmak zorundayım bırz beraber vakıt gecırelım yarın gorusuruz kursum yok tum gun evdeyım gırın tamam mı opuyorum hepinizi

yegane iyiz tatlım saol sen nasılsın ceylan keyifler süper yarın adet günüm gelmezse kan testine koşacam :)

nereye kaçıon canımcımm daha yeni geldmm kıssssüprizzzzzvarmı yeni hamişler

Bende onun için girdim içim kıpır kıpır varmı acaba diyerek girdim hihoyyyt
ceylan ceylan,,ya bu 2. ayım,,benım için bişeyler hıssedıyomusunn..herkese dediğin cıkmışş yaff.
İnşallah hayatım hamilesindir genelde ndk'mizin dedikleri doğru çıkıyor ben sadece herkesi şubata inandırdım ve başardık :lepi:
hamile adayı var daha :)

ooo..ne güzel adayı'nı bir dahaki sefere yazmazsın inşallah Hamileyim dersin kaydirigubbakcemile3

arkidişler yorumlarınızı bekliyorum nerdesiniz

berfin aynı sey benım de basıma geldı tatlım doktora gıttım hersey normal stres yapmıssın bazı seylere o yuzden dedı adet sokturucu yazdı ıkı gun ıctım ucuncu gun adet oldum bosuna sevınmıstım hamıleyım dıye cok uzulmustum:delphin:

Arkadaşlar çok yakından tanıdığım 33 yaşında bir ablam var kendisi cumartesi günü kasık yumuttalık o kısımlarının sızlayıp acıdığını orda bir kitle varmış gibi hissetdiğini söylemişti yine o gece eşiyle 5,10 dakikalık bir ilişkiye girmiş korunmamışlar ama eşi boşalmamış adeti de biteli 2 gün olmuş sonra ilşkiden 5,6 saat sonra fln kahverngi az bir akıntısı olmuş bu günde sulu ishal olmuş 1 kere sadece szce hamile olabilir mi çok acil bilenler yazabilr mi sebebi ne olabilir ve 3,4 sene önce fln da kist falan vrdı dr bir daha çocuğun olmayabilir demiş ama kesin değil tabi ya kızlar çok acil cvp yazın lütfen

bebek istiyorum ne zamandır uğraşıyorum ama sonuç alamadım daha kendi kendimide ümitlendirmek de istemiyorum yardımınıza yorumlarınıza ihtiyacım canlarım bütün bilgilerinizi bekliyorum arkidişler

Sorunu anlamadım ama bildiğim bişey var ki umudun kırılmak üzere bence hata ediyorsun ne kadar süredir uğraşıyorsun canım..Dr.a gittinmi belki engel olan bir takım sorunlar vardır ayaklarını dikiyormusun sen elinden geleni yap bitanem gerisi rabbimin İsteğine bağlı..
Sevgilerlee:1hug:

papatya bence direk doktora gitsin bu konu bizi aşar ishal falan var işin içinde kist te varmış gidip bi muayene olsun ama şunu unutmaki kist olsada hamilelik düşük ihtimalle var .ve hamilelik kisti yok edebiliyor

hg yegane
berfin cim seni umutlandırmak gibi olmasın ama bu ayki adet tarihin ne zaman yada bu ay oldunmu onu bir sölersen yardımcı olıcam inşallah ve başka belirtin varmı karın ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı ne bileyim herhangi birşey

canım aralık 24 de adet oldum 1 ocak ta bitti aslında benim ocağın son haftası olmam lazımdı ama olmadım sadece 1 şubatta kahverengi leke geldi halen de lekeler devam ediyor canım kanama falan yok bellim arasıra ağrıyo benim adetlerim sancılı olur ve anlarım adet olacağımı ama hiçbir belirti olmadı adet olacağıma dair test yapmayada korkuyorum negatif çıkar diye öncelikle sizlere danışmak istedim

berfin34 güselim bence bir test yap gerekir yani.üstüne görünme olabilir bu olmazsa direk kan tahlili yaptır bişi çıkmazsada yine doktora danış kahverengi şekilde gelmesi başka nedenden kaynaklanabilir inşallah hayırlı haberlerini alırız güzelim..

Back