En erken hamilelik belirtileri

benim sorunum 24 aralıkta regl oldum 1 ocakta bitti 1 şubatta kahverengi leke geldi ve 9 gün oldu bu lekelenme bazen açık kahverengi şeklinde ve bir gün gelip bir gün gelmiyor lekeler gelsede damla damla geliyor bazende kasıklarıma sancı girip kesiliyor kanama falan yok adet olurken sancım olurdu herhangi bir belirtide ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum acaba gebelik oluşması halinde böyle olurmu hamile kalmadan yada hamile kalıp bu sorunla karşılaşan varmı bilgilerinizi benimle paylaşabilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim size

kızlar sizlere bir şey danışmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

özlemcim gündaşım :roflol:naber? ben dayanamayıp tahlil yaptırıcam galiba cuma günü...Forteli falan da geçtim...

kimseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yokmu arkidişler

hosgeldın canım 20yim anneyimmm guzel slogan tuttumsırnaşık şey

berfin34 danıs tatlım elımızden geldıgınce yardımcı oluruz

bilgencim dayanmak gercekten cok zor hele kı bole guzel bı sey ıcın sabır ımkansız gıbı bırsey ınsallahhh hamişizdiiir yaaaakaydirigubbakcemile5

bebek istiyorum ne zamandır uğraşıyorum ama sonuç alamadım daha kendi kendimide ümitlendirmek de istemiyorum yardımınıza yorumlarınıza ihtiyacım canlarım bütün bilgilerinizi bekliyorum arkidişler

canım geçen ay ben de ocak ayında aynen öyle oldum ki normalde düzenlidir benimki de...Üstüne görme diyolar ya öyle oldum sandım tam olarak gelmeyince bi heves kan tahlili yaptırdım.Sonuç:Negatifti.Çok üzüldüm ( İnşallah sen hamilesindir.Bak yine hatırladım geçen ayı...Ben de günüm gelmeden kendimi umutlandırıp sonra güüüüm (((

hg yegane
berfin cim seni umutlandırmak gibi olmasın ama bu ayki adet tarihin ne zaman yada bu ay oldunmu onu bir sölersen yardımcı olıcam inşallah ve başka belirtin varmı karın ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı ne bileyim herhangi birşey

bebek istiyorum ne zamandır uğraşıyorum ama sonuç alamadım daha kendi kendimide ümitlendirmek de istemiyorum yardımınıza yorumlarınıza ihtiyacım canlarım bütün bilgilerinizi bekliyorum arkidişler

benimde geçen ay ılk denememızdı,cok heveslendım,cok duzenlı olan adetım ılk defa 8 gun gecıktı sonra ılk defa lekenmeler oldu ıkı tahlıldede negatıf,sonra rahatlattım kendımı unuttum bebeği geldı adetım..buu seferde kısa surdu,,vucud kendını hazırlıyomuş normalmiş bunlar..ama sen inş hamışsındır,,cokta heycan yapma endışelenmede..kan testı kesın sonuç verır.

ceylan ceylan,,ya bu 2. ayım,,benım için bişeyler hıssedıyomusunn..herkese dediğin cıkmışş yaff.

hoşbulduk canımm nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…