En erken hamilelik belirtileri

zeynocum ben istanbuldayım işyerime yakın olan sağlık ocağı var bir iki tane onları aradım yapmıyomuş ama yapanlarda var en iyisi sana yakın olan yer varsa numarasını al 11811'den ara bi sor bakalım yapıyolarmıymış.Bu arada sen samsunda yaşıyosun galiba benimde annem samsunlu dayılarım falan orada hemşeri sayılırıs yani :)

Teşekkür ederim canım. Burdada var bir tane sağlık ocağı biraz uzak ama bir arayayım. patrondan izin alabilirsem gidecem canım.Tabi kırmızılar benden önce davranmazsa:)))

Arkadaşlar bi sorum olacak, ben her sabah kalktığımda burnumu boğazımı temizlerim, bu sabah temizlerken sıvıların içinde kan da vardı, her temizleyişimde geldi ama, kendi kendine bi kanama sözkonusu değil, bebe aspirini kullanıyorum ondan mı kaynaklanıyor acaba? hamileliğimde de arada böyle oluyordu, korkuyorum biraz:çok üzgünüm:

Arkadaşlar herkese günaydın bende hamile kalmak için uğraşıyom hapla korunmuştum 1.5 yıl 3 aydırda doktorumun tavsiyesiğle korundum bu ay tam gaz çalışıyom gün aşırı ilişkiyi tavsi ediyor herkes bakalım ne olçak bol hamileli bir ay olur inşallah

slm kızlarrrr!!!nasılsınız !!ceylancım yok hayatım ya gidemedim ne yazıkki öle bi şirlette çalışıorum ki canımdan bezdim artık walla !!

bana stress demeyinnnn nooluuur..
prolaktinim tavan yapiyo yoksaaa sositososito
dun aksam dostinex e basladim gene...bugun sersem gibiyim

angelic canım diger topicede yazdım , benimde genelde sabahları burnum kanar hi doktora gitmedim kılcal damarların incelmesi sonucu oldugunu düşünüom kendi teşhisimi koydım:)) ben alıştııgım için normal gelio artık bi doktora gidersen banada haber ver canım aama endişelenme bence damar zedelenmesi felandır

günaydım canlar nasılsınız varmı güzel haber ebrunun test sonucu ne çıktı biz malesef çalışmalara başlayamadık benim kocış çookkk kötü hasta ne zaman iyileşirse o zaman başlarız artık inş yumurtlama dönemini kaçırmayız neyse güzel haber verin de mutlu olayım ben

EBRUCUM GUNAYDIN, BENDEN BAHSEDIYORSAN PROLAKTINIM YUKSELMIS YINE
dun aksam ilac almaya basladim gene...bir iki ay benden umut kesildi anlayacaginiz senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…