zeynocum ben istanbuldayım işyerime yakın olan sağlık ocağı var bir iki tane onları aradım yapmıyomuş ama yapanlarda var en iyisi sana yakın olan yer varsa numarasını al 11811'den ara bi sor bakalım yapıyolarmıymış.Bu arada sen samsunda yaşıyosun galiba benimde annem samsunlu dayılarım falan orada hemşeri sayılırıs yani :)
Kıslar günaydın, nasılsınız bakiim?
Ceylancım naber?
Arkadaşlar bi sorum olacak, ben her sabah kalktığımda burnumu boğazımı temizlerim, bu sabah temizlerken sıvıların içinde kan da vardı, her temizleyişimde geldi ama, kendi kendine bi kanama sözkonusu değil, bebe aspirini kullanıyorum ondan mı kaynaklanıyor acaba? hamileliğimde de arada böyle oluyordu, korkuyorum biraz:çok üzgünüm:[/
MERHABA CNM TANIŞMIYORUZ AMA BENCE HEMEN DOKTORA GÖRÜN ÇÜNKÜ BİZ KADINLARIN BÜNYESİ HEMEN HERŞEYE TEPKİ VERİYOR hihoyyyt
Yafrumm benim iyiyim neolsun bu saatten sonra beklemeye başladım 26 Şubata kadar kaydirigubbakcemile5
Senden ne haber :1hug:
anjelic gunaydın
Arkadaşlar bi sorum olacak, ben her sabah kalktığımda burnumu boğazımı temizlerim, bu sabah temizlerken sıvıların içinde kan da vardı, her temizleyişimde geldi ama, kendi kendine bi kanama sözkonusu değil, bebe aspirini kullanıyorum ondan mı kaynaklanıyor acaba? hamileliğimde de arada böyle oluyordu, korkuyorum biraz:çok üzgünüm:[/
MERHABA CNM TANIŞMIYORUZ AMA BENCE HEMEN DOKTORA GÖRÜN ÇÜNKÜ BİZ KADINLARIN BÜNYESİ HEMEN HERŞEYE TEPKİ VERİYOR hihoyyyt[/QUOTE
2 hafta önce yaptırdığım testlerde bir şey yoktu, aspirinden kaynaklanıyor sanırım, regl olunca doktora gidicem zaten canım, offff offff:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?