• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

canım yumurtayı gırmıyo kı sadeec o 10 cm lık uzaklığı 2 bucuk sanıyede alıyomuş,,oyle bışeydı yaf,,yanı cok hızlıymış

mahlika meryem yani negatif tatlım eğer o değer yüksek olursa hamile kaldığın anlaşılıyor bu değer senin için hamilelik yok demek bir dahaki aya hazırlan
fd7 evet hızlılar ama rahime ulaşabilmesi ve geri çıkmaması için harcıyoruz o çabayı inşallah bu ay muvaffak olmuşuzdur hepimiz (amin!)

kızlar negatif ama daha 2 gün var.umudu elden bırakmıyorum.belkide olmam ve tekrar yaptırınca çıkar.böyle bir ihtimal olabilir mi sizce???

merhaba kızlar daha önce duydunuzmu bilmiyorum ama az önce bır sitede fortel diye bır test gördum hemen sizinle paylaşmak istedım adet tarihinden 1 hafta önce yapınca %100 sonuç veriyormuş ilişkiden 7 gün sonra bile çıkıyormuş fiyatı 18 ytl miş. hadi kızlar hayırlısı ben hemen yarın alıcam adet tarihim 16 şubat inş bebiş istiyorum ..

şu hassas gebelik testleri kimi yerde 25 kimi yerde 32 TL sordum ona o parayı verene kadar hastaneye gidip kan testi yaptırmak daha iyi bence sonuçta ne kadar hassas olursa olsun idrar testi bu kan testi daha kesin sonuç veriyor...Öf öf idrar testlerinde negatif çıkınca kan testine zıpladım amaaa o da olmadı neyseeee durmak yok yola devammmm hihoyyyt regl olim ondan sora bi dahaki ay ovulasyon testi alıcam kısmetse ona göre çalışmalara devam... Dualarınızda bizleride unutmayın ama olurmu canlarrrrrr

zeyno benden umut yok ne idrar ne kan hiçbiyerde olumlu bişey çıkmıyo zorlamanın bir anlamı yok yani kırmızıları bekliyorum :)))

zeyno benden umut yok ne idrar ne kan hiçbiyerde olumlu bişey çıkmıyo zorlamanın bir anlamı yok yani kırmızıları bekliyorum :)))

Olsun canım hayırlısı. Senin kaç gün geçti. Benim henüz 2 gün geçti. Daha erken yani benim içinde bende her an olabilirim. Kasıklarım ağrıyo şuanda....Ama benim adetime yaklaşırken akıntım fazla olurdu. Şimdi pek yok. Neden acaba???????:sm_confused:

hanımlar herkes işte mi??? işte olana daaa evde olana daaa Allah yardım etsin..Kolaylar gelsinnnnnnkaydirigubbakcemile4

zeyno ya sen bi kan testi yaptırsana 2 gün geçmiş belki yumoş var ama sen varlığından bi habersin ????????????

hadi kıs durma vallaaaa ya varsa? yoksada önünü görmüş olursun dimi ama hadi koş kaydirigubbakcemile

Canım ya yaptıracamda çalıştığım yer merkeze uzak. Akşam çıkıştada geç oluyo. Sağlık ocakları yapıyomu acaba kan testi..

Back