En erken hamilelik belirtileri

gece saat 3 de kalkıp 2 tane çikolata yedim yoksam hamilemiyim:))
öyle güzel yagmur yagıyorki....ne alakaysa:))

sağol ceylanım inşallah tatlım tabiki yok kesin değil ama boşver umudum kırıldı iyide oldu. sen nasılsın
bu arada ndk cım patronuna uyussss oldum gıcık şey nasıl izin vermez yaaa. ama regl olmana sevindim. kısa sürede çalışmalara başlıcaksın inşallah. ablanın nişan olayıda kötü olmuş nazara gelmiş resmen. küçük musibetler büyük belaları deff edermiş inşallah. gerçi hayatı boyunca unutamaıyacağı kötü bir anı olmuş. çok geçmiş olsun tatlım

sorma bitanem ndk'ye çok üzüldük inşallah gidecek yarın Beterinden korumuş allah ablasını
Ben iyiyim 3 günü tamamladık şimdi beklemeye geçtik hayırlısı CADIARZU

gece saat 3 de kalkıp 2 tane çikolata yedim yoksam hamilemiyim:))
öyle güzel yagmur yagıyorki....ne alakaysa:))

Kesin hamilesin aşeriyorsun delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
Bir kere bana da öyle oldu tatlı yedim ahanda dedim fhamileyim sabah bir kalktım sancıdan ölüyordum gece yarım kilo tatlı yiyince kaydirigubbakcemile3

[

Kesin hamilesin aşeriyorsun delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
Bir kere bana da öyle oldu tatlı yedim ahanda dedim fhamileyim sabah bir kalktım sancıdan ölüyordum gece yarım kilo tatlı yiyince kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ayyy ne guldum sana çok hoşş.adetim dundu olmadı.bekliyorum:)))

ebrubucum inşallah hayırlı haberler alırsın. kaçta alıcaksın sonuçları bizede haber ver olurmu canımcım.

KEDİCİM DEMEK OLMADIN HALA BEN BUGUN SENDEN KESİN HAMİŞ HABERİ ALIRIZ DİODUM AAMA ENİNDE SONUNDA ALICAZZZ İNŞhihoyyyt

KEDİCİM DEMEK OLMADIN HALA BEN BUGUN SENDEN KESİN HAMİŞ HABERİ ALIRIZ DİODUM AAMA ENİNDE SONUNDA ALICAZZZ İNŞhihoyyyt

oy oy oyyyyy ağzından bal damlıyor canımbenim inşallah arkadaşım ya inşallah alırız o haberi ama benim umutlar kırılmaya başladı artık. hayırlsı Allahtan inşallah. sen nasılsın minik meleğimiz nasıl.

Nie kırılıomuş umudun du bakalım biras daha bekle bi kaç gün daha olmazsan yine test yaparsın canım benim

biz iiyiz çok şükür canım:)

tünaydın kızlar nasılsınız bu gün işlerim fazla o sebebple giremiyorum ve tekrar çıkmak zorundayım cumartesiden sonra varmı yeni haberler benim adetim bitti bu gece itibari ile çalışmalar başlayacaktır hakkımızda hayırlısı olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…