çok sevindim baharcım tebrik ederim:))))
şimdi keseyi görünce kalp atışı için beklicen benim 2 haftam var doktora gitmek için kalp atışlarını duycaz bebişi görcez inş çatlıom günler biran önce geçsin die dua ediom
canim biraz daha bekle gec dollenme olmustur.. o hassas testlere ben inanmiyorum bende kullandim bi kac kere.. canim eger hamileysen kisa surede belli olur stress yapma..
tünaydın kıslaarrr. nasılsınız bakalım. yok galiba yeni hamilemiz. c.tesi 30. gündü ve olmam gerekiyordu. ogün sancılarım oldu adet olcam sandım ama sonra geçti dün böle afedersiniz akıntıyla azcık bir pembelik geldi tamam oluyorum dedim çünkü benim öle başlar reglm. yok devamı gelmedi bugün 32. gün sabah dayanamadım yine test yaptım negatif. sanırım regl mi ben kendim geciktirdim ya. bacaklarım hala ağrıyor. ama regl ye dair hiçbişi yok. akıntı var sadece biraz hep oldum diye oşuyorum ama yok. 2 gün gecikme ve testte çıkmadı olsa çıkardı dimi varmı benzer durumda arkadaşlar hiçbir sancım falan hiçbişey yok ama
ruyameysa ben negatif test yapmadan positif cikti adetime 2 gun vardi
kedycim ben de seni bakiyordum. canim ikisi de olabilir. eger yok dayanamayacagim belirsizlige daha fazla diyorsan kan testi yaptir. yok beklerim diyorsan da bence 2 gun falan daha bekle...insalllaah guzel haberlerini aliriz canimmmm arkadasimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?