En erken hamilelik belirtileri

meryemcim normal canim.. bebis yerlestigi icin oyle sanci girer benimde olurdu.. hatta ani hareketlerde batardi igne gibi.. ama vucut adet olmamaya alistiriyor kendini cok normal.. stress yapma.. kasik agrisida cok normal..

yeni hamileler çoğalmış maşalllah.. hayırlın olsun diyorum onlara...bana da bizlere de dua edin oldu mu?ahh ahh..bizim ne zaman olacak kızlar?

evet ama neyseki meleklerimiz geldi çok bekletmeden 9 ay daha bu hayecan hep olucak ikili tarama üçlü tarama sonra cinsiyeti oooooo

kızlar ben çıkıyorum güne gidicem yarın dr dan sonra gelcem eve annemde kalıcam herkesi öpüyorum..a.s.

merhaba kızlar uzun süredir ugramıyordum buraya özledim hepinizi bu gün adet günüm ama henuz bişey olmadı bakalım kısmet hayırlısı olur umarım öpüyorum hepinizi canlarım benim :)

yeni hamileler tebrikler bende bugün sizin sohbetet dahil olmak isterdim ama benim bir gün geçti gidip hasas test aldım hani 4 gün önceden bildiren yaptım çıkmadı daah olmadım da bu konuda bilginiz varmı yani hasas teste çıkmayıpda sonradan gebe olduğunu öğreneneniz varmı üzgünüm biraz ne yapacağımı şaşaırdım ilk defa oluyo benim günümü geçmesi

canim biraz daha bekle gec dollenme olmustur.. o hassas testlere ben inanmiyorum bende kullandim bi kac kere.. canim eger hamileysen kisa surede belli olur stress yapma..

canim biraz daha bekle gec dollenme olmustur.. o hassas testlere ben inanmiyorum bende kullandim bi kac kere.. canim eger hamileysen kisa surede belli olur stress yapma..

teşekkür edrim tubacım ama benim uızun zamandır adet döngüm düzenli 26 gün sürüyo ilk defa böyle oldu biliyorum acele yaptım ama ne bileyim işde kafam çok karışık ne doğru ne yanlış anlayamadım

tünaydın kıslaarrr. nasılsınız bakalım. yok galiba yeni hamilemiz. c.tesi 30. gündü ve olmam gerekiyordu. ogün sancılarım oldu adet olcam sandım ama sonra geçti dün böle afedersiniz akıntıyla azcık bir pembelik geldi tamam oluyorum dedim çünkü benim öle başlar reglm. yok devamı gelmedi bugün 32. gün sabah dayanamadım yine test yaptım negatif. sanırım regl mi ben kendim geciktirdim ya. bacaklarım hala ağrıyor. ama regl ye dair hiçbişi yok. akıntı var sadece biraz hep oldum diye oşuyorum ama yok. 2 gün gecikme ve testte çıkmadı olsa çıkardı dimi varmı benzer durumda arkadaşlar hiçbir sancım falan hiçbişey yok ama

kedi74 var canım ben varım benimde 1 gün geçti aynı durum anlayacağın şimdi bende onu düşünüyorum yalnız benim ara ara batma ve ağrılar oluyo çok halsizim

ruyameysa ben negatif test yapmadan positif cikti adetime 2 gun vardi

kandamı yoksa malum hassas damı ya ben çok hasasım bu neden beni üzüyo çıksa ya çirft çizgianalmadım ya 2 sene olacak artık bir sorun yokken neden olamaz tubacım tebrik ederim canım kucağına lamayı allah nasip etsin ne kadarlık zamandan sonra gebe kaldın

kedycim ben de seni bakiyordum. canim ikisi de olabilir. eger yok dayanamayacagim belirsizlige daha fazla diyorsan kan testi yaptir. yok beklerim diyorsan da bence 2 gun falan daha bekle...insalllaah guzel haberlerini aliriz canimmmm arkadasimmm

ruyameysacim eger gebelik varsa teste cikar.. ama tabi gec dollenmede olabilir,..ben evlendiigimden 6 ay sonra hamile kaldim malesef bebegimi kaybettim sonra 9 ay olmadi ..simdi yine hamileyim.. insallah sende en kisa zamanda gebe kalirsin.. eger sorun yoksa stress yapma cunki stressde en onemli etkenlerden biri.. herseyin vakti zamani vardir canim..mevlam neyler neylerse guzel eyler inancini umudunu yitirme.. isyan etme rabbim verir..

rümeysacım halsizlik bendede var kolumu kıpırdatmak istemiyorum ama benim kanım düşük ben ona bağlıyorum birazcık. ay valla ne bilim ya hayırlısı ne ise o olsun. bekliyoruz yoksada bebeğim gelsin kırmızılar inşallah hemen ya

kedyyy umudunu kaybetme yüzdeyüz kesin diye bişey yok testlerin inşallah güzel haberler bekliyorum senden

kedycim ben de seni bakiyordum. canim ikisi de olabilir. eger yok dayanamayacagim belirsizlige daha fazla diyorsan kan testi yaptir. yok beklerim diyorsan da bence 2 gun falan daha bekle...insalllaah guzel haberlerini aliriz canimmmm arkadasimmm

canımsın hayırlısı be arkadaşım yok yaptırmıcam kan testi benim pek umudum kalmadı regl mi bekliyorum canımcım. olmazsam çarşamba bir daha test yaparım olmadı anca cumaya kan testi bakalım görelim mevla neyler neylerse güzel eyler. sen nasılsın tatlım nasıl oldun:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…