En erken hamilelik belirtileri

yok canim patron tatildeydi bugun geldi.. daha yeni nasilsin diye sordu anlattim. oda istersen hergun ise gec gel dedi dedim oghh hic korktugum gibi olmadi..kendini ve bebegini dusun dedi bana :)
ogh dusunsene hergun saat 12de ise geliyorum ogh yat uyu

herkeseeee tünaydınnn.....nasılız bugun kızlarr...var mı yenı haberlerr?halen kahvaltı yapmadım nasıl acımmmm,,,ne yesen kı..sız ne yedınız ya bu sabahh:)

tamam arkadasım ya benım doktorda ıkı haftaya bır gel dedı ılk gıttım ıkı hafta ddı. gıttım ıkı hafta dedı yıne. ben ayda bır zannedıyordum benım bebegınde ıkı ncı ayı bıttı. 9 haftaya gırdık. allahım saglıcakla kucagımıza almayı......... arkadaslarımada en kısa zamanda bebek vermesıyı nasıp etsın

Kıs tugba bide gaddar diosun kıs kuzu gibi adammış baksana bizim şirkette böle bişe müsade etceklerini sanmıom işten çık o zaman felan derler heralde helal olsun bak ne güsel çok sevindim

handancim isten cik diyemezler burda kanunlar degisik hamile insani isten cikaramazlar..zaten benim hamileligimde patron devletten para aliyor benim yerime baskasini bulabilmek icin.. o yuzden rahatim.. keske doktor calisamaz raporu verseydii..oghh yan gel yat.. sen nasilsin kuzum..mide bulantilarin basladimi.. benim hic olmamisti mide bulantisi hic biilmiyorum nasil.. insallah senide fazla zorlamaz melegin,,

Bulanttılarım başladı mavişim mide yanmalarım felan var ama çok rahatsızlık vermio henüz hiç kusmadım daha ama çok uyku ve halsizligim var sabah işe gelmek işkence gelio ya alışcaz artık inşallah , sende varmı bulantı felan yoktur demi

arkadaşlar bişey sorcam benim yumurtlama günümü bide regli olma günümü hesaplaya bilirmisiniz.

15.01.2009 da regli oldum ( ama çok az damla damla Başlaldı Bu Damlalar 3 gün Sürdü Sonra Çogalmaya Başladı ve 25 01 2009 da Regli Bitti )
Dengesizlik Olduğu İçin Hesaplayamıyorum ACaba Reglimin Az Az Geldiği Günden İtibarenmi Hesaplıcam Yoksa Reglimin Çoğaldığı Günden İtibarenmi Hesaplıcam Bide Hangi Gün Regli Olmam Gerekirdi.?

Ne güselmiş kız bizide alsana yanına:)))) benim parton az önce dioki bana 5 yıl çocuk yapmıcam dedin 3.yılında yaptın tazminattan kescem dio şakamı gerçekmi belli deegil içimden zırt dedim çıkar beni paramıda verde kurtulum:))

ya çok hafif bulantı başladı ama varla yok arası bende olmayınca anormallikmi var diom ya sende de olmamış ama hep kusanları duyunca şaşırıom hafif midem dönio arada bi ama geçio hemen

sedacim damla damla gelmeye basladigi gun hesapliyacaksin canim.. yani rahimin duvarlari o gun atilmaya basladi azda olsa yani adet oldun..

günaydın kıslarrrrrrrrr soğan kürünün zararının olup olmadığını prof dr.ibrahim saraçoğlun a sordum cevapladı.bilginizeşekerlrrrrrrrrrrr soru: sayın hocam size sorum şu lütfen acil cevap bekliyorum ben soğan kürüne adetin 3.günü başladım 15 günyapıcam peki bu 15 günlük zaman diliminde hamile kalırsam bebeğe zararı olur mu onu da söküp atmasın içimden lütfen acül cevabınızı bekliyorum .
cevap:
Merhaba,
Soğan kürü kistik yapı üzerinde etkilidir. Soğan kürünü uygularken hamile kalan çok sayıda bayan var. Hiç birinde düşük yaşanmadı. Hamile kaldığınızı öğrendiğinizde soğan kürünü sonlandırınız. Hamile iseniz soğan kürü düşük yapmanıza neden olmaz.
sağlığınız daim olsun.

Baharcım 4+6 görünmez bence ama bellide olmaz ben 4+4 gittim görünmedi 5,+3 göründü
insan biranönce görmek istiyo bu seferde bu telaşlar basladı inş görünür bu arada sigarayı bıraktım gibi 3 gündür sadece 1 tane içtim....sayende tatlım
Adacım rica ederim yeterki sağlıklı bebişlerinize kavuşun

Baharcan hiç korkma ikisi de sihirli liste bizim dualarımızla korur ama çıkardım için rahat etsin bazen karıştırabiliyorum

ceylanım öbür listeninde sihirli olduğunu çok iyi biliyorum ben ve şubatın sihirinide biliyorum ama listeye bakınca bi an tuhaf oldum ondan dedim ellerine sağlık süper bu liste bende tahta oturamadım inşallah sen oturursun biran önce gercekten bu kadar emek verdiğin için çok tesekkür ederim sen herseyin en iyisini hakediyosun Allahım tez zamanda yollasın sana meleğini:1hug:a.s.

valla bende bulanti olmayinca bendemi acayiplik var diyodum ama olabilir canim...olmamasi daha iyi canim ya.. insallah sorunsuz guzel bi hamilelik gecirirsin.

çok sevindim baharcım tebrik ederim:))))

şimdi keseyi görünce kalp atışı için beklicen benim 2 haftam var doktora gitmek için kalp atışlarını duycaz bebişi görcez inş çatlıom günler biran önce geçsin die dua ediom

Amin tubacım ya inş canım sorunsuz geçerde çalışırım inş bi piyango çıkmıoki bebişin şansına bi ev alalımda kurtulalım:)

ya benim midem hep problemliyid daha önceeri onun etkisimi ne mide bulantılarım başladı benimde biraz erken ama çok uykusuzluk ve yorgunluk var vucudumda kokulara karşı hassasiyet oluştu

kızlar benimde kokuya karşı hassasiyetim çok fazlalaştı bide ye bişey sorucam hamiş arkadaşlara, ben 5+4 teyim daha .. ama bazen gün içerisinde hani adet olacakmışım gibi bazen karnımda sancı gibi bişey oluyo geri gidiyo ay çok korkuyorum..sanki birden adet olacakmışım gibi bu normalmidir acaba doktorada sormadım.

Meryemcim normal canım kasık agrısı karın agrısı kanama olmadıgı sürece normalmiş bebiş büyüdügü için:) benim karın agrım geçti ama arada kasık batmalarım oluo

ya bende ne koku hassasiyeti ne bişe ne biçim hamielyim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…