• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Günaydın baharrrr

kıs jasmin nası saçlarını havaya kaldırmış aboww ultrasondamı gördünn ay ne güsle ya saçları çıkmışmı yani

Gunaydinn yavruu kuslarim nasilsiniz...Ndkcim bitaraftan iyiki adet oldun bitaraftanda patronuna sinir oldum.. gicik nolcak.. canini SIKMA canim.. ablana cok uzuldum.. nazar degmis demekki bi okutun ufletin kizi :)

galiba adet olacam pembemsi çok az leke geldi...Devamında da kırmızalr gelir off bu ay çok umutluydum yine olmadı:((((((((

günaydın kızlar ben hala adet olmadım:))dun olmam gerekiyordu ara ara sancı oluyor geçiyor belkide olurum.umarım olmam..olmazsa yarın kan testi yaptırırım strese giiryorum böyle..

ceylanhmssmk4.jpg

ceylanuf2.jpg

günaydın kızlar gecmısı okudum sımdı. ndk gozunaydın yanı reglı oldugun ıcın boyle dıyecegımı ruyamda gorsem ınanmazdım ama yanı calısmalara baslamak ıcın gerekıydı. ayrıca ablan ıcın gecmıs olsun gercekten nazar degmıstır ona. eeeee kızlar sızer nasılsınız hamıslerde burada nasıl gıdıyor... benım bugun kontrolum vardı ama cok yagmur yagıyor hıc evden cıkmak ıstemıyorum. bırde hamıs arkadaslar kontrolunuz kac gunde bır yapılıyor..............

günaydın kızlar gecmısı okudum sımdı. ndk gozunaydın yanı reglı oldugun ıcın boyle dıyecegımı ruyamda gorsem ınanmazdım ama yanı calısmalara baslamak ıcın gerekıydı. ayrıca ablan ıcın gecmıs olsun gercekten nazar degmıstır ona. eeeee kızlar sızer nasılsınız hamıslerde burada nasıl gıdıyor... benım bugun kontrolum vardı ama cok yagmur yagıyor hıc evden cıkmak ıstemıyorum. bırde hamıs arkadaslar kontrolunuz kac gunde bır yapılıyor..............

mrb canım.benim son adetim 1 ocak onu baz alırsak şuan 5 haftalık hamileyim.. dün doktordaydım,minicik bişey göründü.doktorum işte bu bebeğin dedi.ayy allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu.. bir sonraki kontrolüm 2 hafta sonra olacak o zamanda kalp atışına bakılacağını söyledi doktorum..bilmiyorum bundan sonraki kontroller ne sıklıkta olacak.hayırlısı artık...
tüm isteyenlere allahım en kısa zamanda yaşatsın annelik duygusunu..

ayya cok guzel olmus ceylan cok tesekkur ederım. yorumunda cok guzel ya emegıne saglık canım

Adacım rica ederim yeterki sağlıklı bebişlerinize kavuşun

Baharcan hiç korkma ikisi de sihirli liste bizim dualarımızla korur ama çıkardım için rahat etsin bazen karıştırabiliyorum :nazar:

Back