En erken hamilelik belirtileri

canım bi dahaki pazartesi gidicem bende şaşırdım vermediğine keseyi göremediği içinmi vermedi bilmiyorum inş bi sorun olmaz şu pazartesi gelsin

bende adet oluyormuşum gibi hissediyordum akıntı geliyordu adet oldum zannedim kendimi lavaboya atıyordum yoktu bişey adetim 7 gün gecikti acayip tatlı isteği vardı sanki adet öncesinde olduğu gibi krize giriyordum resmen sonra test yaptım hamileyim ikimizde istiyorduk bebeği

günaydın kızlarrr

cuma günü 55. gündğ regl olamamam da, test yaptım negatif çıktı... cumartesi gecesi regl oldum, doktor reglinin 1. günü gel demişti araya hafta sonu girdi gidemedim, bugün gitmem gerekiyodu patrondan izin alamadım ( kendi kafama göre iğnemi vuruldum sabah. yarın inşallah gidebilirimm...

cumartesi ablamın nişanı vardı düştü kolunu kırdı nişan rezil oldu, herşey üst üste geldi canım çok sıkkınn...

Ndk canım pozitif ol bitanem ne zaman gitcen peki şimdi doktora uyus patron nie izin vermedi ya

ablana geçmiş olsun canım ya nası düştü ya alla alla heyecandan demekki

canım regl gelmesine sevindim bir yandan da olmamasına üzüldüm

ablana da çok geçmiş olsun canım

Ndk canım pozitif ol bitanem ne zaman gitcen peki şimdi doktora uyus patron nie izin vermedi ya

ablana geçmiş olsun canım ya nası düştü ya alla alla heyecandan demekki

canım valla yarın inşallah giderim, benim patron çok uyuzzz izin alamıyorum birtürlüü (( hep laf sokuyoo inan bu yumurta takibinde izin alma olayından strese girdiğim kadar hiçbirşeye stres olmuyorum yaa (( yarın inşallah gidebilirimmmm

ablam koşuşturma içinde ayağı kayıp düştüü, talihsizlikk

İNŞ CANIM YA BEBİŞ İÇİN UGRAŞTIGINI BİLMİO TABİ DEMİ PATRONUN BAŞKA BAHANELER UYDURUOSUN İŞVERENLER ÇOK GADDAR ARTIK YA BİDE KRİZ VAR DİE ELİMİZ MAHKUM GİBİ DAVRANIOLAR İİNŞ GİDEBİLİRSİN CANIM YUMURTALARIN GÜSEL GELİŞİR İNŞ :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…