Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeyno55 sende bendensin bugun yada yarın bekliyorum bende kırmızı kart ama inş gelmez :)
Herkese günaydın a.s. ...Bende aranızda yeniyim. Bi sorum var. Regl olduktan 2 hafta sonra mide bulantısı ve baş dönmesi çok fazla vardı ve test yaptım negetif çıktı. Doktora gittim hamilelikten şüphelendi idrar tahlili yaptırdı negatif çıktı tansiyonun çok düşmüş dedi ve serum taktılar o gün hastanede kaldım.:1no2: Kan testi yapmamız lazım ama şu anda hastanede yapamıyoruz dedi ve geri geldik eve. Bugün regl tarihimin üzerinden 2 gün geçti ama olmadım.Acaba hamilemiyim...CADIARZU:sm_confused::Saruboceq:
Dün evde test yaptım negatif çıktı...Amam hala kırmızıları göremedim..Hiç böyle olmazdı günü gününe gelirdi kırmızılar...Ama karnımda çok sancı var...ooofffffff:Saruboceq:
zeynocum bişi sorucam sen hiç test yaptın mı ben geçen gün 5 gün falan vardı yaptım negatif çıkmıştı daha da bişey yapmadım cesaret edemiyom ama bugun olmassam akşam eve giderken bi test alırım heralde yarın sabaha bomba patlamassa yaparım :))
günaydın arkadaşlar.Canım bence kan tahlili yaptır yoksa teşhis kesin olarak konulamaz idrarda geç çıkıyor hemen bir kan testi yaptır bulunduğun yerde başka hastane yok mu?
hadi hayırlısı angelic büyük ikramıye inş sana vurur canm:)