günaydın canım evet var hemde 3 tane
deryak45,sutlukawe ve zeynepzeynepzeynep
sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik:CüvCüv:
jasmincim günaydın nasılsın???,
buketçim hoşgeldin bebişimiz nasıl
kedycim sen evde misin işte mi
ay acıktım canım bişiiler itiyo
ama kim hazılııcaaakk offf
kociş de işteee
iyiyim canim saol. sen nasilsin?
Hiç üzülme şubatta illa öğrenecek değiliz ya bu ay hamiş kalıp martta öğrenebiliriz bu ay kısa ya kaydirigubbakcemilekizlar bugün benim adetim geldi senağlama senağlama bosa okadar ümitle bekledim olmadi yine senağlama
ceylan listeye 7.mart yaz,sana zahmet cnm
Tabii bitanem az önce rabia01 onu yazdım Şubat bizim ayımız:lepi:günaydın kızlar bende şimdi kırmızı kartı gördüm maalesef şimdi benim bir sonraki adet tarihim ne olacak ya ceylancığım 5 marta yaz sen benide gene erken gelirse yazarım zaten ama bu ay bizim ayımız ve martta kırmızılar gelmiyecekler :))))
Süperrrrrrrrrrrrr Harika bir günün başlangıcı Allah kucağına sağlıklı almak nasip etsingünaydın kızlar ben hamileyimm. şimdi test yaptım ve çift çizgi çıktı. hem silik falan da değil.ama bi anda ne olduğumu şaşırdım. herhalde kendimi fazla hazırlamamışım. şu anda boşlukta gibiyim. kendime gelemedim ağlıyorum zaten.eşiminde haberi yok.
Zuzumm naber belirtilerin varmı??Nasıl gidiyor süprizzzzzgünaydın kuşlar..bakıyorum sabaha süper başlamışız..hoşgeldin derya..söle bakiim son adetin neydi..sakın eşini arama..akşam süpriz yap..we bence keseyi görmeden de kimseye pek söyleme..nolur noolmaz..
Kediyyy nerelerde hadi sevindir bizi :Saruboceq:arkadaslarr gunaydııınn
kedyy canım testi yaptın mııı
kızlaaar ya ben de hamıleymısım dun ıdrar testı yaptım, hala kendıme gelemıyorum ellerım hala tıtrıyo dunden berı... pazartesı gıdıp kan testı yaptırıcam ama ıdrar testlerının yanılma payı war mıdır kı?
kızlar nasılsınız ceylancım sen de mı burdasın
selam kızlar nasılsınız yeni hamilelerimizi tebrik ediyorum Allah ım saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin bende dun adet oldum geldi yine uyuz seyler bu ayımda gitti cok uzgunum CEYLANcım yeni adet tarihim 13 mart canım yazın evlenen eltim hamiş elbisesiyle salına salına gezinirken bende burda adet olmuş zırlıyorum nasıl bir sınav bu Allah ım.....:çok üzgünüm:
ceylanım sen okurken beni kaçırmışsınben test yaptım malesef tek çizgi çıktı aslında kırmızı kalemi hazırlamıştım çizcektim ikinciyi ama vassgeçtiiimm:bbo: karnımda ağrıyor galiba geliyor kırmızılar krımızlar gelmeyince yine bir umut diyorum ama :sm_confused:
Burdayım bitanem nasılsın bebişimiz nasıl
Kıyamam sana yapma bitanem başaracağız biliyorsun şubattayız biraz inan Hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz ben eşimin arkadaşlarıyla görüşemiyorum Ağlayasım geliyor hep:çok üzgünüm:
Şubattayiz kızlar :asigim:
ceylaaaaannnnnnnnnn ben şöle tahtın arka ayaklarına yerleştirsen-tatlicadiarzu-
selam naber ceylan
Kedyy olumlu istediğim için işime gelmediği için atlamışım galiba okumamıştım olsun adet görüpte hamile olanda var hihoyyyt:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?