canım ilk gıttığınde doktor boyle bı sey dememıstı nerden cıktı bu hasta olmadığın her ay vucutta bı kıst olusur kan toplaması gıbı bı sey yanı olduğun her ay da her bırı kaybolur. sen bundan mı bahsedıyosun yoksa farklı bı şey mı
sevedail bence dr unu dinle ve kullan d. kontrol hapını
ya kızlar bu teknolojı ıyı mmı kotu anlamadım yanı bazen sıkıyo ınsanı yok o hastalık yok bu hastalık ınsn her şeyden suphelenıyo. valla bır hafta anamdan emdıım sut burnumdan geldı artık piskopata bağladım acaba doktor yanlış mı bildi bebek yok mu dedım ta kı değerlerın yukseldığını görene kadar sımdı takmıyorum artık
canlar bana Müsade kaydirigubbakcemile
Biraz dinleniyim -tatlicadiarzu-
bugün haberini aldığımız tüm hamileler tebrikler derya ya zeynep e zuzu ya daha adını hatırlamadığım arkadaşlara allah kucağınıza almayı nasip etsin darısı geri kalanların başın a
amiin canımm aminnn
ya o hapı içemk istemiorum canım yaaa yaşım oldu 30 1 ay hap kullanmak zor gelio bana yaa :1no2:
zuzucum tebrik ederim allah sağlıklı bişekilde kucağına almayı nasip etsin şekerim.:1hug:
saol hayatımmm..amiinnn....
Ben geldim yemeklerimi yaptım size bakıyım dedim varmı hamiş sabah sabah 2 tane çıkardık Maşallah..
Ben geldim yemeklerimi yaptım size bakıyım dedim varmı hamiş sabah sabah 2 tane çıkardık Maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?