günaydın kızlar ben hamileyimm. şimdi test yaptım ve çift çizgi çıktı. hem silik falan da değil.ama bi anda ne olduğumu şaşırdım. herhalde kendimi fazla hazırlamamışım. şu anda boşlukta gibiyim. kendime gelemedim ağlıyorum zaten.eşiminde haberi yok.
gülşah sakın yumurtlama gününde içme canım çünkü gebelikte düşüğe sebep oluyomuş soğan kürü rahmini komple temizliyo.
ebru1987 benimde gelsin kırmızılar ozaman sana tekrar sorcam neler yapıyosun diye şimdi salak gibiyim aklımda tutabileceğimi sanmıyorum
zeynep ne mutlu sana canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim içinde dua et
canıım süper bi şey bu harika allahım tamamına erdirsinnn çook sevindiiim kaçıncu gün test yaptın? belirtin var mı? benim de aşılamamım 10. günü dua et nolurrkaydirigubbakcemile5
Zuzucummmm sen de mi hamilesinn:)) Tebriklerrr Allah kucağımıza almayı nasip etsin:))
sutlukawe ve zeynepzeynepzeynep tebrik ederim canlarım bugün ne güzel bi gün ya 3 oldu :)))
hadi kedicim kendini üzme bak mutlu haberler alıyoruz ben kırmızıları gördümde ne oldu bitsin çalışmalara aynen devam hiç kendini üzme gelicekler o veletler nedemekmiş annelerini üzmek göstereceğiz onlara tamammı
kız cadolosssssssssss sus allah korusun ne ölmesi daha bebişlerimizi görmeden:CüvCüv::CüvCüv: sakın hepsini birlikte yapma güzelim
bencede sever bir helsinler popişlerine popişlerine vuralım neden bizi beklettiniz diyeoyyyyyyyyyyyyyy kıyamam ben ona ya offf yine gözlerim doldu.senağlama toparlanıcam inşallah
:çok üzgünüm:zuzum demiştim ya canım bekleyemem diye beklemedimde ne oldu adım cevabımı işte. erken diyosun ama testte gününden önce kesin sonuç yazıyodu.. bide karnım ağrıyo gerçi hamileliktede oluyor diyosunuz ama ne biliyim aynı regl ağrısı yaa hamilelikte hiçmi farkı yok
Kızlarr mutluluğumu paylaştığınız için hepinizi koccaman öpüyorum. :Saruboceq:hihoyyytkaydirigubbakcemile3 kociş şokta kafamçokkarıştıdünden beri,ne yapacağını şaşırdı onunla ilgileneyim:)))))) Opuyorummm hepiniziiiiŞeniz
bencede sever bir helsinler popişlerine popişlerine vuralım neden bizi beklettiniz diyeoyyyyyyyyyyyyyy kıyamam ben ona ya offf yine gözlerim doldu.senağlama toparlanıcam inşallah
:çok üzgünüm:zuzum demiştim ya canım bekleyemem diye beklemedimde ne oldu adım cevabımı işte. erken diyosun ama testte gününden önce kesin sonuç yazıyodu.. bide karnım ağrıyo gerçi hamileliktede oluyor diyosunuz ama ne biliyim aynı regl ağrısı yaa hamilelikte hiçmi farkı yok
citoscum şüpeleniyorsan yaptır bence bu mutluluk erteleneck bişi değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?