En erken hamilelik belirtileri

canıım süper bi şey bu harika allahım tamamına erdirsinnn çook sevindiiim kaçıncu gün test yaptın? belirtin var mı? benim de aşılamamım 10. günü dua et nolurrkaydirigubbakcemile5

tamam canım yumurtlama gününde bırakayım

kedicim benim yaşadıklarımın peşinden geliyorsun...o yüzden de üzülmeni istemiyorum...büyük ihtimalle çok kafaya takıyorsun, stres yapıyorsun..accık oluruna bırakkkk
boşver başkalarını herkesin bünye farklı...kimi erken kimi geç dölleniyor canım arkadaşım

Testi internette hani bi site var ya oradan aldım , site adı söyleniyor mu bilemiyorum burada?Hani gitti mi gidiyor mu onun sitesi desem:))))) İşte o sitede ovulasyon testi diye arat hemen çıkıyor. Bu ay artık yeter bi de bunu denicem dedim ve oldu:)))

canıım süper bi şey bu harika allahım tamamına erdirsinnn çook sevindiiim kaçıncu gün test yaptın? belirtin var mı? benim de aşılamamım 10. günü dua et nolurrkaydirigubbakcemile5

kız cadolosssssssssss sus allah korusun ne ölmesi daha bebişlerimizi görmeden:CüvCüv::CüvCüv: sakın kürlerin hepsini birlikte yapma güzelim

Son düzenleme:

bencede sever bir helsinler popişlerine popişlerine vuralım neden bizi beklettiniz diye oyyyyyyyyyyyyyy kıyamam ben ona ya offf yine gözlerim doldu.senağlama toparlanıcam inşallah

:çok üzgünüm:zuzum demiştim ya canım bekleyemem diye beklemedimde ne oldu adım cevabımı işte. erken diyosun ama testte gününden önce kesin sonuç yazıyodu.. bide karnım ağrıyo gerçi hamileliktede oluyor diyosunuz ama ne biliyim aynı regl ağrısı yaa hamilelikte hiçmi farkı yok

günaydın kıslar nasılsınız şimdi zeynep in hamile oldunu ögrendim çok güselll rabbim tamamına erdirsin inşallah saglıkla kucagına alsın bebişini...

zeynepcim hayırlı olsun...ay ne güzel bir günnn...şubat bombalaması bunlar şubaaat
gel vatandaş geeelll...hamişler bunlar taaze tazee

merhaba kızlar bende hamilelikten şüpheleniyorum adetimi 2 gün geçti ama tahlil olmaktan korkıyorum yine sonu hüsran olursa diye :bbo:

yegane kuşum da geldiii..hoşgeldin...darısı başımıza anacım...bugün çok güzel bir günn
sen nasılsın

bak kuzum..niyetim seni ümitlendirmek diil..birincisi o testlerde ööle yazdığına bakma..sallıyo,test ne bilcekmiş yumurtlaman döllenmen geç mi erken mi..pazarlama stratejisi..ikincisi; ben internetten hesaplanan adet günümde diil 2 gün sonrasında silik çizgi gördüm...üçüncüsü testi yaptığım ana kadar hatta sonrasında da hahh oldum işte kesin oldum diyip koştum tuwalete..bekle..ama sakin..

citoscum şüpeleniyorsan yaptır bence bu mutluluk erteleneck bişi değil bence

Kızlarr mutluluğumu paylaştığınız için hepinizi koccaman öpüyorum. :Saruboceq:hihoyyytkaydirigubbakcemile3 kociş şokta kafamçokkarıştıdünden beri,ne yapacağını şaşırdı onunla ilgileneyim:)))))) Opuyorummm hepiniziiiiŞeniz

kıyamamm...boş boş bakıyo demi kaydirigubbakcemile3 hadi git birlikte yaşıyın bu heycanı..

kedyyy yaptın mı test negatif mi çıktı çok stres yapıosun yaa bak dr lar diyırki stres yapıldıgı sürece vucüt kendini farklı şekilde korumaya alırmış takma rabbim ne zaman uygun görürse o zaman saglıkla gelsin meleklerimiz kızdırma beniiklava:bak hepimiz bekliyoss aynı kaderi paylaşıyoruzz canım bizimde olucak ben buna inanıyorumm:teselli:

allahım bu mutluluğu bizlerene nasip et nasip ettiklerinin bebişlerinide sen koru yarabbim

citoscum şüpeleniyorsan yaptır bence bu mutluluk erteleneck bişi değil bence

ewet canım çok heycanlıyım ama daha öncede acele ettim test yaptım sonuç negatif tabii çok yıkıldım şimdi yine öyle olursam diye korkuyom pazartesine kadar bekliycem olmazsam kan testi yaptırcem:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…