allahım bu mutluluğu bizlerene nasip et nasip ettiklerinin bebişlerinide sen koru yarabbim
bak kuzum..niyetim seni ümitlendirmek diil..birincisi o testlerde ööle yazdığına bakma..sallıyo,test ne bilcekmiş yumurtlaman döllenmen geç mi erken mi..pazarlama stratejisi..ikincisi; ben internetten hesaplanan adet günümde diil 2 gün sonrasında silik çizgi gördüm...üçüncüsü testi yaptığım ana kadar hatta sonrasında da hahh oldum işte kesin oldum diyip koştum tuwalete..bekle..ama sakin..
ah zuzum ahh inşallah vardır diyorum içimden. umudum kırıldı ama yıkılmadım beklicem sakin sakin zuzucum söz. çok teşekkür ederim :1hug:
amiinn canımmm amiinnn
yegane evet canım test yaptım negatif çıktı ama bugün günüm dü. haklısınız bıraktım srtresi diğer sayfada. hayırlızamanda hayırlı evlat inşallah. hiçbişi düşünmüyom artık regl mi de geciktirmiyim dimi düşüne düşüne
yegane evet canım test yaptım negatif çıktı ama bugün günüm dü. haklısınız bıraktım srtresi diğer sayfada. hayırlızamanda hayırlı evlat inşallah. hiçbişi düşünmüyom artık regl mi de geciktirmiyim dimi düşüne düşüne
ha şööle kuzum..hem bizim için neyin hayırlı olduunu bilememyiz dimi biz şu kul aklımızla.. handan bebekini düşürdüğü zaman ona biyerde okuduğum bi hadis-i şerifi söylemiştim..ben nezaman dara düşsem bunu düşünür rahatlarım.." olana sewin,olmayana daha da sevin..çünkü hakkında hayırlısı olmuştur.." henüz seninki oldumu olmadımı bilmiyoruz ama olmadıysa da isyan yok,tewekkül edicez e mi kuş..elbette üzülmemek elde diil ama abartmak yok...morali bozukkuşlar warsa sözüm hepinize ha,bitek kediciğe diilll...a.s.
ha şööle kuzum..hem bizim için neyin hayırlı olduunu bilememyiz dimi biz şu kul aklımızla.. handan bebekini düşürdüğü zaman ona biyerde okuduğum bi hadis-i şerifi söylemiştim..ben nezaman dara düşsem bunu düşünür rahatlarım.." olana sewin,olmayana daha da sevin..çünkü hakkında hayırlısı olmuştur.." henüz seninki oldumu olmadımı bilmiyoruz ama olmadıysa da isyan yok,tewekkül edicez e mi kuş..elbette üzülmemek elde diil ama abartmak yok...morali bozukkuşlar warsa sözüm hepinize ha,bitek kediciğe diilll...a.s.
gunaydinnnnnnnnn. var mi yeni gelismeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?