• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

bende istiyom o kazıktan ceylancım ben dedim hani tahtın altındada olsam belki sürüne sürüne çaktırmadan çıkarım kıs üstünede hihoyyyt

ceylanım hoşgeldin..ufak ufak başladı minnoşun werdiği tadlu rahatsızlıklar..3 gündür halsizim epey..gözlerim yarı açık hep uykum war..bi de açlıktan ölcek gibi oluyorum bazen ama canım hiiiçbişe istemiyo..sewdiğim şeylerden soğumaya başladım...1-2 haftaya bulantılar başlarmış..bakalım..ööle işte..keyfim ii ama..

ceylanrl2.jpg

ceylanhmsspc1.jpg

Ceylancımmm senin dediğini dinledim doğum kontrol hapı kullanmayacağım soğanı uygulayacam bajım inş işe yarar yaowww

Ceylancımmm senin dediğini dinledim doğum kontrol hapı kullanmayacağım soğanı uygulayacam bajım inş işe yarar yaowww

Bencede doktor değilim ama bebek isteyene de başka bir uygulaması vardır mutlaka başka bir doktora gitsen bitanem Bence soğan kürünü sıkılmadan uygula aman ondada dikkat et bebiş olursa zararlı :1hug:

Bencede doktor değilim ama bebek isteyene de başka bir uygulaması vardır mutlaka başka bir doktora gitsen bitanem Bence soğan kürünü sıkılmadan uygula aman ondada dikkat et bebiş olursa zararlı :1hug:

reglim yeni biitti canım 10 gün bi uygularım ddoktora giderim bi değişiklik warmı die temkinli olurum yani!!ama netten biraz bakımda herkes soğandan çok memnun kalmış ya

ceylancım ellerıne sağlık inşallah lıstenın en guzel yerlerınde sen de yer alırsın . kıssssss hemen cocuğu olmayanlar en ıyısını en guzelını yapmak ıcın uğraşır. kaydirigubbakcemile3 az kaldı yanı bu kadar uğras tamam hayırlısıyla Allah hepimize yardım edicek hep dua ediyorum. b

fd7 iyiyiz canım sen nasılsın varmı değişiklik :)))

bende ıyıyım ceylannnn...değişiklik derken canım:)? şükğr başladık yıne bebiş antremanlarına...enerjımı topladımmmmm,,,bebişlerın gucu adına güçç bende artıkkkk:lepi:

ceylancım ellerıne sağlık inşallah lıstenın en guzel yerlerınde sen de yer alırsın . kıssssss hemen cocuğu olmayanlar en ıyısını en guzelını yapmak ıcın uğraşır. kaydirigubbakcemile3 az kaldı yanı bu kadar uğras tamam hayırlısıyla Allah hepimize yardım edicek hep dua ediyorum. b

İnşallah hayatım tek temennim hepimizin sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin :1hug:

walla canım ii olmaya çalışıorum kisttir bilmem nedir uğraşıorum başka bişey yok bende sen nasılsın inş. iidir çünkü sizlerden ii haberler aldığımda daha ii oluorum a.s.

canım ilk gıttığınde doktor boyle bı sey dememıstı nerden cıktı bu hasta olmadığın her ay vucutta bı kıst olusur kan toplaması gıbı bı sey yanı olduğun her ay da her bırı kaybolur. sen bundan mı bahsedıyosun yoksa farklı bı şey mı

arkidişlerrr evde kısırlık testi yapılabılıyomuş artıkkk..bı ıkı saat içinde kadının yumurta kalıtesını erkeğin sperm sayısını oğreenbılıyomuşuz.amannnn evlerden ırakkkkk,,teknolojı guzel ama allah kullandırmasın.

arkidişlerrr evde kısırlık testi yapılabılıyomuş artıkkk..bı ıkı saat içinde kadının yumurta kalıtesını erkeğin sperm sayısını oğreenbılıyomuşuz.amannnn evlerden ırakkkkk,,teknolojı guzel ama allah kullandırmasın.

ya kızlar bu teknolojı ıyı mmı kotu anlamadım yanı bazen sıkıyo ınsanı yok o hastalık yok bu hastalık ınsn her şeyden suphelenıyo. valla bır hafta anamdan emdıım sut burnumdan geldı artık piskopata bağladım acaba doktor yanlış mı bildi bebek yok mu dedım ta kı değerlerın yukseldığını görene kadar sımdı takmıyorum artık

Back