ne olsın kıs degişen bişey yık beklioss yaayeganecimm sen nasılsın canım nasıl gidio ..anlatsana kıss accııkk hehe :))
nasılsın auracıkk
kaydirigubbakcemile2
Sorma hayatım tutulan yerlerim aynı :1shok:
Birazdan asıl savaş başlayacak Şubatt kaydirigubbakcemile3
Sen anladın
ne olsın kıs degişen bişey yık beklioss yaa
sende varmı bişeyler sen anlat bakalım...
Sıkıysa bir bırakta Şubat Olsun Tokat
saat23.30 herkes yataklara kaydirigubbakcemile3
Yarında bol bol belirti konuşmaya burayakaydirigubbakcemile5
herkese iyi akşamlar..size bişey sorcam benim sat 10 ocak ve bu ayın 4 ünde regli olmam gerkiyodu olmadım bugün hcg yaptırdım 0.2 çıktı ama referans aralığı 0-5 hamile değilim değilmi
herkese iyi akşamlar..size bişey sorcam benim sat 10 ocak ve bu ayın 4 ünde regli olmam gerkiyodu olmadım bugün hcg yaptırdım 0.2 çıktı ama referans aralığı 0-5 hamile değilim değilmi
sizi önden alalım ceylan hanımmm..bizim 90+1 deyizz artıkkk heheheheee:roflol::roflol:
canım bendede var bu ay biras bişeyler ama hep fossss çıkıorr:1shokyüsden hiçbişey demiommm tırsıommm bende hep hüsran oluyos çünküü:1closedeyes:
ceylancım 9 aydır istiyoruz kasım ve aralıkta baya belirti yaşadım 2 ay üst üste gecikmeli oldu 2 aydır klomen kullanıyorum bakalım buay inş olur umutla bekliyorum tabi bu arada çalışmalara devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?