Kız boynum omuzum tutuldu nasıl oynayacağız delikafaduldengamyoncuiremsugel kamyonculuk oynayalım lülülülülülü
Başaracağız varmı bir belirtilerin :1hug:
Güzelim görmedim kusura bakma Kediyle nöbetleşe oturun artık ben inanıyorum o tahta hepimiz çıkacağız Ceylan kız nerden geldi aklına delikafadulden eline sağlık
pardon yaaa ceylan sen benden de öncemisin yaaa karıştırdım ben listeyi. ceylan senin adetin gecikti mi listede niye ismin yok.
hayatım adetim 2 gün geçti günüme gelmeden birgün önce yaptım negatifti sonuç.saygın test yapmadınmı canım. Ay kızlar test yapın ya nasıl dayanıyosunuz ben sabahı iple çekiyorum. Varmı belirti canım:ecrin_bebek:
dün istifra ettim ama.hayatım adetim 2 gün geçti günüme gelmeden birgün önce yaptım negatifti sonuç.
beni de eklermisin canım listeye.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))2 gün geçti.senin listeni seviyorum ben.
3. sivilcemde baş gösterdi vatana millete hayırlı olsun hiç çıkmazdı bende acaba bu ay adet belirtisi bumu :1no2:
Şiiişt moral bozmak yokklava: ben yarın yokum ptsi tebrik edicem seni ALLAH ın izniyle :teytey: ay ALLAH mı söyletti ne delikafadulden
Yeni arkadaşlarımız hoşgelmişler kuzum21 bozo85 hoşgeldiniz aramıza..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?