Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benmde adetim bugün fakat olmadım bnmde göğüslerimde dolgunluk vajinamda akıntım var kasıklarımda ağrı uykusuzluk ve yemek yeme isteği bide 1 ay öncedn folbiol kullanmaya başladım bişler yazarsanız sevinirm herkez için hyrlısı olsun inşallah hamileyizdr :):):):):):):):):):)
benmde adetim bugün fakat olmadım bnmde göğüslerimde dolgunluk vajinamda akıntım var kasıklarımda ağrı uykusuzluk ve yemek yeme isteği bide 1 ay öncedn folbiol kullanmaya başladım bişler yazarsanız sevinirm herkez için hyrlısı olsun inşallah hamileyizdr :):):):):):):):):):)
keşke burda olsanız güç alsam
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bendede pko vardı dr banada glucophage 850 mg ilk hafta günde 1 kere içtim şimdi sabah akşam yemek arasında 3 ay kullanacam acaba kullanıpta faydasını gören varmı cok aşırı derecede mide bulantsı yapıyo
ben geldim ceylancım nasılsınhihoyyyt
slm arkadaşlar ben pek yazamıyorum ama hep takipçinizim
gerçekten şubatta hamiş patlaması oldu...ceylancım sen bana çok yakınsın 45 dakikalık mesafedeyiz ayrıca liste çok güzel olmuş benimde günüm 26 şubat ekleyebilirmisin ....
nasılsın auracıkkcanlarrr selammmm..ceylanım nasılsınn..nolldu bacım yaaa....:teselli:
canlarrr selammmm..ceylanım nasılsınn..nolldu bacım yaaa....:teselli: