• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

benmde adetim bugün fakat olmadım bnmde göğüslerimde dolgunluk vajinamda akıntım var kasıklarımda ağrı uykusuzluk ve yemek yeme isteği bide 1 ay öncedn folbiol kullanmaya başladım bişler yazarsanız sevinirm herkez için hyrlısı olsun inşallah hamileyizdr :):):):):):):):):):)

benmde adetim bugün fakat olmadım bnmde göğüslerimde dolgunluk vajinamda akıntım var kasıklarımda ağrı uykusuzluk ve yemek yeme isteği bide 1 ay öncedn folbiol kullanmaya başladım bişler yazarsanız sevinirm herkez için hyrlısı olsun inşallah hamileyizdr :):):):):):):):):):)

canım hayırlısı bakalım ne zaman test yapmayı düşünüyosun.benim de günüm bugün ama daha tık yok.belirti de yok yani sadeece göğüslerde dolgunluk,dokununca ağrı okdar. testi 2,3 gün geçsin ööle yapcam .benneyaptımki

ben de 1 aydır kullanıyorum folbiolu.ben acayip bir ruh hali içindeyim.sevinemiyorum şuan.ya hamileysem diye.düşünüyorum ki ya değilsem hamile niye gecikiyo bu seferde acaba kötü bişeye mi işaret diye ona taktım şimdi kafayı.daha test yapmadan.sinirler geriliyo yavaş yavaş.:kızgın:

benim de adetime 17 gün war ama belirtiler war sanırım üstüne adet gördüm ocak ayında ptesi kan testi yaptrmk istyrm acaba erken mi testin olmsuz çıkmasından da korkuyorum

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bendede pko vardı dr banada glucophage 850 mg ilk hafta günde 1 kere içtim şimdi sabah akşam yemek arasında 3 ay kullanacam acaba kullanıpta faydasını gören varmı cok aşırı derecede mide bulantsı yapıyo

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bendede pko vardı dr banada glucophage 850 mg ilk hafta günde 1 kere içtim şimdi sabah akşam yemek arasında 3 ay kullanacam acaba kullanıpta faydasını gören varmı cok aşırı derecede mide bulantsı yapıyo

glucophange kulanmadım ama kullanıp faydası göreni çok duydum en kısa zamanda kucağın sağlıklı evlatla dolsun hoşgeldin aramıza
ben geldim ceylancım nasılsınhihoyyyt

oooo..hayatım iyi sayılırım omuzum hala ağrıyor birazdan uyuyacağım ama endişeleniyorum sanırım gerildim ben....:çok üzgünüm:

gerilme ceylancım aşı oldun ya ondan yapar biras agrı nie gerilion ki dermansız dert degil ceylanım rabbim beterinden korusun hep şkredelim halimizeee

slm arkadaşlar ben pek yazamıyorum ama hep takipçinizim
gerçekten şubatta hamiş patlaması oldu...ceylancım sen bana çok yakınsın 45 dakikalık mesafedeyiz ayrıca liste çok güzel olmuş benimde günüm 26 şubat ekleyebilirmisin ....

slm arkadaşlar ben pek yazamıyorum ama hep takipçinizim
gerçekten şubatta hamiş patlaması oldu...ceylancım sen bana çok yakınsın 45 dakikalık mesafedeyiz ayrıca liste çok güzel olmuş benimde günüm 26 şubat ekleyebilirmisin ....

merhabalar canım benim Eklerim tabii seni hatta ekliyorum hemensengözlerimebaksanab
Evet çok yakınız ..Herzaman Kütahya'ya beklerim arkadaşım misafirim ol listeyi beğenmene çok sevindim inşallah tahta da oturursunkaydirigubbakcemile3

ceylanhmssfw3.jpg
ceylanob4.jpg

Back