• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

herkese iyi akşamlar..size bişey sorcam benim sat 10 ocak ve bu ayın 4 ünde regli olmam gerkiyodu olmadım bugün hcg yaptırdım 0.2 çıktı ama referans aralığı 0-5 hamile değilim değilmi

canımcım günün geçmiş ve degerin düşük negatif yani ama stress yok inşallah kavuşcaz meleklerimize:teselli:

hayırlısı olsun ceylancım inş sende bu ay hamiş kalırsın bana çatlatma vermedi sadece hamilelik şansını artıralım dedi birden fazla oluşacak yumurta dedi bakalım hayırlısı olur inş...

aynen öle canım kendini dinledikçe kırmızı kartı görüp psikopata baglanıyos oyüsden düşünmeyek naniknanik nasıl yapcaksakkkaydirigubbakcemile3

valla öyle bi psikopata bağladım ki sormaaa.kötükedihüsoşubatada çok inanıyorummmm..valla artık kociş benden kaçıooooo:roflol::roflol::roflol:çok mu fazla şey istiyorum acabaaa:roflol:heheheeee:emir_bebek:

ceylancımm hadi canımm sen ufak ufak kaçç.......gazan mübarek olsunn canımmm..hayırlı haberlerrr getir bizee canım benimm..şubattttttt dedikk..boş laf etmedikkk

ben geçen ay tamer erdem e gittim rahimimde yara dondurdu ama bu ay dr değiştircem çok memnun değilim nilgün hanım die bi dr var ona başlıcam..

kurbis çok acıyormu bende de yara çıktı korkuyorum bu ay tutmazsa 1 ay yara geçirmek için uğraşacakmışız

betumutlu tarihini yazarsan eklerim yarın
Xaracım seni öslüyorum arada gel yaaa tarihini de birde bash bashh.....

hesaplayıcı 15 dior aura bakalımm hayırlısıı ben şubata pek ne bilim geçen ay çok ümitlenip büyük hüsran yaşayınca hiç umutlanmıomm

Back