xaracım senin günün ne zaman listede yıldızlar koydum tarihini düzeltiyim
hesaplayıcı 15 dior aura bakalımm hayırlısıı ben şubata pek ne bilim geçen ay çok ümitlenip büyük hüsran yaşayınca hiç umutlanmıomm
ay kıslarr ben alemim yaa eheehee gebelik hesaplayıcıya baktım olsa 2 hafta 1 günlük çıkıooo ehehe
en beklemediğin anda çat kapı gelir zaten canımmm...:Saruboceq::Saruboceq:benimde geçen ay 17 siydi ama hesaplayıcı 14 diooo..kııss hamiş kalırsak sevgülülerr gününü 3 lirayla çıkartıcass aradannkaydirigubbakcemile3çift çizgileri paketleyip kocişlere hediye edicesss:roflol:hadii hayırlısıı allahımmmmm:Saruboceq:
yeganecimmm..ceylanımmmm..tümm kıslarrr hepinizi öpüyorummmm.iyi gecelerr..sallayalımm şu topiğiiii şubattaaaa :)))
akrepçimmm yakalarsamm senide öpücemmm bacımmm:))))
kurbıs bende anadolu hast abdurrahman akçaya gidiyodum ama bekle daha acele etme problem yok diye diye 9 ay geçti tık yok sanırım bende değiştircem bilmiyorum ufffff ne zor işler ya bunlar....
çok haklısın bende bugün tahlil için onvaka gittim ama sonuç kötü.aslında üzülmüyorum çünkü bu ilk denemeydi ama şimdi regli neden olmadığımı düşünmekten deli olcam hiçbir belirtiside yok:1no2::1no2::1no2:
çok haklısın bende bugün tahlil için onvaka gittim ama sonuç kötü.aslında üzülmüyorum çünkü bu ilk denemeydi ama şimdi regli neden olmadığımı düşünmekten deli olcam hiçbir belirtiside yok:1no2::1no2::1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?