En erken hamilelik belirtileri

xaracım senin günün ne zaman listede yıldızlar koydum tarihini düzeltiyim

Benim tarihi yazmaya gerek yok tatlım, bebek üşüncesi erteleni bizde biliyorsun. Tekrar denemeye başlayınca yazarsın tarihi. Ben artık sizin güzel haberlerinizi beliyorum.

Slm arkadaşlar...

Benim 2 gündür belim ağrıyo..yarın adet günüm. Benim hiç belim ağrımazdı ve sizlerdeki adet belirtileri bende adet olduktan sonra olur...
Bide kasıklarımda batma var ama hamilelerin yaşadığı batma nasıl bişey acaba merak ediyorum. Olsa iyice bir tarif eden..

yok aslında acı yok ama bende senin gibi çok korktum ağlaya ağlaya dondurttum yaramı ama acı yok sadece o koltuk korkusu...

hesaplayıcı 15 dior aura bakalımm hayırlısıı ben şubata pek ne bilim geçen ay çok ümitlenip büyük hüsran yaşayınca hiç umutlanmıomm

en beklemediğin anda çat kapı gelir zaten canımmm...:Saruboceq::Saruboceq:benimde geçen ay 17 siydi ama hesaplayıcı 14 diooo..kııss hamiş kalırsak sevgülülerr gününü 3 lirayla çıkartıcass aradannkaydirigubbakcemile3çift çizgileri paketleyip kocişlere hediye edicesss:roflol:hadii hayırlısıı allahımmmmm:Saruboceq:

ay kıslarr ben alemim yaa eheehee gebelik hesaplayıcıya baktım olsa 2 hafta 1 günlük çıkıooo ehehe

ay kıslarr ben alemim yaa eheehee gebelik hesaplayıcıya baktım olsa 2 hafta 1 günlük çıkıooo ehehe

nassı iki haftalık kısss bende bakıomm onlaraaaakaydirigubbakcemile3benim 3+1 çıkıoooo:roflol:ayyy kırdıkk vallaaaaa..kocalarımızaa sabırr diliyorum allahtannnnsohbett bebekk..pc arka plan bebekk..msn resimm bebekk..yat kalk bebekk ..noluyoo yaaa:roflol:

[[/B]
inşallah hmiş kalırsında hediye edersin kıss inan ki çoooookkkk sevinirim çok mutlu oluyorum kıslarr hamiş haberlerinee rabbim gönlüne göre versin canımmm ben bu ay ümitlenmiyo dersimi aldım ne zaman uygunsa o zaman göndersin rabbim melegimi

ayy ben koptumm iyiceeee..kısss 3+1 demi öğrencem acabaa allahmı söyletti neee..şimdii baktımm 2+6 çıkıomuşşşş ahahah :)))))

kıslarrr hadi hepiniz çalışmalara başlayınn şubatta patlatın listeyiii öpüyorum hepiniziii iii geceler canlarrrr kk nın tatlı hamişleri ve adaylarııı bye bye

kurbıs bende anadolu hast abdurrahman akçaya gidiyodum ama bekle daha acele etme problem yok diye diye 9 ay geçti tık yok sanırım bende değiştircem bilmiyorum ufffff ne zor işler ya bunlar....

yeganecimmm..ceylanımmmm..tümm kıslarrr hepinizi öpüyorummmm.iyi gecelerr..sallayalımm şu topiğiiii şubattaaaa :)))
akrepçimmm yakalarsamm senide öpücemmm bacımmm:))))

yeganecimmm..ceylanımmmm..tümm kıslarrr hepinizi öpüyorummmm.iyi gecelerr..sallayalımm şu topiğiiii şubattaaaa :)))
akrepçimmm yakalarsamm senide öpücemmm bacımmm:))))

şekerim benim günüm bugün daha gelen giden yok.noolcek bunu sonu sence.belirti göğüslerde dolgunluk okadar ne bel ağrısı ne kasık ağrısı .adet gelecek gibi durmuyo ne bu şimdi benimkisi.

kurbıs bende anadolu hast abdurrahman akçaya gidiyodum ama bekle daha acele etme problem yok diye diye 9 ay geçti tık yok sanırım bende değiştircem bilmiyorum ufffff ne zor işler ya bunlar....

çok haklısın bende bugün tahlil için onvaka gittim ama sonuç kötü.aslında üzülmüyorum çünkü bu ilk denemeydi ama şimdi regli neden olmadığımı düşünmekten deli olcam hiçbir belirtiside yok:1no2::1no2::1no2:

canım sen de bendensin günüm bugün .üçdört gün geçsin ööle yapcam test.ama negatifse de bu sefer niye gelmiyo diye kafayı yiycem herhalde.

canım sen kaç gün geçtikten sonra yaptın test

arkadaşlar telaşlanmayın gerçkten sıkıtıdan gecikiyor.genelde gebe kalmakisteyen bayanlarda çok sters olduğunu için adet tarihleri öne kayıyor..

herkese iyi geceler
kızlar test yaptım bugün ama sabah degil ögleden sonra adetim 2 gün gecikti
ikinci cizgi varla yok arası gibi bisey silik yani
kendimi kandırmayayım diyorum o silik cizgiyi görmek istedigim icinmi görüyorum diyorum
ama bir hafta önce yaptıgıma bakıyorum onda silikdiye bisey yok yani hicbisi gözükmüyo
nedersiniz.....
burda biyerdekinci cizginin silik oldugu bi sayfa vardi nerde o bileniniz varmı yarım edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…