• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Kız boynum omuzum tutuldu nasıl oynayacağız delikafaduldengamyoncuiremsugel kamyonculuk oynayalım lülülülülülü
Başaracağız varmı bir belirtilerin :1hug:

olmazmı cicim var tabiki her ay oluyo belirtim :roflol: bacaklarım ağrıyo kasığım 5 gündür hiç durmadan ağrıyo ani hareketlerimde kasıklarımda sancı oluyo şişlik var. göğüslerimin acısı ilk defa ara ara kollarıma vuruyo sonra bide dilim damağım hep kuru sürekli su içme itiyacı hissediyorum dahada var galibada hatırlayamadım:sm_cool:[/QUOTE]

e bende o dediklerinin hiçbiri yoook.

saygın test yapmadınmı canım. ay kızlar test yapın ya nasıl dayanıyosunuz ben sabahı iple çekiyorum. varmı belirti canım:ecrin_bebek:

Güzelim görmedim kusura bakma Kediyle nöbetleşe oturun artık ben inanıyorum o tahta hepimiz çıkacağız Ceylan kız nerden geldi aklına delikafadulden eline sağlık

Kuzum benim aklıma gelmedi ndk'cimin aklına geldi eskiden beri taht olayımız vardı da böyle pembe tahtımız ilk defa oldu fikir onda uygulaması benden ve nesli'den kaydirigubbakcemile3

naz olamyabilir canım dont panic benim kuzenim hiç belirtisiz hamile kaldı. bende buna benzer şeyler her ay oluyo bu aykiler biraz farklı sadece görcez bakalım ama ilk defa bacaklarım ağrıyo

kurbis eğer günündeysen test sonucu üzgünm ama büyük ihtimalle doğrudur canımcım. malesef stresten geciktirebiliyoruz regl mizi. ama yinede çıkmadık candan ümit kesilmez regl olana kadar sen yinede dikkatli ol.
bak biz ndk dan hala umutluyuz dimi ceylan belkide p.tesi bize güzel haberler vericek.inşallah allahım :Saruboceq:

haklısınız ama stres yapacak bir durumum yoktu çünkü ilk denememiz hatta bilerekde olmadı:( şimdi stres yaptım ama neden hasta olamıyorum diee

saygıncım hadi yarın birdaha test yap sabah bende yapıcam günüm yarın inşallah Rabbim her isteyene bizedeeeeee:Saruboceq:kafamçokkarıştı

3. sivilcemde baş gösterdi vatana millete hayırlı olsun hiç çıkmazdı bende acaba bu ay adet belirtisi bumu :1no2:

3. sivilcemde baş gösterdi vatana millete hayırlı olsun hiç çıkmazdı bende acaba bu ay adet belirtisi bumu :1no2:

Şiiişt moral bozmak yok :oklava: ben yarın yokum ptsi tebrik edicem seni ALLAH ın izniyle :teytey: ay ALLAH mı söyletti ne delikafadulden

herkese iyi akşamlar kedi naz ve saygın yarın hayırlı haberlerinizi alırız inş kendinize iyi bakın hadi byeeeeee !!!!

Size Doyum olmuyor ama ben gider eve kaydirigubbakcemile
Öpüyorum sizleri Umut kırmak umudu kırılan tahtı düşünsün bol hamişli akşamlar :jeyyar:

Şiiişt moral bozmak yok :oklava: ben yarın yokum ptsi tebrik edicem seni ALLAH ın izniyle :teytey: ay ALLAH mı söyletti ne delikafadulden

ben okadar çok söyledimki kaydirigubbakcemile3 inşallah canımcım p.teesi sabah ilk tahta bak sen bence üztünde değilsem bilki altında kalmışımdır a.s. sana iyi haftasonları canımcımmma.s.

iyi akşamlar sever ceylan kendinize çok iyi bakın. ceylancım sıkı çalış bide besmele çekmeyi unutma sakın başlamadan Şeniz

Bende kaçtım herkese iyi akşamlarrrr Ceylan yastık koy kız işi şansa bırakma :) Kedici seni de öptüm daha doğrusu kızlar hepinizi öptüm. İyi hafta sonları bol çalışmalı hehee

Back