• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

Sorma hayatım tutulan yerlerim aynı :1shok:
Birazdan asıl savaş başlayacak Şubatt kaydirigubbakcemile3
Sen anladın

hemenn marş marşşşşş..olay yerinee ceylancımmm..daha burdamısın sennnn:roflol:herşeyi birgün gülümseyerek hatırlıycass canımmkaydirigubbakcemile5 ama çalışmak lasımm ..olmuo bölee:oklava:

saat23.30 herkes yataklara kaydirigubbakcemile3
Yarında bol bol belirti konuşmaya burayakaydirigubbakcemile5

ne olsın kıs degişen bişey yık beklioss yaa
sende varmı bişeyler sen anlat bakalım...

benim göğüsler iki gündür bombaaaaaa :roflol:kolaltlarıma doğru dün sertlikler oluştuu ne biliim canım yaa..acaba dediğimde geçen ay gelio aklıma tırsıyorumm:roflol:ümitlenmiyorum bekliyorummmCADIARZU

herkese iyi akşamlar..size bişey sorcam benim sat 10 ocak ve bu ayın 4 ünde regli olmam gerkiyodu olmadım bugün hcg yaptırdım 0.2 çıktı ama referans aralığı 0-5 hamile değilim değilmi

herkese iyi akşamlar..size bişey sorcam benim sat 10 ocak ve bu ayın 4 ünde regli olmam gerkiyodu olmadım bugün hcg yaptırdım 0.2 çıktı ama referans aralığı 0-5 hamile değilim değilmi

canım günleri düzenliyse..çıkan değer düşük ..5 in üstünde olmalı..inşallahh en kısa zamanda meleğine kavuşursunn:1hug:

ceylancım 9 aydır istiyoruz kasım ve aralıkta baya belirti yaşadım 2 ay üst üste gecikmeli oldu 2 aydır klomen kullanıyorum bakalım buay inş olur umutla bekliyorum tabi bu arada çalışmalara devam...

Üzgünüm eğer geç döllenme yoksa 0.2 negatif anlamındadır
Stres bünyemizi çok etkiliyor :1hug:

ewet günlerim bu zaman kadar hep düzenliydi hamile değilsem bu gecikme neden stres oldum

valla beni bu gece yatıramassınnnn :1no2:bananee bananeeeekaydirigubbakcemile3yarın izinliyim ceylanım yaa..bırakta bu gece geç yatimm..

canım gebelik olsaydı çıkardı bu güne ama yine de belki geç yumurrlama olmuştur biraz bekle bence sonra adet olmazsan yeniden yap ben ilk aşılamamda 4-89 çıktı hamileyim sandım ama iki gün sonra 0 lı çıktı hayal kırıklığına uğramanı istemem bişe varsa süpriz olsun hayırlısıyla bu ay olmasa bi sonrakii ayy inşallahh

canım bendede var bu ay biras bişeyler ama hep fossss çıkıorr:1shok:o yüsden hiçbişey demiommm tırsıommm bende hep hüsran oluyos çünküü:1closedeyes:

valla aynen öylee..bırak anacımm ipin ucunuuu..a.ssu akar yolunu bulurrrrrr:dance::Saruboceq::Saruboceq:

ceylancım 9 aydır istiyoruz kasım ve aralıkta baya belirti yaşadım 2 ay üst üste gecikmeli oldu 2 aydır klomen kullanıyorum bakalım buay inş olur umutla bekliyorum tabi bu arada çalışmalara devam...

Allah en yakın zamanda kucağına almak nasip etsin klomen kullanan hemen hamile kalıyor inşallah bu Şubat sana da uğur getirecek bende bugün çatlatma iğnesi oldum hayırlısı :lepi:

Back