Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onan önce ben oturayım nooooolllluuuuurrrrr benim günüm yarın :ecrin_bebek::icecream:
:uhm:ceylan taht süper süper tez zamanda oturalım inşallah ama bişi sorcam. ya arka arkaya bir günde bir sürü hamiş olursa taht sayısınımı arttırcan yoksa oturup kalkmamız birmi oluck bu ay patlama yaşıcaz biliyosun hihoyyyt
Canım benim ilk haberi senden bekliyorum taht senin CEYLAN bu hafta sonu için tahtı sana kapattı delikafadulden Sonraki hafta bana inşallah
Canım benim ilk haberi senden bekliyorum taht senin CEYLAN bu hafta sonu için tahtı sana kapattı delikafadulden Sonraki hafta bana inşallah
kedyyycim sen dert etme sıkış tıkış oturtururuz Yeterki Şubatta Patlama yapalım
İnşallah hepimize sıra gelecek zaten ben bir oturuyum kalkmayacağım kaydirigubbakcemile3
Ceylancım ben oturcam bende bende delikafadulden ŞUBAT tan ümit kesmek yok? İğneni de oldun kız sen hazırlık yap çok çalış 2 gün görmiiimklava:
aaa durun arkadaşlar herkes sırasını bilsin lütfendelikafadulden benim 6 şubat .bugün yani daha tık yok .taht ilk benim. taht kavgası yaparkene,hava atarkene bi gelirmiş benimkiler .
aaa durun arkadaşlar herkes sırasını bilsin lütfendelikafadulden benim 6 şubat .bugün yani daha tık yok .taht ilk benim. taht kavgası yaparkene,hava atarkene bi gelirmiş benimkiler .
Canım benim 3 gün dedi dr.bende eşime dedim ki dr. dedi ki bugün 2 defa girin yalandan burnum uzayacak valla kaydirigubbakcemile3
Canım benim 3 gün dedi dr.bende eşime dedim ki dr. dedi ki bugün 2 defa girin yalandan burnum uzayacak valla kaydirigubbakcemile3
Canım ben oldum yumurtam büyüdü bile bugün çatlama iğnesi oldum dr.şubat 23 te olman gerekiyor olmazsan gel dedi ama yinede tarih yazdığımda hep geçiktiğim için yıldızlarla süsledim hihoyyytceylancım noolcek benim bu durumum şimdi.bi de listede senin hanen niye boş .gelmedi mi daha senin kırmızılar.canım durumunu şööle kısaca özetlermisin bana .
Hoşgeldin Bence olabilir emin olmak için kan testi yaptır ve psikolojikte olabilir mirmirmirmirselam kıslar. uzun süredir bu topiğe gelmiyordum. eski müdavimler kalmamış:))
ben bişey sormak istiyorum. adete 4 gün var ve ne yesem yedikten sonra midem bulanıyor. ama mide bulantısı için erken dimi(
kızlar içim bir coştu kalkıp oynamak istiyorum sanki 1 saat önce ağlıyordum ben yahu hihoyyyt
ceylaaaaan pabucu yarım çık dışarıya oynıyalım kaydirigubbakcemile
feda olsun sana taht inşallah ben sabah evde test yapıcam naz sende yapsanakaydirigubbakcemile2
valla kızlar biz taht kavgası yaparken osmanlıdaki gibi devrilmeyiz inşallah:uhm:
beni de eklermisin canım listeye.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))2 gün geçti.senin listeni seviyorum ben.[ımg]http://img26.imageshack.us/img26/5491/ceylaneb3.jpg[/ımg]