• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

wavy erken değil canım bugün 8 gün önceden evdeki idrar testinde pozitif göreni bile gördü bu site erken değil inşallah gelmiştir bebişin:ecrin_bebek:

kızlar içim bir coştu kalkıp oynamak istiyorum sanki 1 saat önce ağlıyordum ben yahu hihoyyyt
ceylaaaaan pabucu yarım çık dışarıya oynıyalım kaydirigubbakcemile

kedi79 cevabın için sağol canım. ay ne bileyim belkide üşütmüşümdür. gerçi bebek bebek diye kafayı üşüttüm ayrı:))

:uhm:ceylan taht süper süper tez zamanda oturalım inşallah ama bişi sorcam. ya arka arkaya bir günde bir sürü hamiş olursa taht sayısınımı arttırcan yoksa oturup kalkmamız birmi oluck bu ay patlama yaşıcaz biliyosun hihoyyyt

kedyyycim sen dert etme sıkış tıkış oturtururuz Yeterki Şubatta Patlama yapalım
İnşallah hepimize sıra gelecek zaten ben bir oturuyum kalkmayacağım kaydirigubbakcemile3

Canım benim ilk haberi senden bekliyorum taht senin CEYLAN bu hafta sonu için tahtı sana kapattı delikafadulden Sonraki hafta bana inşallah

ah ciicm ağzndan bal damlıyor maşaalllaaahhh bide inşallah. :Saruboceq:
yarın ağlayarak gelirsem şaşırmayın heeeesositososito:teytey:

Canım benim ilk haberi senden bekliyorum taht senin CEYLAN bu hafta sonu için tahtı sana kapattı delikafadulden Sonraki hafta bana inşallah

aaa durun arkadaşlar herkes sırasını bilsin lütfendelikafadulden benim 6 şubat .bugün yani daha tık yok .taht ilk benim. taht kavgası yaparkene,hava atarkene bi gelirmiş benimkiler .

kedyyycim sen dert etme sıkış tıkış oturtururuz Yeterki Şubatta Patlama yapalım
İnşallah hepimize sıra gelecek zaten ben bir oturuyum kalkmayacağım kaydirigubbakcemile3

kalkma kuşum kalkma kıdemli anne olana kadar otur orda sen innşşşaaalllaahhhhh. ayrıca yeterki patlama yapalım ne demek biz inandık şubet geldi meleklerde gelicekkkkk:emir_bebek::ecrin_bebek:

Ceylancım ben oturcam bende bende delikafadulden ŞUBAT tan ümit kesmek yok? İğneni de oldun kız sen hazırlık yap çok çalış 2 gün görmiiim :oklava:

Canım benim 3 gün dedi dr.bende eşime dedim ki dr. dedi ki bugün 2 defa girin yalandan burnum uzayacak valla kaydirigubbakcemile3

aaa durun arkadaşlar herkes sırasını bilsin lütfendelikafadulden benim 6 şubat .bugün yani daha tık yok .taht ilk benim. taht kavgası yaparkene,hava atarkene bi gelirmiş benimkiler .

feda olsun sana taht inşallah ben sabah evde test yapıcam naz sende yapsanakaydirigubbakcemile2
valla kızlar biz taht kavgası yaparken osmanlıdaki gibi devrilmeyiz inşallah:uhm:

Güzelim görmedim kusura bakma Kediyle nöbetleşe oturun artık ben inanıyorum o tahta hepimiz çıkacağız Ceylan kız nerden geldi aklına delikafadulden eline sağlık

Canım benim 3 gün dedi dr.bende eşime dedim ki dr. dedi ki bugün 2 defa girin yalandan burnum uzayacak valla kaydirigubbakcemile3

pardon yaaa ceylan sen benden de öncemisin yaaa karıştırdım ben listeyi. ceylan senin adetin gecikti mi listede niye ismin yok.

ceylan bende bugün 2 kere yapma ya 3 gün üst üste demedimi sana sperm kalitesini çok düşürürsün ozaman bence hergün 1 kere daha iyi değilmi iyi düşün bak yalan söylerken adamın 3. güne hali kalmaz kıssskaydirigubbakcemile2

Onunda canına minnet kız onlar bizim gibi değil kaydirigubbakcemile3

Bende yumurtlama günümü kaçırırız diye dr hergün dedi demiştim halbuki gün aşırı demişti kaydirigubbakcemile3 Dur bakiiim bnmki uzamamamış iyi yamışsın GARANTİ ye almışsın canım bnm:teytey:

ceylancım noolcek benim bu durumum şimdi.bi de listede senin hanen niye boş .gelmedi mi daha senin kırmızılar.canım durumunu şööle kısaca özetlermisin bana .
Canım ben oldum yumurtam büyüdü bile bugün çatlama iğnesi oldum dr.şubat 23 te olman gerekiyor olmazsan gel dedi ama yinede tarih yazdığımda hep geçiktiğim için yıldızlarla süsledim hihoyyyt
selam kıslar. uzun süredir bu topiğe gelmiyordum. eski müdavimler kalmamış:))
ben bişey sormak istiyorum. adete 4 gün var ve ne yesem yedikten sonra midem bulanıyor. ama mide bulantısı için erken dimi:((
Hoşgeldin Bence olabilir emin olmak için kan testi yaptır ve psikolojikte olabilir mirmirmirmir
kızlar içim bir coştu kalkıp oynamak istiyorum sanki 1 saat önce ağlıyordum ben yahu hihoyyyt
ceylaaaaan pabucu yarım çık dışarıya oynıyalım kaydirigubbakcemile

Kız boynum omuzum tutuldu nasıl oynayacağız delikafaduldengamyoncuiremsugel kamyonculuk oynayalım lülülülülülü
Başaracağız varmı bir belirtilerin :1hug:

feda olsun sana taht inşallah ben sabah evde test yapıcam naz sende yapsanakaydirigubbakcemile2
valla kızlar biz taht kavgası yaparken osmanlıdaki gibi devrilmeyiz inşallah:uhm:

kıss güldürdün beni allah da seni güldürsün tez zamanda.vallahi ben de ondan korkuyorum devrilces diyerekten.yapamıyorum .şimdi negatif çıkarsa bu sefer niye düzensiz oluyo diye stress yaparım hep stres hep stres.allah beterinden korusun da.a.s.

Kız boynum omuzum tutuldu nasıl oynayacağız delikafaduldengamyoncuiremsugel kamyonculuk oynayalım lülülülülülü
Başaracağız varmı bir belirtilerin :1hug:[/QUOTE]

olmazmı cicim var tabiki her ay oluyo belirtim :roflol: bacaklarım ağrıyo kasığım 5 gündür hiç durmadan ağrıyo ani hareketlerimde kasıklarımda sancı oluyo şişlik var. göğüslerimin acısı ilk defa ara ara kollarıma vuruyo sonra bide dilim damağım hep kuru sürekli su içme itiyacı hissediyorum dahada var galibada hatırlayamadım:sm_cool:

ben şimdi test yaptırdım hcg 0.2 çıktı ama hasta olamıyorum hiç böyle olmazdı çok stres oldum:(( hcg testinde yanılma varmıdır

Back