kötüyüm canım ya doktora gittim kist atılmamış üstüne bide büyümüş doğum kontrol hapı verdi bi kaç ay böle deneyelim küçülmes veya atamasan ameliyat kistte patlama olursa yumurtalıkla birlikde alınır dedi dikkat et dedi senağlama
canım derhal başka bir doktora git kist varken hamile kalan çok var korunmadan atma yöntemleri var aylarınızı boşuna hepa etmeyin ve doğum esnasında kistler atılıyor :Saruboceq:
çok güzel olmuş eline sağlık ceylancığım ah benimkide bi belli olsa adetmi yerleşmemi belki bende o güzel anneler listesine girerim ya da bi sonraki listeye
ceylan hoşbulduk
Canım hiç üzülme Hamilesindir inşallah tahtı yeni koyduk şöyle dosayısa oturursun :1hug:
Nasılsın kendini anlat biraz bağımlılık yaparız tarihini söyle canım listemizin sihirine sende takıl :1hug:Belirtilerin neler yeniler çabuk hamile kalıyor .....
:uhm:ceylan taht süper süper tez zamanda oturalım inşallah ama bişi sorcam. ya arka arkaya bir günde bir sürü hamiş olursa taht sayısınımı arttırcan yoksa oturup kalkmamız birmi oluck bu ay patlama yaşıcaz biliyosun hihoyyyt
ceylan hoşbulduk
Canım hiç üzülme Hamilesindir inşallah tahtı yeni koyduk şöyle dosayısa oturursun :1hug:
Canım seni anlamazmıyım neler çektiğimi sizler biliyorsunuz temennim tez zamanda hamile olduğunu Duyabilmek :lepi::Saruboceq:ceylancığım üzülmüyorum aslında ya çünkü ilk defa bu ay günaşırı yaptık ama hani sıkıntı yaratıyo anlıyosundur sen beni adet olamıyınca geriliyorum en azından ne olduğunu bilsem rahatlıyacağım gelecek yada gelmiyecek kırmızılar dicem ama belirsizlik kadar kötü bişey yok ya :uhm:
merhaba arkadaşlar benim günüm bugün 6 şubat .daha tık yok. hamiş miyim ki.ama hiçbir belirti yok bende hafif göğüs ağrısı dışında.şimdi bu iyi mi kötü mü kiii.kasık ağrısı gibi bi belirti olsa diycem acaba adetim mi gelicek diye.ama gelicek gibi değil şuan.adetim de geçen ay tam gününden bi gün önce gelmişti.ondan önceki ay baya bi gecikmişti 20 gün falan.ondan önceki iki ay da ilaçla gelmişti geciktiği için . şimdi emin olamıyorum neyin nesi diye.20 gün geciktiği zamanki belirtileri de hatırlıyamıyorum şuan.amma stres yaptım yaaaaa.senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?