Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben soğan kürünü kullanıyorum adetim bitti koyu kahverengi akıntım oluyo galiba etkisini gösteriyor
[ımg]http://img4.imageshack.us/img4/6691/ceylanhmssfw3.jpg[/ımg]
artık son hamişimizin tahtı var
sevedail bak bensana benim hikayemi anlatayım biraz rahatla arkadaşım. bendede kist vardı. ama benimkinin cinside sürekli regl olmama sebep oluyordu. evliliğimin ilk 2 senesinde resmen ayda 2 kere regl oldum ayrıca sürekli ara kanama vardı. artık ilişki bile zehir oluyordu okadar yani bir kaç dr gezdim. bir tanesi dediki önce biyopsi yapıcaz ne olduğunu anlıycaz sonrada kürtaj yoluyla alıcaz dedi bu durumda çocuğun olmaz dedi ben ağla ağla bütün aile perişan olduk. sonra şimdiki dr.uma gittim bu bizim maailenin gittiği bir dr. güldü sen bunun içinmi üzüldün diye. önce adetimi düzenledi ilaçla sonra doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullandım. 1 ay düzenli regl oldum tekrarladı 3 ay daha kullandım çok şükür Allahıma senesi gelicek bir daha şikayetim olmadı. herşey yolunda. ozaman ben soğan kürünü bilmiyordum ama bunu çok kişiden duydum. ameliyat denilipte 1 ayda çözüm bulan bunu bana almamız lazım diyen dr yüzünden anlattım hiç üzülme. yok öle ameliyat falan kolaymı o öle. rabbimden hayırlısını isteyelim bitanem bu ay korun ve soğan kürünü düzenli iç bak birdahaki ay kurtulacaksın allahın izniyle çok uzun oldu özürrrrr
ben hala olmadımmmmmmmmmmmmcanım arkadaşım...nasılsın?geçen ay adetim bir gün sürmüştü ya dr yumurtalıklarım için bir problem yok dedi.ama kist patlamış o yüzden birgün sürmüş adetim ve çok şiddetli ağrım olmuş.sen neler yapıyorsun?bu arada 2 gün gecikti yine.
![]()
Artık son hamişimizin tahtı var
canın sen nasıl kullandın???kaç gün ne zaman başladın?
canım ben adetimin 3.günü başladım adetliyken başlamak daha mantıklı bence bebiş olursa zararı olmaz.:içelim:
sevedail canım benim bugün hiç görüşemedik yafrukuş nasılsın