• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

selam benm adetim 23 de belirtielr war gbi sizce kan tesiti yaptrsam çıkarmı cevabınız için şimdiden teşekkrler

Kızlar bende çıkıyorum.Evde bilgisayar yok. Pazartesi görüşmek üzere. İnşallah pazartesi size güzel haberlerle gelirim. Kendinize iyi bakın. Görüşmek üzere öpüldünüz::::::::

sevedail bak bensana benim hikayemi anlatayım biraz rahatla arkadaşım. bendede kist vardı. ama benimkinin cinside sürekli regl olmama sebep oluyordu. evliliğimin ilk 2 senesinde resmen ayda 2 kere regl oldum ayrıca sürekli ara kanama vardı. artık ilişki bile zehir oluyordu okadar yani bir kaç dr gezdim. bir tanesi dediki önce biyopsi yapıcaz ne olduğunu anlıycaz sonrada kürtaj yoluyla alıcaz dedi bu durumda çocuğun olmaz dedi ben ağla ağla bütün aile perişan olduk. sonra şimdiki dr.uma gittim bu bizim maailenin gittiği bir dr. güldü sen bunun içinmi üzüldün diye. önce adetimi düzenledi ilaçla sonra doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullandım. 1 ay düzenli regl oldum tekrarladı 3 ay daha kullandım çok şükür Allahıma senesi gelicek bir daha şikayetim olmadı. herşey yolunda. ozaman ben soğan kürünü bilmiyordum ama bunu çok kişiden duydum. ameliyat denilipte 1 ayda çözüm bulan bunu bana almamız lazım diyen dr yüzünden anlattım hiç üzülme. yok öle ameliyat falan kolaymı o öle. rabbimden hayırlısını isteyelim bitanem bu ay korun ve soğan kürünü düzenli iç bak birdahaki ay kurtulacaksın allahın izniyle çok uzun oldu özürrrrr

ceylanhmssfw3.jpg

Artık son hamişimizin tahtı var

abru inşallah canım nedn olduğunu bilmiyorum ama geçmiş olsun inşallah olmaz ameliyat görürsün anneciğini sevgiyle kal canım

sevedail bak bensana benim hikayemi anlatayım biraz rahatla arkadaşım. bendede kist vardı. ama benimkinin cinside sürekli regl olmama sebep oluyordu. evliliğimin ilk 2 senesinde resmen ayda 2 kere regl oldum ayrıca sürekli ara kanama vardı. artık ilişki bile zehir oluyordu okadar yani bir kaç dr gezdim. bir tanesi dediki önce biyopsi yapıcaz ne olduğunu anlıycaz sonrada kürtaj yoluyla alıcaz dedi bu durumda çocuğun olmaz dedi ben ağla ağla bütün aile perişan olduk. sonra şimdiki dr.uma gittim bu bizim maailenin gittiği bir dr. güldü sen bunun içinmi üzüldün diye. önce adetimi düzenledi ilaçla sonra doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullandım. 1 ay düzenli regl oldum tekrarladı 3 ay daha kullandım çok şükür Allahıma senesi gelicek bir daha şikayetim olmadı. herşey yolunda. ozaman ben soğan kürünü bilmiyordum ama bunu çok kişiden duydum. ameliyat denilipte 1 ayda çözüm bulan bunu bana almamız lazım diyen dr yüzünden anlattım hiç üzülme. yok öle ameliyat falan kolaymı o öle. rabbimden hayırlısını isteyelim bitanem bu ay korun ve soğan kürünü düzenli iç bak birdahaki ay kurtulacaksın allahın izniyle çok uzun oldu özürrrrr

bende 2 ay adet olamadım ya buyüzden oluştu önceden hiç böle sıkıntım yoktu doğum kontrol hapı verdi eritsin die soğan kürüyle birlikde uygulasam zararı olurmu dersin senağlama bana aynı şeyi başka doktor söledi inanmadım ordan çıktım başka hastaneye gittim aynı şeyleri söledi herşeyde bi hayır wardır biliorum inş bende atlatırım :Saruboceq:

canım arkadaşım...nasılsın?geçen ay adetim bir gün sürmüştü ya dr yumurtalıklarım için bir problem yok dedi.ama kist patlamış o yüzden birgün sürmüş adetim ve çok şiddetli ağrım olmuş.sen neler yapıyorsun?bu arada 2 gün gecikti yine.
ben hala olmadımmmmmmmmmmmm :((((((
ceylanhmssfw3.jpg

Artık son hamişimizin tahtı var

harika olmuşş canım ellerine sağlıkkk

sevedail canım benim bugün hiç görüşemedik yafrukuş nasılsın

kötüyüm canım ya doktora gittim kist atılmamış üstüne bide büyümüş doğum kontrol hapı verdi bi kaç ay böle deneyelim küçülmes veya atamasan ameliyat kistte patlama olursa yumurtalıkla birlikde alınır dedi dikkat et dedi senağlama

hamilerin gözü aydın allah kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin bekleyenler ben dahil herkesin allha gönlüne göre versin hayal kırkılığı olmaz inş. rahatsız olanşlara şifa versin allah çocuğu olanalrın kinide bağışlasın onlara ve cuma günümüzde böylece bittit burda herkes derdini analttı umudundan bahsetti kimisi sevincini paylaştı kimseni yüzü solmasın inş herkese iyiy hafta sonları güzel sonuçlarla hafdaya görüşürüz arkadaşalr

Back