En erken hamilelik belirtileri

soğan kürü nasıl uygulanıo??kaçıncı gün başlamam lazım bugün reglimin 5. günü

bebişim karıştırdın galiba ben ebru1987

Bencede yumurtalık alınmadan hallederler canım ya sen içini ferah tut olumlu düşün dua et öle kolaymı yumurtalıkk almak alla alal başka doktorlarada gidersin

Kızlar bılmıyorum gercekten etkısı oldumu ama ovulasyon testı varya clearblue ondan aldım tam gösterdı. ıste afedersınız sey oldu.. Ve gün asırı degıl. Her defasında afedersınız 4 saat kaldım öyle :))))))))))))))))))). Allahım hepınıze ama hepınızee nasıp etsın anne olmayı! Cok tesekkür ederım arkadsalar cok sagolun. ıyıkı varsınız! Ve suan ılk sızınle paylastım yarım saate kadar benden baska kımse bılmıyordu :) sımdı sızler bılıyorsunuz. :)

soğan kürü nasıl uygulanıo??kaçıncı gün başlamam lazım bugün reglimin 5. günü

benimde bu gün 5. günüm ben dün başladım adetliyken içiyosun günde iki kez sen korunacakmışsın madem ara verme devamlı iç bence ben yumurtlama gününe kadar içecektim gebelik oluşacak olursa düşüge sebebi oluyormuşta

ay canım allha yardımcın olsun canım allh korusun inşallah yumurtalıklarını almadan sorun giderilir canım üzme kendini
canım bek sıkma canını..ben geçen hafta dr ye gittim..adetim 1 gün sürdü ve çok sanıclıydı.ultrasonlaa baktı yumurtalıklarım temizmiş birşey yok dedi..önce ki ay kist oluşmuş ve patlamış benim de,o yüzden adetim 1 gün sürmüş ve ağrım olmuş ne alınması yok öyle birşey

kislarr merhaba..isteyim ve sinir oldummmmmm 20 kisiye yakin insani yine isten cikardilarrr.
ve de kaprisli insanlarla calismaktan yoruldum
beni de cikarsinlar yaaa

yapılışda 2 bardak su kaydadıktan sınra içine orta boy soğan nı 4-6 parçaya ayırıp atıyosun 5 dk kapağı kapalı şekilde kaynatıyorsun sonra ılık olarak tüketiyorsun taze içmeye özen göstermen lazım

affetmeyisssssssssssskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benimmmmmmmmm :s :s :s

hamile diilim kiii :1no2::1no2::çok üzgünüm:
canım arkadaşım...nasılsın?geçen ay adetim bir gün sürmüştü ya dr yumurtalıklarım için bir problem yok dedi.ama kist patlamış o yüzden birgün sürmüş adetim ve çok şiddetli ağrım olmuş.sen neler yapıyorsun?bu arada 2 gün gecikti yine.

yok canım karıştırmadım ebru doğru söylüyo derken seni kastettm. o arada ebrubuyu gördüm onada nasıl oldun diye sordum hastaydı ya :1hug:

bende baktım ebrubu yu göremeyince karıştırmış olaileceğini düşün düm de kaydirigubbakcemile3

:roflol:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

ah ebrubucum heryerde aynı şeyler var malesef. sakin olmaya çalış arkadaşım bende öyle bir sıkıntıyla 2 sene önce istifamı basıp çıkmıştıım. ama sen sakın yapma derim ben. gerçekten kaprisli insanlarla çalışmak çok zor. öyle birşey istiyorsanda önce işini ayarla. bu zamanda işsiz kalmak pek iyi olmasa gerek canım yaaa.

kıslar ben çıkmaz zorundayım alışverişe gidicen hafta sonuna ameliyot olmazsa annemlere gitmek istiyoruz 2 aydır gidemiyoruz dua edin lütfen çok özledim onları ameliyot olmasın lütfen hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz gece deryayı görürseniz selam söleyin özledim kendisini kaç göndür göremiyom adeti ne zamandı unuttum ev de bilg yok o nedenle geceleri giremiyom neyse yarın görüşürüz

inş görürsün anneni canım benim öpüldün a.s.

kızlar ben soğan kürünü kullanıyorum adetim bitti koyu kahverengi akıntım oluyo galiba etkisini gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…