• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

ndk canımmmmmmmmmm morelim öle bozukduki seni duyunca çok mutlu oldumm canım yaaaaaa hayırlı olsunnnn

fatoşcum tebrikler canım ne mutlu sana. keşke bende kocama böyle süpriz yapsaydım ama olmadı artık umutlar bi dahaki aya. Allah tamamına erdirsin canım.gözünaydın olsun

efet inş. bende doktordan geldimm kıslar yaa morelim inanılmas bozuk kistim gitmemiş ve aksine büyümüş 49 mm olmuş senağlama senağlama senağlama

yyyaaaaa çok üzüldüm peki şimdi ne olacakmış nasıl atacaksın
dr saraçoğlunda soğan kürünün kiste iyi geldiğini okumuştum dene istersen canım ya

yyyaaaaa çok üzüldüm peki şimdi ne olacakmış nasıl atacaksın
dr saraçoğlunda soğan kürünün kiste iyi geldiğini okumuştum dene istersen canım ya

birri yapma dio biri yap dio ne bilim doğum kontrol hapı verdi 3-4 ay deneyelim dedi normalde bu büyüklükde alınması gerekio dedi ama bekleyelim dedi senağlama
kist patlarsada yumurtalığımla birlikde alacaklarmışş :1no2:

sevedail çok üzüldüm canım yaa. ama üzülmek çare değil hemen çaresine bakmak lazım ebru doğru söylüyo hemen soğan kürüne başla. bak görürsün atıcaksın. ama ihmal etme sakın sonrasındada gelicek bebişin inşallah. üzülüp kenara çekilmek yok.

ebrubu sanırım sen bugün iştesin burdasın ama yoksun canımcım nasıl oldun??? topladınmı braz kendini söyle seni yormasınlar.Şeniz

kızlar allah hepinize evlat nasip etsin benim 1tane evladım var vecok mutluyum evimin bereketi evimin gülü o cennet kokulum benim

birri yapma dio biri yap dio ne bilim doğum kontrol hapı verdi 3-4 ay deneyelim dedi normalde bu büyüklükde alınması gerekio dedi ama bekleyelim dedi senağlama
kist patlarsada yumurtalığımla birlikde alacaklarmışş :1no2:

ay canım allha yardımcın olsun canım allh korusun inşallah yumurtalıklarını almadan sorun giderilir canım üzme kendini

Back