En erken hamilelik belirtileri

kızlar bir ara tahta otutturuyodukk hamilerimiziii hadi yine oturtalımmmmmmmmm

xxxmavişxxxx tahttaaaaaaaaaa :sm_cool::sm_cool:

kıslarr ya hepiniz burdasınızda nıye konuşmuyosunuzz...hayırdır inşşş:)

kurban olurum deme öle belkim hamilesindir kocanın dedigi gibi inatçı bi kan vermedin 7+3 günlük gebesin canım benim seni çok seviom

vercemm hafta sonunu atlatayım pazartesi doktora gitcemmm bende seni sefiyom canımmmmmmmm hepinisiiiiiiiiii:1hug:ŞenizŞeniz

Merhaba arkadaslar.. Ben demın sanırım yanlıs yere yazdım belkıde dogruydu ama sey bıraz yenıyımde :) herkese selamlar. Ben fatos 24 yasındayım.
Ne zamandır bu sıteyı okuyorum yazılarınızı hep takıp ettım. Cok hosuma gıttı ve bugün kayıt oldum.

Benım bı sorum var.. Aranızda yasayan varmı bu durumu. Sımdı söyle oldu. Ben kac gündür süphelenıyorum. Gögüslerımde süt kanalları bellı oluyor mavı mavı.. Ucu etrafı koyulastı ve hassas. Gögüslerım sıstı. Adet günüme daha 8 gün var. Dayanamadım ıdrar testı yaptım öglen evde. Sızden ögrenmıstım ıkıncı cızgı sılık cıkınca bır umut dıye. öyle oldu. ılk defa ıkıncı cızgı cok sılık cıktı :). Bayılacak gıbı oldum sevıncten. Hemen umutlanmak ıstemedım esımde ıcerdeyken bısey demedım. Gıttım kan testı yaptırdım. Sonuc: 10
kadın dedıkı pazartesı tekrar geldı bu sonuc düsük, ya p.tesı cıkar yada tamamen kaybolur dedı. Sevınsemmı sevınmesemmı kaldım öyle.. Aranızda bunu yasıyan varmı? Adet günüme daha 8 gün var dıyemı düsük cıktı ..

Cevaplarınız ıcın sımdıden coooook tesekkür ederım

tebrik ederim canım hamilesin

Fatoş55 canım hoşgeldinnnnn inş degerlein yükselir canım şuanda hamielsinnnnnnnnnn ama adetine 8 gün oldugu için degerin düşük çıkması normal 2 günde bi yükselmesi lazım degerlerinin inş yükselir canım dua et bol bol tebrik ederimmmmmmmmmmmmm

fatoşçum 8 gün varken çok erken değilmi maşallah nekadar erken döllenme olmuş. geçen gün bir arkadaşımızda adetine3-4 gün varken gördü çiftçizgiyi testte onunda 10 çıktı hatta dr.u düşük olabilir düşük dedi ama bunu dr.lar tedbiren söylüyorlar sanırım. 2 gün sonra testi tekrarladı ve epey yükseklere çıkmıştı. yaniiii TEBRİKLEEEEEERRRRR. sende anne oluyosun canım. sen şimdi haftasonunu sakin geçiriyosun kendini üşütmüyosun ağır kaldırmıyosun yükseklere uzanmıyosun. temizlik vs. unutuyosun bol bol yatıyosun ve inşallah p.tesi günkü testte rakam 4-5 katına çıkmış oluyr bize gelip haber veriyosuuuuuuuuuuuuuuuunnnn. uzun oldu ama iyi özetledim dimi. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin cicimmmm.hihoyyyt

Cok tesekkür ederım hosbuldum cok sagolun. ınanın suan gözlerım öyle doldu kı. Ben korktum ne bılım kadın öyle dıyınce. Nasıl oldu bılıyormusunuz önce geldı dedıkı: Hamıle degılsınız.. Bende dedımkı nasıl olur ben evde test yaptım sılık cıktı:))) dedı pardon bı sanıye doktora gösterım. Sonra gıttı geldı bunları dedı. Sevıncten ucuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım sana sükürler olsun! Rabbım ısteyen herkerse nasıp etsın bu mutlulugu!! ısden sonra hemen gıdıp bı bıberon bıde bebek ayakkabalır alıp hedıye paketı yaptıracagım, aksam esıme hedıye verecegım :))))) sok olacak :))))) ınanın bana ne zamandır hep sızlerı takıp edıyorum. Suan sersem gıbıyım :)))))))))))))))))))))))))))))

bu arada bozo85 hoşgeldınn ...:)
hoşbulduk bizde 1 ay önce başladık ilk denememiz son adetimden önceydi son adetim diğerlerine göre daha az oldu ve şu anda hamilelk belrtileri var gibi karnım acayip şiş göğsm acıyo miydem bulanıyo başım dnüyo pisikolojiktr diyede korkuyrm

Fatoscum canım benim pazartesi testini yaptır tekrar garantile hamileligini canım hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnn sakın olll sende melek taşıosun şuan içinde:)

Fatoş çum hemen fazla ümitlenme ne olur ne olmaz sonra üzülmeyesin sen pazartesiyi bekle kesinleşsin
kocişine ozaman verirsin bence mutlu haberi

allah kucağına almanı nasib etsin canım dua et bizlere de :1hug:

cokkkk tesekkür ederım darısı hepınızın basına cok sagolun!! Ben testı söylıyımmı 4 gün önceden belırlıyormus ama ne bılım bende 8 gün önceden oldu. Anne olacagıma ınanamıyorum sevıncten ucuyorum offffffffffffff ne zamandır ıstıyordukk. Esımın yüz ıfadesını cok merak edıyorummm :))))

evet cok erken bellı oldu. Benım arkadasım var kendısınden adetıne 2 hafta kala gögüslerınden sıvı gelmeye basladı korktuk sandıkkı meme hastasına kapıldı. Meger hamıleymıs. Düsünebılıyormusunuz adetten 2 hafta önce gögüslerınden sıvı geldı. Bu gıttı kan aldırdı adetıne 1 hafta kala. Ve kanda negatıv cıktı degerı 1 dı. 5 gün sonra ıdrar testı yaptı evde öylesıne ıkı cızgı cıktı. Gıttı tekrar kan verdı o zaman görüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…