şuan nasıl ağlıyorum anlatamam zuzucum tutamıyorum kendimi. inşallah Rabbim bu mübarek gün yüzüsuyuhürmetine Resulünün yüzüsuyu hürmetine nasip etsin hayırlısıyla isteyen herkese banada. günüm yarın bitanem. inşallah olmam inşallah görüürm sabah çift çizgiyi bende:CüvCüv:a.s.
gerçektenmi testmi yapmış hadi inşallah darsı başımızadelikafadulden
canım allah bir daha yaşatmasın çok kötü bi olay inş tez vakitte meleğin gelir sana
kızlar kesinmi yaa aay çok sevindim vallaha
kaç aydır deniyodu maviş kızlar
:teytey:
beni kimse duymuyormu bisey bifikir verinlütfen montumu giydim bekliyorum
kızlaR SELAM HERKESE YAA HAMİLEYMİŞİM TESTE 2 ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI
haloooooooooooooo kıslar naber böceklerrr
ceylancım yumosun hayırlı olsun insallah tutar canım bu arada gecmiş olsun canım üzüldüm ama moralini bozma allah veririse hiçbişeymana olamas kendine dikkatet güzelim
ya kızlar baharcan ne ara hamile kaldı allahım öldürecek bu kıs beni ay onun falına bakmıstım bak cıktı baharcan nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn uyus garı hediyemi isterim hayırlı olsun
nutella hamile oldugunu da ögrendim emin değildim önce sordum cevap vermiyosunuz beee canımm cok sevindimm maşşalllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh
enson filizin hamile oldugunu duydummmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun filizcim allah bereket versin insallah bu topiğe giren hepimiz insallah en yakın zamanda hamileyim topiginde topanırız insallllahhhhhhhhhhhhhhhh
ay kıslar ümit oluyosunuz bana ya heycan yaptım günler gecmiyo asılama olmak istiyorum bebeğim olsun istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm ay cok heycanlıyım beni cok heycanlandırdınız allah hepimize tattırsınnn
doğruuu testi gördükkk ikinci çizgi kıpkırmızıııııııııııı, uçtuk havalaraaa. rabbim bizede vercek biliyorummmmmmmm...
mavişinde biliyodum hamile olduğunuuuuuuuuuuu:sm_cool::sm_cool:
Güzelim sen işini şansa bırakma madem günün geçmiş git kan testi yaptır. kesin çıkıyor çünkü hadi güzel haberlerle gel inşallah. AAAAAAAAAaay yine cuma yine güzel haberler ay haftaya cuma da ben veririm inşallah ALLAH ım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?