En erken hamilelik belirtileri

adetim 2 gündür gecikti belirtileri var tamam gldi diyorum gidip bakıyorum birsey yok
önce evdetestmi yapsam yoksa direk kan tahlilimi yapsam
ne derseniz lütfen yardımcı olunheyecanlandım birden sanki hamile gibi hissediyorum kendimi

Kedicim dua edicem senin için benim için bu topikteki herkes için bugün cuma kabul olur inşallah benimde 12 şubat bakalım inşallah olmam :Saruboceq:

Çido yeni gördüm kızım niye okuyorsun öyle şeyleri şuan pozitifi düşünce şart bize, bak ceylenın bile pozitif düşününce yumuşu büyüdü :dance:

Kızlar yaaaaa dünden beri oramı buramı dinlemeye başladım zaten bazı belirtilerim var biliyorum ümitlenmemeliyim. Ama çok istiyorum :çok üzgünüm:

çok sevinmim allaım tamamına erdirsin inş darısıda tüm isteyenlerin başına kızlar :)))))))))))

haloooooooooooooo kıslar naber böceklerrr

ceylancım yumosun hayırlı olsun insallah tutar canım bu arada gecmiş olsun canım üzüldüm ama moralini bozma allah veririse hiçbişeymana olamas kendine dikkatet güzelim

ya kızlar baharcan ne ara hamile kaldı allahım öldürecek bu kıs beni ay onun falına bakmıstım bak cıktı baharcan nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn uyus garı hediyemi isterim hayırlı olsun

nutella hamile oldugunu da ögrendim emin değildim önce sordum cevap vermiyosunuz beee canımm cok sevindimm maşşalllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh

enson filizin hamile oldugunu duydummmmmmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun filizcim allah bereket versin insallah bu topiğe giren hepimiz insallah en yakın zamanda hamileyim topiginde topanırız insallllahhhhhhhhhhhhhhhh

ay kıslar ümit oluyosunuz bana ya heycan yaptım günler gecmiyo asılama olmak istiyorum bebeğim olsun istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm ay cok heycanlıyım beni cok heycanlandırdınız allah hepimize tattırsınnn

kızlar kesinmi yaa aay çok sevindim vallaha
kaç aydır deniyodu maviş kızlar
:teytey:

doğruuu testi gördükkk ikinci çizgi kıpkırmızıııııııııııı, uçtuk havalaraaa. rabbim bizede vercek biliyorummmmmmmm...

mavişinde biliyodum hamile olduğunuuuuuuuuuuu:sm_cool::sm_cool:

beni kimse duymuyormu bisey bifikir verinlütfen montumu giydim bekliyorum

Güzelim sen işini şansa bırakma madem günün geçmiş git kan testi yaptır. kesin çıkıyor çünkü hadi güzel haberlerle gel inşallah. AAAAAAAAAaay yine cuma yine güzel haberler ay haftaya cuma da ben veririm inşallah ALLAH ım :Saruboceq:

benim bugün ağlama günüm heralde. gülşahcım çok üzüldüm canım. Rabbim bir daha yaşatmasın. Sanan öyle güzel öyle hayırlı bir evlat versinki acını unuttursun innnşşşaalllhh.
yakamoz yüreğine sor canım madem 2 gün geçti. kan testide yaptırabilrsin idrarda. ama sen ne yaparsın dersen ben kan testinde negatif görünce çok üüzlüyorum. eğer belirtilerim çok güçlü değilse idrarda çıkmasını beklerdi 5-6 gün çıkmıyorsa vede regl olmadıysam ozaman kan testi yaptırırdım.
mavişim nerde peki ay çok sevindim İnaşşallah sağlıcakla alır kucağınada.
zuzucum üzülme ne olur. ben o belirtileri okuyunca mutlu oldum ama inanın kendimi şartlamadım. olmama ihtimalini güçlü bir şekilde düşünüyorum emrak etmeyin canlarım..

kızlaR SELAM HERKESE YAA HAMİLEYMİŞİM TESTE 2 ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI

canım hayırlı olsun aaaay çok sevindim ALLAH sağlıklı bişekilde kucağına almanı nasip etsin inşallah. Kızlar var bu şubatta bişeyler ŞUBATTA HERKES HAMİLE OLCAK delikafadulden 40 defa oldu mu ki :dance:

AKREPCİM TŞK EDERİM BUGÜN İĞNEMİ DE VURULDUM :jeyyar:
NATULLE KİM KIS TANIMIYORUZ Kİ :1hug:
KALACAĞIZ AKREPCİM BAŞARACAĞIZZZZZZ

doğruuu testi gördükkk ikinci çizgi kıpkırmızıııııııııııı, uçtuk havalaraaa. rabbim bizede vercek biliyorummmmmmmm...

mavişinde biliyodum hamile olduğunuuuuuuuuuuu:sm_cool::sm_cool:

canım ndk cim ben ne zaman hamiş olacagım biliyormusun ona göre beklim

canım benim yacok tesekkür ederim beni duydugun icin gözlerim doldu kimse bisey yazmayınca:çok üzgünüm:
bende zaten direk kan tahlili yapayım dedim ama su testte de 2 cizgi görmeyi hayal etmistim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…