En erken hamilelik belirtileri

tatlım bi test al madem..için rahatlasın

Kedicim nerelerdesin daha iyimisin beraber başaracağız

burdayım ceylancım atlattım alama krizini hatta maişimin haberiyle gülmeye bile başladım.ne mutlu ya. ya bişey dicem kızndk ceylan siz testi nerden gördünüz bana bak başka yerlerdedemi görüşüyosunuz biz neden göremedik kaydirigubbakcemile ay valla çok sevindim mavişim ebni kendime getirdin tekrar tebrikler:teytey::teytey::teytey:

canım benim yacok tesekkür ederim beni duydugun icin gözlerim doldu kimse bisey yazmayınca:çok üzgünüm:
bende zaten direk kan tahlili yapayım dedim ama su testte de 2 cizgi görmeyi hayal etmistim hep

Güzelim sen yaptır kan tahlilini varsa bişi gelirken al eczaneden testi kocişine yapıp gösterirsin :teytey:

MAVİŞİM TEBRİK EDERİM CANIM GÖZÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN ÇOK SEVİNDİM YAAA DARISINI BAŞINIZA KIZLAR İNŞ:Saruboceq:

ben geldim zilliler uzaktan izliyordum sizi :1ninca::1ninca: ama mavisin hamile oldugunu gordum canim tebrik ederim allah saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin..kizlar umut yitirmek yok.. allah herkesin gonlundekini versin :1hug:a.s.

tatlım bi test al madem..için rahatlasın

canım evde test yok suan hazır dısarı cıkmısken yakında zten kan tahlilimi yapsam hani testte pozitif cıkarsa emin olmak icin yine tahlil yapmam gerekir
ben kan aldırmak korkuyorum gözlerim falan kararıyor bayılacak gibi oluorum
testte 2 cizgi cıkarsa kesin olurmu sence

ben geldim zilliler uzaktan izliyordum sizi :1ninca::1ninca: ama mavisin hamile oldugunu gordum canim tebrik ederim allah saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin..kizlar umut yitirmek yok.. allah herkesin gonlundekini versin :1hug:a.s.

Tubacık sen ne yaptın merak ettim patrona verdin mi kağıdı ?

Yakamozcum testte 2 çizgi çıkarsa ksindir ama yinede doktora gitmeden kan testi yaptırman gerekecek istersen direk kan testi yaptıır canım yakınında varsa inş hanişsindir haber ver bize:)

hayatım sen şimdi çık..eczaneden bi test al..ama yarın sabahı bekle..daha 2 gün geçmiş ya..sabah idrarı daha kesin sonuç werir..inşallah silik bile olsa 2. görürsen anlaki hamişşsin..ozaman dooru kan testine gidersin..

mavişim hadi anlat kaçıncı günündü nasıl anladın belirtilerin nelerdi.
bu arada ben yarım litre suyu bir dikişte içtim içim yanıyor sanki yaa.
ndkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kıssss ne olur söle sence ben hamişmiyim delikafadulden

ben geldim zilliler uzaktan izliyordum sizi :1ninca::1ninca: Ama mavisin hamile oldugunu gordum canim tebrik ederim allah saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin..kizlar umut yitirmek yok.. Allah herkesin gonlundekini versin :1hug:a.s.

saolll cnm hepinizi çok seviyorum

aaaayyyyyyyyyyyyy bende istiyorum pazardan satınalınacak bişi olsada alsan da içime koysam

kızlar ben tahlil yapmaya gidyorum ellerim ayaklarım titriyor cok kötü oldum
heyecan ve korku bir arada
dua edin nolur nolur dua edin :çok üzgünüm:

verdim canim galiba artik yarim gun calisacam..maasimida tam alacamhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2

aaaay ne güzel delikafadulden
Kızlar hamiş olanlar sizde alın azçalışması gereklidir kağıdı hadi bakim üzmeyin yavrularınızı, ay yavrularınızı deyince gözlerim doldu benim KIZLAR. Bu ay daha başka istiyorum yıkım olmaz inşallah :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…