• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

ceylanım dualarımız seninle. inşallah herşey yolunda gidicek ve melekler gelicek. ( 35 falan oldu heralde 40 a az kaldı,)-tatlicadiarzu-

Hepizin duası seninle canım :Saruboceq:

canım günün geçtimi
kan testinde bi günlük olsa bile çıkar ama idrarda gününün geçmesini bekle derim ben

dularımız seninle ceylanım hadi git inş bu ay tutacak:)

dualarım seninle canım inş hersey yolunda gider:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ceylan inş yumurtan çatlar ve meleğin tutunuverir sana bol bol dua etcez selayla cuma arası dua ederseniz tutarmış benim ortaokuldaki hocam hep derste mırıl mırıl bişey yapardı meğersem dua ediyomuş hadi kızlar en güzel dualar meleklerimiz için

herşeyyyy gonlunce olsun ceylan..

peki ceylancım o yara hamileyken zarar vermiomu sana acaba onu yaktırdıktan sonra kalman dahami ii gibi

ebrucum kuzum gelcek inşallah meleklerimiz biz hep zaten birbirimizi beklemiyormuyuz aynı heyecanla bitanem. senide hep birlikte bekliycez inşallah

Kızlar Benimle olduğunuzu bilmek ayrı bir moral ve heyecan veriyor daima....
Başaracağız Şubat Şubat Diye diye başarmaya başladık İsteğim tek kendim değil hep beraber kalabilmekhihoyyyt
Handancım,yumurtam bu denli büyümüşken hepa etmemek için yarayı diğer aya erteledi yara bebeğe zarar vermezmiş doğunca hallederiz dedi ..Ya da bu ay tutmazsa mart ayında yarayı geçirmek için uğraşacağız :Saruboceq:

Şubat geldi,melekler yola çıktı :lepi::lepi:

kedicim aglama bitanem ya rabbim dularımızı geri çevirmez inş göbişini doldurur ama bu ay olmazsada şükret demekki bi hayır vardır die düşün

şuan nasıl ağlıyorum anlatamam zuzucum tutamıyorum kendimi. inşallah Rabbim bu mübarek gün yüzüsuyuhürmetine Resulünün yüzüsuyu hürmetine nasip etsin hayırlısıyla isteyen herkese banada. günüm yarın bitanem. inşallah olmam inşallah görüürm sabah çift çizgiyi bende:CüvCüv:a.s.

kıyamam sana kuşş...nası iyi biliyorum şuanki halini..bi hafta önce bende aynı böyleydim..inşallah testten sonra da sewinçten ağlarsın.ama sabah çıkmassa da no panic kuşum..erken olabilir..hıı bi de internetteki hesaplanan adet günümde çıkmadı benim..ben kafadan 2 gün sonraya atmıştım,çünkü genelde 1 gün filan geçiyodu..ozaman çok silik gördüm..hatta istersen yarın yapma da pztyi bekle olmazmı.?

ebru çok güsel demi bende yazdırdım akşam eşime okutucak eminim oda aglıcak ya çok harika yazmışlar:))

ceylenım o yumurtan tosun gibi bi bebiş olsun inş mübarek cuma günü dularım sizinle şubak ayında gelecek melekleriniz inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

zuzucum okudum canım benim ağız kuruluğu nu duyunca iyice koptum gözyaşlarımı daha şimdiden tutamıyorum negatifse kendimi düşünemiyorum. Rabbimden hayırlısını istiyorum şer varsa hayra çevirmek onun elinde inşallah hayırlıs şekilde versin.

ah be gülüm p.tesiyi beklemeye dayanamamki. gün içinde gidip bir sürü test almayı planlıyorum. inşallah gelmez çıkmazsa hergün tekrarlarız artık napalım tabi regl olmazsam olmıcam olmıyım nooooolllluuuuurrrrr:CüvCüv:senağlama

zuzucum okudum canım benim ağız kuruluğu nu duyunca iyice koptum gözyaşlarımı daha şimdiden tutamıyorum negatifse kendimi düşünemiyorum. Rabbimden hayırlısını istiyorum şer varsa hayra çevirmek onun elinde inşallah hayırlıs şekilde versin.

ya yapma gözünü sewiym..kötü oldum ben de şimdi..okutturmasaydım keşke..negatifse de kendimi düşünemiyorum diye bişe yok..ozaman yarın test mest yok sana..madem çok ağlıosun ceza sana..en erken pzt yapabilirsin..

ebru aynı şeyleri mi okuyoruz ne ben de okudum iş yerindeyim ağladım o sırada arkadaş geldi ne oldu bir sorun mu var dedi yok dedim bir hikaye okudum ona ağladım dedim.aynı şeyleri yaşadığım için üzüntümden kahroluyorum resmen o günkü yaşadıklarım aklıma geliyo :çok üzgünüm:

Kedi canım kendini bu kadar şartlama lütfen yapma bak çok kötü olursun negatifse dünyanın sonu degilki bidahaki ay yine denersiniz sabretmek lazım llahım bizi sabrımızla sınıyor lütfen böle düşün inş pozitif çıkar ama çıkmazsada lütfen yapma böle ya ne acılar çekiyor insanlar onları düşün lütfen

ebru aynı şeyleri mi okuyoruz ne ben de okudum iş yerindeyim ağladım o sırada arkadaş geldi ne oldu bir sorun mu var dedi yok dedim bir hikaye okudum ona ağladım dedim.aynı şeyleri yaşadığım için üzüntümden kahroluyorum resmen o günkü yaşadıklarım aklıma geliyo :çok üzgünüm:

allahım kimseye yaşatmasın yaşayanlarada sabır versin gerçekten çok kötü olaylar biz burda kızmızıları görünca bu kadar yıkılıyoruz birde onları kaybetsek heralde tam bir yıkım olurdu allahım sanada sabır versin bitanem ya

arkadaşlar aslında bizler birer harikayız kendimizi hiç boşuna sıkmayalım eğer herhangi bi sorunumuz olmadığından eminsek gerisine karışmayalım sağlıklı olduğumuza şükredelim derdini veren allah dermanınıda verir

ya benim kırmızılar neden gelmedi ya............................
dememeliyim biliyorum az önce işyeri için alışverişe gittik polikliniğin önünden geçtim sormamak için zor tuttum kendimi kan testi yapıyolarmı diye :)))) bekleyeceğim bekleyeceğim

allahım kimseye yaşatmasın yaşayanlarada sabır versin gerçekten çok kötü olaylar biz burda kızmızıları görünca bu kadar yıkılıyoruz birde onları kaybetsek heralde tam bir yıkım olurdu allahım sanada sabır versin bitanem ya

dr a gittim kanamam vardı o zaman ultrasonla baktı üzgünüm size iyi haberlerim yok dedi ben başladım ağlamaya ama nasıl hıçkıra hıçkıra eşime baktım onun da gözü doldu bana sarılıyo kendimi nasıl kaybetmişim ki o derece sesli ağlıyorum.neyse hazır değilim dedim eve gittik sabah gel dedi.sanki hayat durmuştu benim için sabaha kadar dua ettim tekrar dirilt allahım diye.sabah anestezi verdiler kürtaj oldum.uyanınca ağlayan bir bebek sesi duydum miniminnacık bebek ben yine hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım dr bana üzülme canım o bebek 8 sene sonra olmuş tüp bebek ve son şans ama senin birsürü şansın var dedi ama nafile anneme sarıldım ağlamaktan gözlerim şişmişti resmen.hatta dr eşime ikinci kez bu kadar üzülüyorum demiş bir keresinde dr arkadaşımın 9 aylık bebeğine üzülmüştüm şimdi de senin eşine demiş.bilmiyorum o günler aklıma geldi bugün yine rabbim kimseye yaşatma ne olur :Saruboceq::Saruboceq:

şuan nasıl ağlıyorum anlatamam zuzucum tutamıyorum kendimi. inşallah Rabbim bu mübarek gün yüzüsuyuhürmetine Resulünün yüzüsuyu hürmetine nasip etsin hayırlısıyla isteyen herkese banada. günüm yarın bitanem. inşallah olmam inşallah görüürm sabah çift çizgiyi bende:CüvCüv:a.s.

Sakın ağlama kedicim başaracağız sen ağlarsan hepimiz ağlarız :çok üzgünüm:
Hepimiz birimiz birimiz hepimiz için değil mi sakın
Şubatta çıktı yola meleğina.s.

dr a gittim kanamam vardı o zaman ultrasonla baktı üzgünüm size iyi haberlerim yok dedi ben başladım ağlamaya ama nasıl hıçkıra hıçkıra eşime baktım onun da gözü doldu bana sarılıyo kendimi nasıl kaybetmişim ki o derece sesli ağlıyorum.neyse hazır değilim dedim eve gittik sabah gel dedi.sanki hayat durmuştu benim için sabaha kadar dua ettim tekrar dirilt allahım diye.sabah anestezi verdiler kürtaj oldum.uyanınca ağlayan bir bebek sesi duydum miniminnacık bebek ben yine hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım dr bana üzülme canım o bebek 8 sene sonra olmuş tüp bebek ve son şans ama senin birsürü şansın var dedi ama nafile anneme sarıldım ağlamaktan gözlerim şişmişti resmen.hatta dr eşime ikinci kez bu kadar üzülüyorum demiş bir keresinde dr arkadaşımın 9 aylık bebeğine üzülmüştüm şimdi de senin eşine demiş.bilmiyorum o günler aklıma geldi bugün yine rabbim kimseye yaşatma ne olur :Saruboceq::Saruboceq:

canım allah bir daha yaşatmasın çok kötü bi olay inş tez vakitte meleğin gelir sana

Back