ceylanım dualarımız seninle. inşallah herşey yolunda gidicek ve melekler gelicek. ( 35 falan oldu heralde 40 a az kaldı,)-tatlicadiarzu-
Hepizin duası seninle canım :Saruboceq:
canım günün geçtimi
kan testinde bi günlük olsa bile çıkar ama idrarda gününün geçmesini bekle derim ben
dularımız seninle ceylanım hadi git inş bu ay tutacak:)
dualarım seninle canım inş hersey yolunda gider:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ceylan inş yumurtan çatlar ve meleğin tutunuverir sana bol bol dua etcez selayla cuma arası dua ederseniz tutarmış benim ortaokuldaki hocam hep derste mırıl mırıl bişey yapardı meğersem dua ediyomuş hadi kızlar en güzel dualar meleklerimiz için
herşeyyyy gonlunce olsun ceylan..
peki ceylancım o yara hamileyken zarar vermiomu sana acaba onu yaktırdıktan sonra kalman dahami ii gibi
ebrucum kuzum gelcek inşallah meleklerimiz biz hep zaten birbirimizi beklemiyormuyuz aynı heyecanla bitanem. senide hep birlikte bekliycez inşallah
Kızlar Benimle olduğunuzu bilmek ayrı bir moral ve heyecan veriyor daima....
Başaracağız Şubat Şubat Diye diye başarmaya başladık İsteğim tek kendim değil hep beraber kalabilmekhihoyyyt
Handancım,yumurtam bu denli büyümüşken hepa etmemek için yarayı diğer aya erteledi yara bebeğe zarar vermezmiş doğunca hallederiz dedi ..Ya da bu ay tutmazsa mart ayında yarayı geçirmek için uğraşacağız :Saruboceq:
Şubat geldi,melekler yola çıktı :lepi::lepi: