ceylanım dualarımız seninle. inşallah herşey yolunda gidicek ve melekler gelicek. ( 35 falan oldu heralde 40 a az kaldı,)-tatlicadiarzu-
Hepizin duası seninle canım :Saruboceq:
canım günün geçtimi
kan testinde bi günlük olsa bile çıkar ama idrarda gününün geçmesini bekle derim ben
dularımız seninle ceylanım hadi git inş bu ay tutacak:)
dualarım seninle canım inş hersey yolunda gider:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ceylan inş yumurtan çatlar ve meleğin tutunuverir sana bol bol dua etcez selayla cuma arası dua ederseniz tutarmış benim ortaokuldaki hocam hep derste mırıl mırıl bişey yapardı meğersem dua ediyomuş hadi kızlar en güzel dualar meleklerimiz için
herşeyyyy gonlunce olsun ceylan..
peki ceylancım o yara hamileyken zarar vermiomu sana acaba onu yaktırdıktan sonra kalman dahami ii gibi
ebrucum kuzum gelcek inşallah meleklerimiz biz hep zaten birbirimizi beklemiyormuyuz aynı heyecanla bitanem. senide hep birlikte bekliycez inşallah
şuan nasıl ağlıyorum anlatamam zuzucum tutamıyorum kendimi. inşallah Rabbim bu mübarek gün yüzüsuyuhürmetine Resulünün yüzüsuyu hürmetine nasip etsin hayırlısıyla isteyen herkese banada. günüm yarın bitanem. inşallah olmam inşallah görüürm sabah çift çizgiyi bende:CüvCüv:a.s.
zuzucum okudum canım benim ağız kuruluğu nu duyunca iyice koptum gözyaşlarımı daha şimdiden tutamıyorum negatifse kendimi düşünemiyorum. Rabbimden hayırlısını istiyorum şer varsa hayra çevirmek onun elinde inşallah hayırlıs şekilde versin.
ebru aynı şeyleri mi okuyoruz ne ben de okudum iş yerindeyim ağladım o sırada arkadaş geldi ne oldu bir sorun mu var dedi yok dedim bir hikaye okudum ona ağladım dedim.aynı şeyleri yaşadığım için üzüntümden kahroluyorum resmen o günkü yaşadıklarım aklıma geliyo :çok üzgünüm:
allahım kimseye yaşatmasın yaşayanlarada sabır versin gerçekten çok kötü olaylar biz burda kızmızıları görünca bu kadar yıkılıyoruz birde onları kaybetsek heralde tam bir yıkım olurdu allahım sanada sabır versin bitanem ya
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr XXmavişimXX hamile galiba hihoyyyt:lepi:
şuan nasıl ağlıyorum anlatamam zuzucum tutamıyorum kendimi. inşallah Rabbim bu mübarek gün yüzüsuyuhürmetine Resulünün yüzüsuyu hürmetine nasip etsin hayırlısıyla isteyen herkese banada. günüm yarın bitanem. inşallah olmam inşallah görüürm sabah çift çizgiyi bende:CüvCüv:a.s.
dr a gittim kanamam vardı o zaman ultrasonla baktı üzgünüm size iyi haberlerim yok dedi ben başladım ağlamaya ama nasıl hıçkıra hıçkıra eşime baktım onun da gözü doldu bana sarılıyo kendimi nasıl kaybetmişim ki o derece sesli ağlıyorum.neyse hazır değilim dedim eve gittik sabah gel dedi.sanki hayat durmuştu benim için sabaha kadar dua ettim tekrar dirilt allahım diye.sabah anestezi verdiler kürtaj oldum.uyanınca ağlayan bir bebek sesi duydum miniminnacık bebek ben yine hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım dr bana üzülme canım o bebek 8 sene sonra olmuş tüp bebek ve son şans ama senin birsürü şansın var dedi ama nafile anneme sarıldım ağlamaktan gözlerim şişmişti resmen.hatta dr eşime ikinci kez bu kadar üzülüyorum demiş bir keresinde dr arkadaşımın 9 aylık bebeğine üzülmüştüm şimdi de senin eşine demiş.bilmiyorum o günler aklıma geldi bugün yine rabbim kimseye yaşatma ne olur :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?