kızlaR SELAM HERKESE YAA HAMİLEYMİŞİM TESTE 2 ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI
tebrik ediyorum canım güzel hamilelikten sonra bebegini saglıcakla kucagına alırsın insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetim 2 gündür gecikti belirtileri var tamam gldi diyorum gidip bakıyorum birsey yok
önce evdetestmi yapsam yoksa direk kan tahlilimi yapsam
ne derseniz lütfen yardımcı olunheyecanlandım birden sanki hamile gibi hissediyorum kendimi
Kedicim nerelerdesin daha iyimisin beraber başaracağız
canım benim yacok tesekkür ederim beni duydugun icin gözlerim doldu kimse bisey yazmayınca:çok üzgünüm:
bende zaten direk kan tahlili yapayım dedim ama su testte de 2 cizgi görmeyi hayal etmistim hep
tatlım bi test al madem..için rahatlasın
ben geldim zilliler uzaktan izliyordum sizi :1ninca::1ninca: ama mavisin hamile oldugunu gordum canim tebrik ederim allah saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin..kizlar umut yitirmek yok.. allah herkesin gonlundekini versin :1hug:a.s.
canım evde test yok suan hazır dısarı cıkmısken yakında zten kan tahlilimi yapsam hani testte pozitif cıkarsa emin olmak icin yine tahlil yapmam gerekir
ben kan aldırmak korkuyorum gözlerim falan kararıyor bayılacak gibi oluorum
testte 2 cizgi cıkarsa kesin olurmu sence
MAVİŞİM TEBRİK EDERİM CANIM GÖZÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN ÇOK SEVİNDİM YAAA DARISINI BAŞINIZA KIZLAR İNŞ:Saruboceq:
ben geldim zilliler uzaktan izliyordum sizi :1ninca::1ninca: Ama mavisin hamile oldugunu gordum canim tebrik ederim allah saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin..kizlar umut yitirmek yok.. Allah herkesin gonlundekini versin :1hug:a.s.
verdim canim galiba artik yarim gun calisacam..maasimida tam alacamhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2