• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri

inşallah handancım ya ne olur dua et hamilelerin duası kabul olurmuş. artık bende katılayım o kervana. olmazsa gerçekten çok üzülücem sanırım. şimdiye kadar hiç ağlamamıştım regl olunca ama busefer düşününce bile gözlerim doluyor

Adetim bitseydi ende sizinle beklerdim ama biz dah çalışmalara başlamadık bile inşallah bu ay olurya çok istiyorum yavruma kavuşmayı

ebrucum kuzum gelcek inşallah meleklerimiz biz hep zaten birbirimizi beklemiyormuyuz aynı heyecanla bitanem. senide hep birlikte bekliycez inşallah

Ah inş gelecek bu ay ne yapılması gerekiyorsa yapacam her hafta test yaparım heralde bu kadar şeye ramen olmazsa eger bir sorun var demektir ondan sonrada dr gideriz heralde allhım inş dr gitmeden verir bebişimi bana

harbiden kızlar amma durgun bugün. herkesin işler yoğun heralde. ben çok heyecanlıyım ya. sabırsızlıkla yarın sabahı bekliyorum. test yapıcam. bugün dinledim sizi yapmadım kızlar hoş geceyi görümcemde geçirmeseydim sabah yapardım heralde ay bilmiyorum yaaa. bir yanım evet bu sefer oldu galiba diyor bir yanımda yine yarın regl olucaksın boşuna hayal kurma diyor:1shok:

canım ya beklemek çok kötü dimi bende bilirim bu adet beklemeyi. ayy ne kadar kasılırım sıkılırım kafamada bin soru işareti. amaann. neysem. inş. sennki olmaz cicim. dualarımız seninle:CüvCüv:

kızlarr naaber..çidoo naaptınn?? mrk ettim seni..kedi iişallah wardır bebişin..yok mu yawrum belirtin bişein

Bende bebğini kaybeden annelerinin meleklerine yazdıkları mektupları okuyodum ağlamaktan bir hal oldum

zuzuum yok canım bişey dün kan testi yaptırdım negatif doktor adet söktürücü verdi ilacı içmeden eve gelirken adetim olmaya başladı zaten. bitince gel hormonlarına bakalım dedi. pko dan şüphelendim 3 aydır düzendiz 5-7-9 gün arayla gecikmeler yaşadım 3 ay . bitsin hemen doktora gitcem zaten

Bende bebğini kaybeden annelerinin meleklerine yazdıkları mektupları okuyodum ağlamaktan bir hal oldum

canımcım neden böyle şeyler okuyup kendini üzüyorsun anlamadım. moralinin en iyi olması gereken dönemler bu günler öyle değilmi okuma :oklava::oklava::oklava:

zuzucum belirti denilebilrse var bişiler. göğüslerim acıyor her ay acır ama bu sefer koltuk altımdan kollarma vuruyor ağrısı bide 4-5 gündür bacaklarım çok ağrıyor ve sızlıyor özellikle sağ bacağım tam kasık bölgesi. herşeyden çabuk içim kalkıyor ama aşırı değil. iki gündür de kasıklarımda ani hareketlerde batmaalr oluyor. he bide ağzım hep kupkuru sürekli su içme ihtiyacı hissediyorum bunlar belirtiyse var işte bişeyler canım yaa

kızlarrrrrr gıttım eczaneye..folbiol dıye bişi verdi adam bununla başlarsınız sonra plus var ona gecersınız hamıle kalınca dedı..ıyı hoş buraya kaadar herşeyde fıyatını sordum 1 tl dedı,,içim bulandı 1 lıracıktan ılaçın ne faydası olacak dıye..adama bışey demedım daha..:(

zuzuum yok canım bişey dün kan testi yaptırdım negatif doktor adet söktürücü verdi ilacı içmeden eve gelirken adetim olmaya başladı zaten. bitince gel hormonlarına bakalım dedi. pko dan şüphelendim 3 aydır düzendiz 5-7-9 gün arayla gecikmeler yaşadım 3 ay . bitsin hemen doktora gitcem zaten

inşallah bidahaki aya werirsin kuş güsel haber..

zuzucum belirti denilebilrse var bişiler. göğüslerim acıyor her ay acır ama bu sefer koltuk altımdan kollarma vuruyor ağrısı bide 4-5 gündür bacaklarım çok ağrıyor ve sızlıyor özellikle sağ bacağım tam kasık bölgesi. herşeyden çabuk içim kalkıyor ama aşırı değil. iki gündür de kasıklarımda ani hareketlerde batmaalr oluyor. he bide ağzım hep kupkuru sürekli su içme ihtiyacı hissediyorum bunlar belirtiyse var işte bişeyler canım yaa

anamm..kediii..kızıımmm sen sabah testi yap koş gel buraya..yarın mı günün..geçti mi hiç..bebiş gelio kanımca:emir_bebek:

fd7 bende folibol içiyorum canım doktor verdi bi süre sonra folicplusa geçicez dedi sen fiyatın ane bakıosun 4 mg folic asit o :ecrin_bebek:

inşallah bidahaki aya werirsin kuş güsel haber..

anamm..kediii..kızıımmm sen sabah testi yap koş gel buraya..yarın mı günün..geçti mi hiç..bebiş gelio kanımca:emir_bebek:

şuan nasıl ağlıyorum anlatamam zuzucum tutamıyorum kendimi. inşallah Rabbim bu mübarek gün yüzüsuyuhürmetine Resulünün yüzüsuyu hürmetine nasip etsin hayırlısıyla isteyen herkese banada. günüm yarın bitanem. inşallah olmam inşallah görüürm sabah çift çizgiyi bende:CüvCüv:a.s.

canımcım neden böyle şeyler okuyup kendini üzüyorsun anlamadım. Moralinin en iyi olması gereken dönemler bu günler öyle değilmi okuma :oklava::oklava::oklava:
ay canım ya burda kimse yoktu geziniyordum orayı gördüm okumaya başladım
şu ceninin güncesi beni mahvetti işyerindeyim ağlamaya başladım ama yaaa.
ay handan cım çok güzelmiş canımya bayıldım yazdıracam bunu sürekli okurum artık hamiş kalınca ona bir sonraki yaşında ne olacağını ressamlardan önce ben öretirim kısmet olursa

Back