Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harbiden kızlar amma durgun bugün. herkesin işler yoğun heralde. ben çok heyecanlıyım ya. sabırsızlıkla yarın sabahı bekliyorum. test yapıcam. bugün dinledim sizi yapmadım kızlar hoş geceyi görümcemde geçirmeseydim sabah yapardım heralde ay bilmiyorum yaaa. bir yanım evet bu sefer oldu galiba diyor bir yanımda yine yarın regl olucaksın boşuna hayal kurma diyor:1shok:
Bende bebğini kaybeden annelerinin meleklerine yazdıkları mektupları okuyodum ağlamaktan bir hal oldum
zuzuum yok canım bişey dün kan testi yaptırdım negatif doktor adet söktürücü verdi ilacı içmeden eve gelirken adetim olmaya başladı zaten. bitince gel hormonlarına bakalım dedi. pko dan şüphelendim 3 aydır düzendiz 5-7-9 gün arayla gecikmeler yaşadım 3 ay . bitsin hemen doktora gitcem zaten
zuzucum belirti denilebilrse var bişiler. göğüslerim acıyor her ay acır ama bu sefer koltuk altımdan kollarma vuruyor ağrısı bide 4-5 gündür bacaklarım çok ağrıyor ve sızlıyor özellikle sağ bacağım tam kasık bölgesi. herşeyden çabuk içim kalkıyor ama aşırı değil. iki gündür de kasıklarımda ani hareketlerde batmaalr oluyor. he bide ağzım hep kupkuru sürekli su içme ihtiyacı hissediyorum bunlar belirtiyse var işte bişeyler canım yaa
inşallah bidahaki aya werirsin kuş güsel haber..
anamm..kediii..kızıımmm sen sabah testi yap koş gel buraya..yarın mı günün..geçti mi hiç..bebiş gelio kanımca![]()
ay canım ya burda kimse yoktu geziniyordum orayı gördüm okumaya başladımcanımcım neden böyle şeyler okuyup kendini üzüyorsun anlamadım. Moralinin en iyi olması gereken dönemler bu günler öyle değilmi okumaklava:
klava:
klava:
ay handan cım çok güzelmiş canımya bayıldım yazdıracam bunu sürekli okurum artık hamiş kalınca ona bir sonraki yaşında ne olacağını ressamlardan önce ben öretirim kısmet olursaşu ceninin güncesi beni mahvetti işyerindeyim ağlamaya başladım ama yaaa.