ayy canım olsunda kendini belli etsin :) benim bugun 6+0 oldu haftaya başlar belki saglıklı bebşi versin allahım inş
yeni hamiş baharcan16 var , eylül var , aysıla var
ama canım kendinede zarar oluyor bebeğede... herşey kokuyorr..eşinden bile uzaklaşıyosunn.. gün boyunca bir paket çubuk krekerrle doyurmaya çalışıyosunn...bende böle düşünüyordumm belli etsin hamile olduğumu anlayımm diyee..başa gelincee zor oluyorr..yarın inşallah kalp atışlarını duycazz...sen ne kadarlık hamilesin canımm.??
canım benim benim adetim 2 gün gecikti.dün akşam ilk defa birşey başıma geldi..mutfaktayken birden istifra ettim ama tek sefer de oluk gibi:)ne olduğumu şaşırdım.korunmasız 5.ayım acaba birşeyler mi oldu bu ay hiç bilemiyorumm...
merhaba arkadaşalr yine yardımınıza ihtiyacım var benim adetim 26 gün sürüyo 2 gün önce olmakıydım geçen ay olduğum güne 3 gün var benim adetim yaklaşınca göyüslerime dokunamamzdım akındtım çok yoğun olurdu şimdi açık kahve az bi akıntım var adet olacamışım gibi az bi ağrım var bende ilk böyle oluyo ne yapacağımı şaşırdım bir bilgi lütfen kafam karıştı
kızlar gunaydın. hazır aklımdayken burayada yazayım umarım cevabı bılen vardır.
dun göğüslerime resmen bıçak batması oldu. ıkısıne aynı anda değil ama . bir gün içindebeşkere falan oldu. acısını taa içimde hissettim. öyle ucunun acıması falan değil yanı. boyle bır belırtı hıç duydunuzmu????
bu denli duymamıştımm..büyümee uçlarda hassasiyet acıma oluyodaa bıçak batmasıı şeklinde duymadım bendede olmadıı...
acaba nıyeee oldu boyle ya cok meraklandım sımdı..
Gncamcanım senin vermiş olduğun sirke suyu tarifini yaptım dün akşam günde bir kez yetermi sence hemen hemen 2 bardak suya yarım çay bardağı sirke katmıştım umarım yanlış yapmadım sayfayı kaybettim nerde yazıyor bulamıyorumde geldiğin iyi oldu
mrhaba canımm... kendimden örnek vereyim benim adet döngüm düzenli..her ay 3 gün öne atıyorduu... dediğin gibi göğüslerim 1 beden üyürdü acırdı burdan anlardımm hastalancağımıı ve sadce yumurtlma dönemimde akıntım olurduu.. hamile olduğumu öğrenmeden öncee güğüslerimdee hiçbir belirti olmadı ve akıntımm olmaya başladııı.. ayrıca adet olcakmışım gibi kasık ağrım çoktuu ve halal var..ayın 11 dee hastalanmam gerekiyodu sabahıı kahveremgimdsii kanamam olduu dedim haöile değilim ..sonra bidaha bişey gelmeynce test yaptım hamil olduğumu öğrendimm...ümitlendirmek istemem ama bi kan tahlili yaptır orda hmen çıkar.. kişiden kişye belirtiler değişebiliyodaa..umarım hamilesindirr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?